Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

We gaan gratis aan de slag voor ondernemers

Het coronavirus raakt ondernemers. Proven Context biedt daarom marketing- en communicatiehulp. Wij helpen je gratis verder in april en mei 2020. Voor alle ondernemers.

Winkels, vestigingen en horecaondernemingen hebben hun deuren gesloten. Corona is een grote klap voor ondernemers. Onzekere tijden, die vragen om duidelijkheid naar jouw klanten. We denken mee waar jouw omzetkansen liggen.

WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG. GRATIS. NEEM CONTACT OP. 

Teksten op je website  

Jouw vestiging is dicht. Of jouw openingstijden zijn aangepast. Klanten kunnen wél online bestellen. Telefonisch, per mail en via whatsapp ben jij perfect bereikbaar. Wij stellen de de perfecte tekst voor je op. Bekijk hoe we Gjpersoneelsdiensten gratis hebben geholpen met de Corona-tekst op hun homepage.

Dit stond er : 'Vanaf 16 maart laten wij geen bezoekers meer toe in onze vestigingen'. 
Wij schreven: 'Onze vestigingen zijn tijdelijk gesloten. Maar online, via de mail en via WhatsApp zijn wij gewoon bereikbaar. Ook in de avonduren.' 

Wij schrijven teksten die begrijpelijk zijn en onzekerheid wegnemen. Geen lange zinnen maar korte en krachtige uitleg.


Reclame en marketingacties

Heb je een restaurant? Een winkel? Een dienstvelenend bedrijf? Dan word je gedwongen creatief na te denken. Waardebonnen voor ná de crisis, pakkende huis-aan-huis-flyers, Facebookacties, ludieke thuisservices. Wij denken met je mee. Bijvoorbeeld:

  • Je bezorgt aan huis
    Stop niet simpelweg een menukaart in de brievenbus. Vertel de klant wie je bent, welke hygiënemaatregelen je neemt en of prijzen zijn aangepast. En verzin een actie. Promoot jezelf. En wees eerlijk over jouw situatie. Transparantie en eerlijkheid werken. Wij denken met je mee. 

  • Je hebt een actiepagina gemaakt op de website
    Je maakt een nieuwe pagina aan op je website. Hier bied je een online cursus aan. Maar hoe moet je deze inrichten? Wij helpen je met de (SEO-)tekst, met de opmaak en geven advies over hoe je jouw cursus promoot. 

 
 

Klanten updaten via social media

Moeite om een helder, positief of actie-gericht bericht op jouw Facebook, Instagram of LinkedIn te delen? Wij schrijven deze voor je. Ook denken we alvast mee over vervolgposts. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Posts over tevreden klanten 
  • Updates over jou bedrijf (en jou als ondernemer)
  • Tijdelijke corona-acties 

Nieuwsbrieven en e-mailings

Via een sterke nieuwsbrief blijf je in beeld bij je klant. Juist nu. Maar kom niet met cliché-berichten aan. Vertel iets wat blijft hangen. Iets persoonlijk. Iets positiefs. 

Wij helpen je met het opzetten van een goede e-mailing of nieuwsbrief. We helpen met de structuur, de inhoud, de tekst en het uiterlijk.

Gewoon even brainstormen

Ideeën uitwisselen? Sparren met ons als marketeers of als ondernemer. Dat kan ook. Je kunt ons bellen, mailen of videobellen. We denken met je mee en geven je helder corona marketing- en communicatie advies. 

 


       

Mail Olaf                        Mail Eva

Wie we al hebben geholpen

GJPersoneelsdiensten

Voor GJPersoneelsdiensten hebben we de coronatekst op de homepage herschreven met méér oog voor de klant. Bekijk

Voor Blue Green Holiday stelden we meerdere social posts op. Ook schreven we kosteloos de teksten voor de nieuwsbrief. 


Door deze pagina te delen help je ook andere ondernemers.

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

Perfecte webteksten. Een campage voor meer leads. Een hogere positie in Google. Wij gaan aan de slag. Laat je gegevens achter of bel 085 1301818.