Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

Olaf Geysendorpher

Olaf Geysendorpher is directeur van Proven Context. Zijn doel: organisaties helpen via gerichte communicatie.

Over Olaf Geysendorpher

Olaf Geysendorpher is directeur van Proven Context. Als creatief ondernemer combineert hij zijn expertise en interesse in Tekst, Communicatie en Marketing

Initiatieven

Bekijk enkele cases. Verder heb ik het succesvolle Contentplatform Wegwijs.nl en het Marketingcommunicatie-product Informeert.nl bedacht en opgezet.

  • Wegwijs
   Contentplatform Wegwijs.nl steeg in drie jaar tijd van 30.000 naar 120.000 lezers per jaar. In 2018 heb ik Wegwijs verkocht. Lees de case Wegwijs.

  • Informeert
   Informeert.nl is een oplossing voor financieel adviseurs, notarissen en administratiekantoren. Deze kantoren geven hun Marketingcommunicatie uit handen aan Informeert. 

Mijn visie op Marketingcommunicatie

Er bestaan meer communicatiebureaus die je helpen met Marketingcommunicatie en Content en SEO. Waarom dan Proven Context? Een inkijk in mijn visie:

 • Ik weet hoe consumenten denken
  Consumenten maken 95% van hun beslissingen onbewust. Als marketeer moet je precies weten hoe consumenten denken, kiezen en beslissen. Daarom lees ik deze boeken

 • Ik heb ervaring met SEO en Content
  Voor mijn eigen platform wegwijs.nl heb ik héél veel geprobeerd met SEO en Content. Goede dingen én foute dingen. Ik heb inmiddels een flinke berg ervaring.

 • Ik deel mijn kennis en expertise
  Ik geloof in het delen van kennis. Zo help je elkaar verder. En zo kun je precies zien waar mijn kennis zit. Via mijn WhitepapersSEO-WIKI en Blogs bijvoorbeeld.

 • Studie en Schrijfuren
  Ik studeerde Marketing (hbo), Communicatiewetenschappen (universiteit) en schreef meer dan 2.500 teksten. SEO Teksten, Content, Commerciële Teksten, etc. Ik heb de kennis én de ervaring.

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

De juiste tekstschrijvers, een ijzersterke marketingcampage of een hogere Google-positie? Neem contact met ons op. Bel 085 - 1301818 of gebruik het formulier.