Online zichtbaarheid vergroten

Beleggingspand Rotterdam draaide goed. Maar toch kon de zichtbaarheid bij potentiële klanten sterker. Ook was de website verouderd en kon de klantenbinding sterker. Wij ontwikkelden een marketingcommunicatieplan.

Beleggingspand Rotterdam is één van de grotere vastgoedmakelaars in Rotterdam en omstreken. Beleggingspand Rotterdam combineert stille en online verkoop van beleggingspanden. Deze combinatie is uniek in de van huis uit traditionele vastgoedsector.

Uitdaging

Proven Context bracht samen met de klant de knelpunten in kaart op het gebied van marketingcommunicatie: de website was verouderd. 9 op de 10 mobiele bezoekers klikten weg. Ook waren veel teksten niet SEO-geoptimaliseerd.

Onze oplossing

Proven Context zette een marketingcommunicatiestrategie op. Een zoekwoordonderzoek vormde de basis. Vanuit dit onderzoek ontwikkelden we de nieuwe websitestructuur en coördineerden we de bouw van de nieuwe website. We herschreven alle teksten op basis van het zoekwoordonderzoek. En we maakten een corporate brochure en mailing.

  • Klantgerichte en interactieve website
  • Hogere Google-ranking voor alle (!) zoekwoorden
  • 22% meer gratis bezoekers via Google
  • 50% minder afhakers op de website

“Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.”

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Leesbaar en vindbaar

Onze SEO-teksten zijn goed vindbaar in Google én goed leesbaar. Zo bereiken en overtuigen we jouw klant.

Slimme websites

Wij bouwen websites die draaien om de bezoekers en Google. Duidelijk, technisch sterk en snel.

Overtuigend

Onze teksten overtuigen de lezer om een dienst af te nemen of producten te bestellen.

Onze marketeers en communicatiespecialisten gaan graag voor je aan de slag!