Project Voetzorg Lansingerland

Topposities in Google voor Voetzorg Lansingerland

Via een zoekwoordonderzoek, nieuwe websitestructuur en SEO-teksten realiseerden we een uitzonderlijke groei in Google voor de website van Voetzorg Lansingerland.

Wie is Voetzorg Lansingerland?

Voetzorg Lansingerland is een praktijk voor podotherapie in de regio Delft, Maassluis, Pijnacker en Berkel-en-Rodenrijs. De praktijk heeft een ambitie om te groeien naar een groot-regionale partij.

Welke uitdaging lag er?

De website van Voetzorg Lansingerland was verouderd en straalde een sterk lokaal karakter uit. De professionaliteit van de website bleef achter bij de kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast bleef een groot potentieel aan zoekwoorden onbenut.

Een groot potentieel aan zoekwoorden bleef onbenut.

Wat deed Proven Context?

Proven Context voerde een uitgebreid zoekwoordonderzoek uit. Op basis van dit onderzoek werd de nieuwe structuur van de website opgezet. Ook werden alle teksten op de website herschreven tot informerende SEO-teksten en is de website voorzien van nieuwe foto’s van de praktijk.

Wat waren de resultaten?

Proven Context bedacht een heldere websitestructuur*. Verder heeft Voetzorg Lansingerland bij 60% van de zoekwoorden een top 5 plek in Google bemachtigd. Proven Context realiseerde een gemiddelde stijging van 55 posities in Google. Voetzorg Lansingerland is zichtbaar bij 3.320 zoekopdrachten per maand. Dit aantal lag eerst op 230.

* De website zelf is niet door Proven Context gerealiseerd. Daarin zien wij nog verbeteringen.

Olaf Geysendorpher - Proven Context

Olaf is marketing-specialist bij Proven Context

“Mijn studies Commerciële economie en Tekst- en communicatiewetenschappen vormen een gouden combinatie voor onze klanten. We helpen ze in tekst, marketing én communicatie. Voor Voetzorg Lansingerland zagen we duidelijke kansen in de content en hebben we ongekende resultaten kunnen behalen.”

Bekijk ons gehele team.

Ontdek hoe klanten je vinden.

Weet jij hoe klanten jou vinden? Wij zoeken het uit via een uitgebreid zoekwoordonderzoek. Vul je gegevens in of bel ons via 085 - 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.