Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

CASE - Beleggingspand Rotterdam

Beleggingspand Rotterdam verkreeg meer aanzien en bekendheid door het toepassen van een uitgebreide SEO-strategie.

De uitdaging

Beleggingspand Rotterdam is een vastgoedmakelaar met een disruptive businessmodel: het toont beleggingspanden online. Dit is niet gebruikelijk in de zakelijke vastgoedsector. De website moest daarom meer aanzien en bekendheid verkrijgen. Uitdaging was om zowel het moderne online karakter van Beleggingspand Rotterdam kenbaar te maken en tegelijkertijd te laten zien dat achter het online platform een 'gewone' (Rotterdamse) ondernemer zat. 

De oplossingen

Brochure en mailing
Om meer aanzien en bekendheid te creëren, ontwikkelde Proven Context een mailing (brief) en brochureProven Context coördineerde het proces omtrent de vormgeving en het drukwerk. Daarnaast is de briefing en coördinatie van de fotografie opgepakt. De professionele foto's moesten een sterk Rotterdams karakter krijgen.

Zoekmachine optimalisatie
Om de website beter vindbaar te maken in Google, maakte Proven Context de website SEO-proof. Door middel van een sterke SEO Content Marketingstrategie herschreven we landingspagina's waardoor deze beter worden geïndexeerd door Google. 

Cinemagraph
Het Rotterdamse karakter van Beleggingspand Rotterdam werd benadrukt door het creëren van een cinemagraph die te zien is op de homepage

Testimonials
Het aanzien van Beleggingspand Rotterdam werd versterkt door het toevoegen van testimonials. Deze werden voorheen niet getoond.  Inmiddels is een hele pagina gevuld met positieve beoordelingen over de diensten van Beleggingspand Rotterdam.

De resultaten

Beleggingspand Rotterdam behoort inmiddels tot de best vindbare Rotterdamse vastgoedmakelaars in Google: 

  • De tien belangrijkste zoekwoorden waarop Beleggingspand Rotterdam wordt gevonden staan in de top 5 zoekresultaten van Google.
  • Vier hiervan staan in de top 3.
  • Het aantal websitebezoekers is met 15% gestegen.
  • De verbeterde content en websitestructuur heeft het bounceratio op de website gehalveerd. 

 

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

Perfecte webteksten. Een campage voor meer leads. Een hogere positie in Google. Wij gaan aan de slag. Laat je gegevens achter of bel 085 1301818.