Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

Case Beleggingspand Rotterdam

Proven Context schreef voor Beleggingspand Rotterdam een brochure en mailing ter ondersteuning van de online dienstverlening.

Beleggingspand Rotterdam is een vastgoedmakelaar met een disruptive businessmodel: het toont beleggingspanden online. Dit is niet gebruikelijk in de zakelijke vastgoedsector. Om het online kanaal vertrouwen te geven en om bekendheid te genreren, heeft Proven Context een mailing (brief) en brochure opgezet. 

Tekstschrijven voor vertrouwen

Voor zowel de brochure als mailing functioneerde Proven Context als tekstschrijver. Uitdaging was om zowel het moderne online karakter van Beleggingspand Rotterdam kenbaar te maken en tegelijkertijd te laten zien dat achter het online platform een 'gewone' (Rotterdamse) ondernemer zat. 

Coördinatie Brochure

Proven Context heeft ook het proces van vormgeving en drukwerk gecoördineerd. Vanuit een basisontwerp is een ontwerper aan de slag gegaan. Daarnaast is de briefing en coördinatie van de fotografie opgepakt. De professionele foto's moesten een sterk Rotterdams karakter krijgen.

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

De juiste tekstschrijvers, een ijzersterke marketingcampage of een hogere Google-positie? Neem contact met ons op. Bel 085 - 1301818 of gebruik het formulier.