SEO-optimalisatie

Door middel van SEO-optimalisatie | Zoekmachine optimalisatie maken we jouw bedrijf online zichtbaar. Lees hoe het werkt óf kies hieronder een specifieke zoekmachine optimalisatie pagina. 👇🏻

Jij wilt bekender worden in Nederland. Meer bezoekers naar jouw website trekken. Een bepaald product promoten. Door middel van Zoekmachine / SEO-optimalisatie zorgen we ervoor.

Proven Context Icon 150 -164

Wat is SEO-optimalisatie?

SEO-optimalisatie / zoekmachine optimalisatie gaat over het verbeteren van jouw website zodat deze beter wordt gevonden in Google. Zoekmachine optimalisatie staat voor Search Engine Optimization.

SEO & Zoekmachine optimalisatie en SEO optimalisatie betekenen precies hetzelfde.

Welke optimalisaties doen we?

  • Zoekwoord optimalisatie – Via zoekwoordonderzoek achterhalen we de interesses van jouw doelgroep.
  • Content creatie – We optimaliseren teksten en andere content op jouw website. Zo wordt jouw website beter gevonden in zoekmachines.
  • Sitestructuur verbeteren – Een goede website helpt bezoekers en werkt ze niet tegen. We zorgen voor een heldere sitestructuur.
  • Linkbuilding optimalisatie – Interne links binnen jouw website, van je website en naar je website zijn belangrijk voor de positie van jouw website in de zoekresultaten van Google.
Wil jij perfect gevonden worden in zoekmachines?

Via SEO zorgen we ervoor dat jouw website hoger in zoekmachines Google en Bing komt. We maken een top-3 positie haalbaar.

De 4 voordelen van SEO-optimalisatie

Optimalisaties voor zoekmachines en SEO hebben 4 duidelijke voordelen.

1. Goede positie in Google

Door middel van SEO-optimalisatie voor Google maken we je website beter zichtbaar in Google. Vergelijk het met reclame langs de snelweg. Je wilt toch alleen adverteren op de best zichtbare posities? Jij wilt niet dat er vijf borden van concurrenten voor je staan. Door hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te komen, valt jouw website beter op.

Met onze eigen SEO ranking tool gaan we na op welke positie jouw website staat in de zoekmachines. Ook bekijken we op welke zoekwoorden de concurrentie goed scoort. Zo gaan we na of we belangrijke zoekwoorden kunnen verwerken op jouw website en verhogen we jouw Pagerank.

2. Meer bezoek van échte geïnteresseerden

Jij wilt alleen bezoek van mensen die écht geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Daarom voeren wij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. Zo ontdekken we waar jouw doelgroep naar zoekt in Google. Vervolgens maken we zoekmachine-content die hierbij aansluit.

Voetzorg Lansingerland Project Proven Context

60% van de zoekwoorden in de top-3 van Google

Voetzorg Lansingerland is een lokale praktijk voor podotherapie met de ambitie om een groot-regionale partij te worden. Proven Context deed een uitgebreid zoekwoordonderzoek en (her)schreef informerende SEO-teksten. 60% van de zoekwoorden behaalde een top 3 plek in Google. Lees meer >

3. Duidelijke pagina’s voor bezoekers

We bundelen belangrijke zoekwoorden. Hierdoor zorgen we dat mensen die specifiek op zoek zijn naar jouw diensten of producten, op een pagina terecht komen die ook specifiek over dit onderwerp gaat. Het gevolg: deze mensen vinden precies wat ze zochten.

Voorbeeld
Jij biedt op een pagina verfkwasten aan. Je wil dat deze pagina wordt bezocht door mensen die op zoek zijn naar verfkwasten. Een bezoeker die op zoek is naar goede verfrollers, zal meestal afhaken. En dat afhaken, is slecht voor jouw positie in Google. Via SEO zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat er een match is tussen de bezoeker en de pagina. Hierdoor vergroten we de kans dat bezoekers actie ondernemen.

4. We helpen websitebezoekers verder

Google optimalisaties gaan niet alleen over de content, maar ook over de sitestructuur, websitetechniek en linkbuilding. Als websiteadviesbureau zorgen we ervoor dat je website jouw bezoekers verder helpt, en niet tegenwerkt. We vermijden 404-pagina’s, doodlopende pagina’s en een onlogische pagina-indeling. Hiermee zorgen we ervoor dat bezoekers niet van je pagina verdwijnen.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Zoekmachine optimalisatie regels

De techniek van jouw website speelt een grote rol voor de vindbaarheid in Google. De laadsnelheid, het responsieve design en de veiligheid van je website dragen bij aan zoekmachine optimalisatie / SEO. Soms is een grondige aanpak nodig om de techniek te laten voldoen aan de richtlijnen. We verbeteren huidige websites en laten volledige nieuwe websites ontwikkelen, conform SEO-vereisten.

Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Verwant aan SEO zoekmachine optimalisatie

Je bent op zoek naar een bureau gespecialiseerd in Google optimalisaties. Je wilt namelijk beter vindbaar worden in zoekmachines om jouw doelgroep te bereiken. Die doelgroep bereiken, kan ook op andere manieren. Bijvoorbeeld via e-mailmarketing, PR-bureau-acties of via sterke content.

Scoor beter in zoekmachines.

We helpen je met optimaliseren. Vul je gegevens in of bel ons op 085 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.