Beeldende en klantgerichte teksten voor Prominent

Proven Context is het vaste tekstbureau van Prominent. We schrijven beeldende, verhalende teksten. Gericht op imago, verkoop én vindbaarheid in Google.

Prominent.nu is producent van meubels in het luxe segment. Design, innovatie en comfort zijn speerpunten. Prominent heeft vestigingen in heel land Nederland en levert designstoelen via hun winkels, thuisadvies en online verkoop.

Proven Context is tekstschrijver voor Prominent.

Uitdaging

De campagneteksten, productteksten en SEO-teksten van Prominent konden beter. Daarnaast sloten ze onvoldoende aan bij de customer journey.

Oplossing

Proven Context verdiepte zich eerst in Prominent. We leerden over het fabriceren van materialen, het comfort, het type klanten en de visie van het bedrijf. Kansen en kenmerken werden op een rij gezet. Daarna zijn we heel veel teksten gaan herschrijven. De teksten van Prominent zijn korter, actiever en beter leesbaar geworden. Ze worden gebruikt in commerciële acties, e-mailings, brochures en uiteraard op de website.

“Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content.”

Nienke Kramer – Klein Langenhorst, Prominent

Verhalend

Door geen feiten maar verhalen te schrijven, weten we de aandacht van lezers goed vast te houden.

Klantgericht

Onze teksten sluiten naadloos aan op de verschillende doelgroepen en customer journeys.

Overtuigend

Onze teksten overtuigen de lezer om een dienst af te nemen of producten te bestellen.

Onze ervaren tekstschrijvers gaan graag voor je aan de slag!