Informeert - Project Proven Context

De all-in marketingoplossing voor Informeert

Financieel advieskantoren zijn veelal relatief bescheiden organisaties. Marketingbudgetten zijn beperkt. Informeert zette samen met Proven Context een robuuste all-in marketingoplossing op tegen een betaalbaar budget.

Informeert

Informeert is een specialist in financiële klantcommunicatie en biedt een brede marketingoplossing voor adviseurs. Via websites, nieuwsbrieven, social media en financiële tools brengt Informeert adviseurs op een positieve en professionele manier onder de aandacht bij hun eigen klanten.

De uitdaging

Financieel adviseurs hebben een relatief klein marketingbudget maar willen wél onder de aandacht blijven bij hun klanten. Ten eerste omdat financieel adviseurs een zorgplicht hebben. Ten tweede omdat de adviseurs de potentie van hun eigen klantenbestand nauwelijks benutten.

Ruim 110 advieskantoren maken inmiddels gebruik van de all-in marketingoplossing.

Onze oplossing

Proven Context bedacht een marketing-totaalproduct die financieel adviseurs voor een overzichtelijke financiële bijdrage per maand kunnen inzetten. We ontwikkelden een gebruiksvriendelijk website-template. De content wordt vaak aangevuld en blijft hierdoor altijd relevant voor de klanten van de advieskantoren. De klanten ontvangen daarnaast actuele informatie, advies en tips per e-mail. Ook worden zij via social media op de hoogte gehouden.

De resultaten?

Ruim 110 advieskantoren maken gebruik van de marketingoplossing van Informeert. Maandelijks ontvangen ze geautomatiseerd interesseformulieren (leads) vanuit hun bestaande klantrelaties in hun mailbox. Zo verdient de marketingoplossing zich eenvoudig weer terug.

Olaf Geysendorpher - Proven Context

Olaf is marketing-specialist bij Proven Context

“Mijn studies Commerciële economie op het hbo en Tekst- en communicatiewetenschappen aan de universiteit vormen een gouden combinatie om de klanten van Proven Context verder te helpen met tekst, marketing én communicatie. Het was zeer interessant om voor Informeert een uitgebreide marketingoplossing te ontwikkelen.”

Bekijk ons volledige team >

Wat kunnen we voor je doen?

Voor Informeert ontwikkelden we een all-in marketingoplossing. Wat kunnen we voor jou doen? Vul je gegevens in of bel ons via 085 - 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.