Informeert - Project Proven Context

All-in marketingoplossing voor Informeert

Financieel advieskantoren zijn veelal relatief bescheiden organisaties. Marketingbudgetten zijn beperkt. Informeert zette samen met Proven Context een robuuste all-in marketingoplossing op tegen een betaalbaar budget.

Informeert is een specialist in financiële klantcommunicatie en biedt een brede marketingoplossing voor adviseurs. Via websites, nieuwsbrieven, social media en financiële tools brengt Informeert adviseurs op een positieve en professionele manier onder de aandacht bij hun eigen klanten.

Uitdaging

Financieel adviseurs hebben een relatief klein marketingbudget maar willen wél onder de aandacht blijven bij hun klanten. Ten eerste omdat financieel adviseurs een zorgplicht hebben. Ten tweede omdat de adviseurs de potentie van hun eigen klantenbestand nauwelijks benutten.

Ruim 110 advieskantoren maken inmiddels gebruik van de all-in marketingoplossing.

Oplossing

Proven Context bedacht een marketing-totaalproduct die financieel adviseurs voor een overzichtelijke financiële bijdrage per maand kunnen inzetten. We ontwikkelden een gebruiksvriendelijk website-template. De content wordt vaak aangevuld en blijft hierdoor altijd relevant voor de klanten van de advieskantoren.

De klanten ontvangen daarnaast actuele informatie, advies en tips per e-mail. Ook worden zij via social media op de hoogte gehouden.

Resultaten

Ruim 110 advieskantoren maken gebruik van de marketingoplossing van Informeert. Maandelijks ontvangen ze geautomatiseerd interesseformulieren (leads) vanuit hun bestaande klantrelaties in hun mailbox. Zo verdient de marketingoplossing zich eenvoudig weer terug.

Doelgroepgericht

We denken altijd vanuit de klant. Welke voordelen biedt jouw organisatie of bedrijf? Zo overtuigen we.

Conversiegericht

Voor commerciële partijen denken we vanuit conversie. Onze acties en campagnes leveren kliks, verkoop en klanten op.

Gebruiksvriendelijk

Wij bouwen websites die draaien om de bezoekers en Google. Duidelijk, technisch sterk en snel.

Onze marketeers en communicatiespecialisten gaan graag voor je aan de slag!