Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

Het team van Proven Context

Kom meer te weten over het hechte team van Proven Context.

Proven Context bestaat uit een hecht team. Dit team staat altijd voor je klaar om je te helpen met SEO, Tekst en Marketingcommunicatie. Geen vraagstuk is teveel voor ons. Leer het team kennen.

Proven Context heeft een eigen visie op marketingcommunicatie. Onze directeur Olaf zegt hierover: "Consumenten nemen slechts 5% van hun beslissingen bewust. 95% verloopt onbewust. Door dit gedachtegoed als uitgangspunt te nemen, realiseren wij vaak betere conversies en resultaten dan andere communicatiebureaus".

Eva Dalebout


Eva werkt als tekstschrijver bij Proven Context. Daarnaast is ze SEO-specialist. Ze schrijft blogs voor Proven Context, schrijft teksten voor klanten en optimaliseert hun Google positie. Ook denkt ze mee over de nieuwsbrief en de website.

Jasmijn Schiebaan


Jasmijn werkt als communicatiemedewerker bij Proven Context. Ze studeert Communicatie aan de HZ University of Applied Sciences. Voor Proven Context beheert ze de social media kanalen en maakt ze de nieuwsbrieven. Verder denkt ze mee over de website en blogs.

Olaf Geysendorpher


Olaf is de eigenaar van Proven Context. Hij brengt de vraag rondom marketingcommunicatie bij de klant in kaart, geeft advies over hoe organisaties kunnen verbeteren in marketing, communicatie en tekst.