Albeda - Project - Proven Context

Google Ads campagne voor Albeda

Albeda is een begrip in Rotterdam. Albeda is vooral bekend als scholengemeenschap voor middelbaar beroepsonderwijs. Maar naast de reguliere colleges geeft Albeda ook NT2-taalcursussen. Om meer mensen te interesseren voor die cursussen zette Proven Context een betaalbare Google Ads campagne op. Deze leidde tot 35% extra aanmeldingen.

Albeda

Albeda is één van de twee grote aanbieders van mbo-onderwijs in Rotterdam en omstreken, met meer dan 20.000 studenten. Naast regulier mbo-onderwijs verzorgt Albeda ook NT2-taalcursussen voor mensen met een niet-Nederlandse achtergrond.

De uitdaging

Albeda zocht naar manieren om het aantal deelnemers aan de NT2-taalcursussen te laten groeien. De school stond open voor alle suggesties

Proven Context realiseerde 35% meer aanmeldingen tegen minimale advertentiekosten.

Onze oplossing

Proven Context zette verschillende opties op een rij waarmee meer deelnemers voor de NT2-opleidingen geworven konden worden. Uiteindelijk koos Albeda voor een Google Ads campagne.

De resultaten

De resultaten van de Google Ads campagne waren goed. Door steeds te optimaliseren, slim te bieden en de intelligentie van Google goed uit te nutten, realiseerde Proven Context 35% meer aanmeldingen tegen minimale advertentiekosten.

Olaf Geysendorpher - Proven Context

Olaf is marketing-generalist bij Proven Context

“Ik studeerde Commerciële economie op het hbo en Tekst- en communicatiewetenschappen op de universiteit. Een gouden combinatie om onze klanten verder te helpen met tekst, marketing én communicatie. Bij Proven Context bekijken we het gehele plaatje. Voor Albeda rolde daar een Google Ads campagne uit. Op termijn zullen we ook andere marcom-initiatieven ontplooien.”

Bekijk ons volledige team >

Onze campagnes zijn creatief en effectief.

Meer bekendheid, aanmeldingen of leads? WIj helpen je verder. Laat je gegevens achter of bel ons via 085 - 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.