IntoCash - Project Proven Context

Zoekwoordonderzoek, nieuwe website en 85 SEO-teksten

Bij incassobureau IntoCash daalde het aantal organische (= gratis) bezoekers vanuit Google. Hierdoor werden elke maand de Google-Ad-kosten hoger. Proven Context deed een uitgebreid zoekwoordonderzoek, herschreef meer dan 80 SEO-teksten, bouwde een nieuwe website, maakte een corporate video en creëerde een e-mailcampagne.

IntoCash

IntoCash is een incassobureau en juridisch advieskantoor. Wanneer bedrijven of particulieren niet het geld ontvangen waar ze recht op hebben, dan kunnen ze IntoCash inschakelen. Ook bij juridische conflicten over verhuur of betaalachterstanden zorgt IntoCash voor juridisch advies en start IntoCash desgewenst een juridische procedure.

De uitdaging

De organische vindbaarheid van IntoCash in Google liep terug. Daardoor werd meer geld besteed aan Google-advertenties om de reguliere stroom aan werk te behouden. Ook was er te weinig aandacht voor de bestaande klantengroep. Tot slot bevatte de website van IntoCash veel content, maar bleek die content grotendeels niet SEO-geoptimaliseerd. Ook was de website verouderd, in zowel techniek als vormgeving.

Er werd te veel geld aan Google Ads besteed om de reguliere stroom aan werk te behouden.

Onze oplossing

  • Proven Context startte een omvangrijk zoekwoordonderzoek. We ontdekten naar welke zoektermen klanten zochten.
  • Op basis van het zoekwoordonderzoek herschreven we alle teksten op de website.
  • We zetten een compleet nieuwe klantgerichte website op.
  • We ontwikkelden een corporate videocampagne.
  • Via een periodieke e-mailcampagne optimaliseerden we klantcontact.

De resultaten

De inspanningen van Proven Context zorgden voor een heldere technisch geoptimaliseerde nieuwe website, veel meer organische bezoekers vanuit Google, een hogere Google Ranking en een betere conversie.

Eva Dalebout - Proven Context

Eva is communicatiespecialist bij Proven Context

“Mijn opleidingen hbo Journalistiek en master Bedrijfscommunicatie vormen een sterke basis voor mijn werk. Bij IntoCash heb ik meer dan 50 teksten herschreven en het gehele zoekwoordonderzoek op me genomen. Uitdagend, maar de goede resultaten zijn enorm waardevol.”

Bekijk ons volledige team >

Goed voor de klant. Beter in Google.

Wij zorgen voor een betere vindbaarheid en meer verkoop. Laat je gegevens achter. Of bel ons via 085 - 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.