Politie - Project Proven Context

Resultaatvideo voor de politie

De politie wil dat de eigen medewerkers telkens het beste uit zichzelf naar boven halen. Hieruit volgde het project ‘Bouw je eigen baan’. Proven Context ontwikkelde een corporate video om het succes van dit project intern te laten zien aan medewerkers en bestuurders.

Politie

De politie waarborgt de veiligheid in Nederland. Een dienstbare organisatie. Maar tegelijkertijd een grote, complexe organisatie waarin, net als bij andere grotere organisaties, het stroomlijnen en coördineren van processen een uitdaging is.

De uitdaging

Via het thema Bouw je eigen baan kregen medewerkers de mogelijkheid om positief aan de slag te gaan met hun eigen werk én carrière. Het succes hiervan moest vertaald worden naar een document. Het verzoek was om een levendig artikel te schrijven. Maar na overleg met Proven Context werd gekozen voor een inspirerende video.

Na overleg met Proven Context werd tóch gekozen voor een inspirerende video.

Onze oplossing

Proven Context zorgde dat het succes van Bouw je eigen baan werd vertaald naar een overtuigend verhaal. Proven Context zorgde voor het idee, het concept, het script en de realisatie van de video.

De resultaten

De video werd zeer positief ontvangen en ingezet om korpsleiding te overtuigen voor het vervolg van het project Bouw je eigen baan

Eva Dalebout - Proven Context

Eva is communicatiespecialist bij Proven Context.

“Mijn opleidingen hbo Journalistiek en master Bedrijfscommunicatie vormen een sterke basis voor mijn werk. Naast het schrijven van teksten en uitwerken van interviews werk ik binnen Proven Context mee aan diverse marketing- en communicatieprojecten.”

Bekijk ons volledige team >

We vertellen jouw verhaal

Hoe vertellen we jouw verhaal? Een pakkende tekst? Video? Of Social Campagne? We adviseren je graag. Vul je gegevens in of bel ons via 085 - 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.