Beleggingspand Rotterdam - Project Proven Context

Marketingstrategie, SEO-teksten en nieuwe website

Vastgoedmakelaar Beleggingspand Rotterdam was onvoldoende in beeld bij potentiële klanten. Daarnaast was de website toe aan een update en kon de klantenbinding sterker. Proven Context zette een integraal marketingcommunicatieplan op. Het resultaat: veel meer bezoekers voor de nieuwe website en een grotere (online) zichtbaarheid.

Beleggingspand Rotterdam

Beleggingspand Rotterdam is één van de grotere vastgoedmakelaars in Rotterdam en omstreken. Beleggingspand Rotterdam combineert stille en online verkoop van beleggingspanden. Deze combinatie is uniek in de van huis uit traditionele vastgoedsector.

De uitdaging

Proven Context bracht samen met de klant de knelpunten in kaart op het gebied van marketingcommunicatie: de website was verouderd en veel mobiele bezoekers klikten weg. Ook waren veel teksten niet SEO-geoptimaliseerd.

9 op de 10 bezoekers met een smartphone klikten weg op de website.

Onze oplossing

Proven Context zette een marketingcommunicatiestrategie op. Een zoekwoordonderzoek vormde de basis. Vanuit dit onderzoek ontwikkelden we de nieuwe websitestructuur en coördineerden we de bouw van de nieuwe website. We herschreven alle teksten op basis van het zoekwoordonderzoek. En we maakten een corporate brochure en mailing.

De resultaten

Dit is wat we voor Beleggingspand Rotterdam wisten te realiseren.

  • Een klantgerichte en interactieve website
  • Een hogere Google-ranking voor alle (!) zoekwoorden
  • 22% meer organische (gratis) bezoekers via Google
  • 50% minder afhakers op de website
Olaf Geysendorpher - Proven Context

Olaf is marketing-generalist en tekst-specialist

“Ik studeerde Commerciële economie op het hbo en Tekst- en communicatiewetenschappen op de universiteit. Een gouden combinatie om onze klanten verder te helpen met tekst, marketing én communicatie. Bij Proven Context bekijken we het gehele plaatje. Niet alleen tekst, advertenties of social. Wij bespreken eerst het einddoel. Daarna zetten we in wat nodig is.”

Bekijk ons volledige team >

Marketing. Communicatie. Tekst.

Marketing, communicatie of tekst? WIj helpen je verder. Laat je gegevens achter of bel ons via 085 - 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.