Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

Klanten

Onderstaande partijen heeft Proven Context geholpen met Tekst, SEO, Marketing of Communicatie.

Proven Context is specialist in Content Marketing, SEO, Tekstschrijven en Marketingcommunicatie. Dat zijn we geworden door te testen en te leren. Een aantal cases en klanten vind je hieronder.

Logo Nationale Nederlanden

Voor Nationale-Nederlanden zijn de verzekeringspagina's geoptimaliseerd voor conversie. Dit zorgde voor een 26% meer conversie. Ook is via Google Trends input gegeven voor de Marketingcommunicatie-strategie.

Logo Beleggingspand Rotterdam

Voor Beleggingspand Rotterdam is een commerciële mailing en verkoopbrochure opgezet. Ook zijn suggesties voor SEO en Blogs uiteengezet.

Logo Haagse Hogeschool

Voor de Haagse Hogeschool is de cursus Ondernemen via de Lean Startup-methode van Eric Ries opgezet. Hierin was specifieke aandacht voor Marketingcommunicatie.

bannerfoto_olaf_geysendorpher

Proven Context helpt bedrijven met

  • Tekstschrijven
  • Zoekmachine Optimalisatie
  • Content Marketing
  • Marketingcommunicatie
  • E-mailmarketing
NEEM CONTACT OP

Logo Wegwijs

Als directeur heb ik een groot deel van mijn expertise als SEO-specialist opgedaan via Wegwijs.nl. Bekijk de Businesscase.

Logo Informeert

Voor MKB-Advieskantoren met een beperkt Marketingbudget is een succesvolle all-in-oplossing in Marketingcommunicatie en E-mailmarketing ontwikkeld. 

Logo Verbond van Verzekeraars

Voor het Verbond van Verzekeraars is een opzet voor Longread-redactiestukken gemaakt. Ook is de volledige nieuwe website ontwikkeld in samenwerking met Communicatiebureau Seven Eight en webontwikkelaar Keymen.

Logo Inholland Hogeschool

Voor de Hogeschool Inholland is een college Consumentenbeïnvloeding opgezet, o.a. via de boeken van Daniël Kahneman en Richard Thaler.

Via een cross-mediale Marketingcommunicatie-strategie is verzekeraar Promovendum in de markt gezet.

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

Perfecte webteksten. Een campage voor meer leads. Een hogere positie in Google. Wij gaan aan de slag. Laat je gegevens achter of bel 085 1301818.