Online zichtbaarheid vergroten

De zichtbaarheid van Beleggingspand Rotterdam bij potentiële klanten kon sterker. Ook was de website verouderd. Wij ontwikkelden een marketingcommunicatieplan en schrijven teksten

De klant

Beleggingspand Rotterdam is één van de grotere vastgoedmakelaars in Rotterdam en omstreken. Beleggingspand Rotterdam combineert stille en online verkoop van beleggingspanden. Deze combinatie is uniek in de van huis uit traditionele vastgoedsector.

De uitdaging

Proven Context bracht samen met de klant de knelpunten in kaart op het gebied van marketingcommunicatie: de website was verouderd. 9 op de 10 mobiele bezoekers klikten weg. Ook waren veel teksten niet SEO-geoptimaliseerd.

Onze oplossing

Proven Context zette een marketingcommunicatiestrategie op. Een zoekwoordonderzoek vormde de basis. Vanuit dit onderzoek ontwikkelden we de nieuwe websitestructuur en coördineerden we de bouw van de nieuwe website. We herschreven alle teksten op basis van het zoekwoordonderzoek. En we maakten een corporate brochure en mailing.

  • Klantgerichte en interactieve website
  • Hogere Google-ranking voor alle (!) zoekwoorden
  • 22% meer gratis bezoekers via Google
  • 50% minder afhakers op de website

“Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.”

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Nieuwe website of marketingplan nodig?

In ons marketingadvies komt alles aan bod. Website, SEO, brochure, social. Neem contact op. Bel 085-1301818 of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.