All-in marketingoplossing voor Informeert

Financieel advieskantoren zijn veelal relatief bescheiden organisaties. Marketingbudgetten zijn beperkt. Samen met Informeert zetten we een robuuste all-in marketingoplossing op tegen een betaalbaar budget.

Informeert is een specialist in financiële klantcommunicatie en biedt een brede marketingoplossing voor adviseurs. Via websites, nieuwsbrieven, social media en financiële tools brengt Informeert adviseurs op een positieve en professionele manier onder de aandacht bij hun eigen klanten.Informeert klantcase Proven Context.

Uitdaging

Financieel adviseurs hebben een relatief klein marketingbudget maar willen wél onder de aandacht blijven bij hun klanten. Ten eerste omdat financieel adviseurs een zorgplicht hebben. Ten tweede omdat de adviseurs de potentie van hun eigen klantenbestand nauwelijks benutten.

Oplossing

We ontwikkelden een gebruiksvriendelijk website-template dat financieel adviseurs voor een overzichtelijke financiële bijdrage per maand kunnen inzetten. De content wordt vaak aangevuld en blijft hierdoor altijd relevant voor de klanten van de advieskantoren. Klanten ontvangen actuele informatie, advies en tips per e-mail en via social media.

  • > 110 aangesloten advieskantoren
  • Maandelijks automatische leads
  • De oplossing verdient zich snel terug

Doelgroepgericht

We denken altijd vanuit de klant. Welke voordelen biedt jouw organisatie of bedrijf? Zo overtuigen we.

Conversiegericht

Voor commerciële partijen denken we vanuit conversie. Onze acties en campagnes leveren kliks, verkoop en klanten op.

Slimme websites

Wij bouwen websites die draaien om de bezoekers en Google. Duidelijk, technisch sterk en snel.

Onze marketeers en communicatiespecialisten gaan graag voor je aan de slag!