Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

SEO Case NN - Longtail Zoekwoorden

Voor Nationale-Nederlanden is een SEO-stratetegie opgezet om de positie in zoekmachines structureel en langjarig te versterken.

Proven Context heeft voor Nationale-Nederlanden is een SEO-analyse verricht en een langjarige longtail-zoekwoordstrategie opgezet. Op high-end zoekwoorden was er een grote mate van concurrentie. Mogelijkheden lagen er in de niches. Proven Context heeft deze niches in kaart gebracht.

Longtail SEO Strategie Nationale-Nederlanden

Voor verschillende verzekeringen van Nationale-Nederlanden is via keyword-research onderzocht welke zoekwoorden potentie hadden om meer aandacht te krijgen. Op basis daarvan is een prioriteitenlijst ontwikkeld. Naast het ontwikkelen van SEO-content bekeek Proven Context ook hoe content via social selling meer aandacht kon krijgen. 

Opzet SEO Content Strategie

Proven Context heeft de SEO-strategie opgezet en uitvoerend een deel van de content geschreven. Het schrijven van deze SEO-content is na verloop van tijd overgedragen aan de medewerkers bij Nationale-Nederlanden. De resultaten van de strategie zijn goed zichtbaar in Google. 

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

De juiste tekstschrijvers, een ijzersterke marketingcampage of een hogere Google-positie? Neem contact met ons op. Bel 085 - 1301818 of gebruik het formulier.