Prominent.nu - Project Proven Context

Campagneteksten, productteksten en SEO-teksten

Proven Context is het vaste tekstbureau van Prominent. We ontwikkelen teksten gericht op imago, verkoop én vindbaarheid in Google. De kwaliteit en innovatie van Prominent staan in alle teksten voorop.

Prominent.nu

Prominent.nu is producent van meubels in het luxe segment. Design, innovatie en comfort zijn speerpunten. Prominent heeft vestigingen in heel land Nederland en levert designstoelen via hun winkels, thuisadvies en online verkoop.

De uitdaging

Veel van de teksten van Prominent konden beter. Daarnaast sloten ze onvoldoende aan bij de customer journey.

Teksten moesten beter aansluiten bij de customer journey.

Onze oplossing

Proven Context verdiepte zich eerst in Prominent. We leerden over het fabriceren van materialen, het comfort, het type klanten en de visie van het bedrijf. Kansen en kenmerken werden op een rij gezet. Daarna zijn we heel veel teksten gaan herschrijven. Ook veel van de nieuwe teksten op de website worden door Proven Context geleverd.

De resultaten

De teksten van Prominent zijn korter, actiever en beter leesbaar geworden. Ze worden gebruikt in commerciële acties, e-mailings, brochures en uiteraard op de website.

Eva Dalebout - Proven Context

Eva is senior copywriter bij Proven Context.

“Mijn opleidingen hbo Journalistiek en master Bedrijfscommunicatie vormen een sterke basis voor mijn werk. Door die basis en vele jaren schrijfervaring maak ik van interviews, productteksten en SEO-teksten een goed leesbaar en levendig verhaal.”

Bekijk ons volledige team >

Duidelijk. Aantrekkelijk. Klantgericht.

Wij maken van jouw tekst een aantrekkelijk en klantgericht verhaal. Laat je gegevens achter. Of bel ons via 085 - 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.