Sauer en Oonk Notarissen en Adviseurs

Notariële documentatie kan flink ingewikkeld zijn. Proven Context herschreef alle klantcommunicatie. In begrijpelijke taal.

sauer en oonk kantoor

Klant

Sauer en Oonk Adviseurs en Notarissen is één van de grootste notariskantoren in Zuid-West Nederland. Met ruim 40 medewerkers helpt het bedrijf consumenten én ondernemers om tot wettelijke en bindende afspraken te komen. Bij het kopen van een woning. Bij het maken van een testament. Of bij het oprichten van een B.V.

Uitdaging

Notariële communicatie is veelal formeel en ingewikkeld. Sauer en Oonk wilde daar wat aan doen en schakelde Proven Context in.

Resultaat

Proven Context herschreef alle formele communicatie tot begrijpelijke documenten. De juridische inhoud bleef daarbij kloppend. Iets dat geen gemakkelijke uitdaging was.

Dit project bij Sauer en Oonk is doorlopend. We kijken naar de huidige communicatie en onderzoeken hoe nieuwe communicatie en marketing beter kan. 

Klantgerichte teksten nodig?

Wij herschrijven teksten. Van complex naar begrijpelijk. Waarbij de inhoud en kracht bewaard blijven. Bel 085 – 1301818 of vul het formulier in. We gaan graag met je in gesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.