SEO zoekmachine optimalisatie

Door SEO zoekmachine optimalisatie in te zetten als marketinginstrument realiseren we een hogere Google-positie.

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Jij wilt jouw bedrijf of product promoten. Met als doel: beter onder de aandacht komen bij jouw doelgroep. Via zoekmachine optimalisatie of SEO-optimalisatie helpen we je hiermee.

 • Goede positie in Google
 • Relevante websitebezoekers
 • Beter zichtbaar dan concurrentie

Wat we doen in SEO zoekmachine optimalisatie

Wij zijn een allround SEO-optimalisatie bureau. Jij hoeft dus maar één extern bureau in te schakelen. Wel zo efficiënt dus.

 • We ontwikkelen snelle websites
 • We zetten linkbuilding-strategie op
 • We schrijven SEO-teksten
Proven Context is een ervaren bureau op het gebied van SEO-optimalisatie.

Zo hielpen we IntoCash

IntoCash was onvoldoende vindbaar in Google. Wij deden een uitgebreid zoekwoordonderzoek, schreven ruim 80 SEO-teksten en ontwikkelden een nieuwe website.

 • Technisch snelle website
 • Hogere Google ranking
 • Langere bezoeksduur

Nog niet helemaal overtuigd?

Ga met ons in gesprek. We hebben ruim 12 jaar ervaring in SEO. Er zijn altijd mogelijkheden.

Neem contact op

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, IntoCash

Arjan van Rooijen

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Neem contact met ons op

Kies voor SEO zoekmachine optimalisatie als communicatiemiddel. Wij maken graag een vrijblijvend voorstel. Bellen kan via 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees verder voor extra informatie over SEO. Hieronder leggen we je uit wat wij aan de hand van SEO-optimalisatie voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Wat is SEO-optimalisatie/zoekmachine optimalisatie?

SEO-optimalisatie of zoekmachine optimalisatie gaat over het verbeteren van jouw website zodat deze beter wordt gevonden in Google. Zoekmachine optimalisatie staat voor Search Engine Optimization.

Welke optimalisaties doen we?

 • Content creatie
  We verbeteren teksten en andere content op jouw website. Zo wordt jouw website beter gevonden in zoekmachines.
 • Sitestructuur verbeteren
  Een goede website helpt bezoekers en werkt ze niet tegen. We zorgen voor een heldere sitestructuur.

SEO, zoekmachine optimalisatie en SEO optimalisatie betekenen precies hetzelfde

De 4 voordelen van SEO-optimalisatie

Optimalisaties voor zoekmachines en SEO hebben 4 duidelijke voordelen.

1. Goede positie in Google

Door middel van SEO-optimalisatie voor Google maken we je website beter zichtbaar in Google. Vergelijk het met reclame langs de snelweg. Je wilt toch alleen adverteren op de best zichtbare posities? Jij wilt niet dat er vijf borden van concurrenten voor je staan. Door hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te komen, valt jouw website beter op. Met de SE ranking tool meten we 24/7 op welke positie jouw website staat in de zoekmachine.

2. Meer bezoek van écht geïnteresseerden

Jij wilt alleen bezoek van mensen die écht geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Daarom voeren wij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. Zo ontdekken we waar jouw doelgroep naar zoekt in Google.

3. Duidelijke pagina’s voor bezoekers

We bundelen belangrijke zoekwoorden. Hierdoor zorgen we dat mensen die specifiek op zoek zijn naar jouw diensten of producten, op een pagina terecht komen die ook specifiek over dit onderwerp gaat. Het gevolg: deze mensen vinden precies wat ze zochten.

Voorbeeld
Jij biedt op een pagina verfkwasten aan. Je wilt dat deze pagina wordt bezocht door mensen die op zoek zijn naar verfkwasten. Een bezoeker die op zoek is naar goede verfrollers, zal meestal afhaken. En dat afhaken, is slecht voor jouw positie in Google. Via SEO zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat er een match is tussen de bezoeker en de pagina. Hierdoor vergroten we de kans dat bezoekers actie ondernemen.

4. We helpen websitebezoekers verder

Google optimalisaties gaan niet alleen over de content, maar ook over de sitestructuur, websitetechniek en linkbuilding. Als websiteadviesbureau zorgen we ervoor dat je website bezoekers verder helpt, en niet tegenwerkt. We vermijden 404-pagina’s, doodlopende pagina’s en een onlogische pagina-indeling.

In de top-3 van Google

Beleggingspand Rotterdam was onvoldoende in beeld bij potentiële klanten. Op basis van een groot zoekwoordonderzoek bouwden we een nieuwe website en schreven we SEO-teksten. Het resultaat: 22% meer gratis bezoekers via Google.

Meer over dit project

Zoekmachine optimalisatie regels

De techniek van jouw website speelt een grote rol voor de vindbaarheid in Google. De laadsnelheid, het responsieve design en de veiligheid van je website dragen bij aan zoekmachine optimalisatie / SEO. Soms is een grondige aanpak nodig om de techniek te laten voldoen aan de richtlijnen.

Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Verwant aan SEO zoekmachine optimalisatie

Je bent op zoek naar een bureau gespecialiseerd in Google optimalisaties. Je wilt namelijk beter vindbaar worden in zoekmachines om jouw doelgroep te bereiken. Die doelgroep bereiken, kan ook op andere manieren.

Scoor beter in zoekmachines.

We helpen je met optimaliseren. Vul je gegevens in of bel ons op 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.