Online zichtbaar via zoekmachine optimalisatie

Via zoekmachine optimalisatie maken we jouw bedrijf online zichtbaar. Lees hoe het werkt ├│f kies hieronder een specifieke zoekmachine optimalisatie pagina. ­čĹç­čĆ╗

Jij wilt bekender worden, meer bezoekers naar jouw website trekken of een bepaald product promoten. Door middel van zoekmachine optimalisatie maak je jouw website vindbaar en zichtbaar.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie gaat over het optimaliseren van jouw website zodat deze beter gevonden wordt in Google. We trekken geïnteresseerde websitebezoekers aan en vergroten de kans dat zij een product bestellen, contact opnemen of een dienst afnemen.

Welke optimalisaties voeren we uit?

 • Content creatie – We verbeteren de content op jouw website. Zo wordt deze beter gevonden en stijgt de relevantie voor je doelgroep.
 • Zoekwoordoptimalisatie – Door middel van een zoekwoordonderzoek achterhalen we de interesses van je doelgroep. Op basis daarvan maken we content. Zo trek je vooral relevante bezoekers naar je website.
 • Sitestructuur verbeteren – Sommige websites zijn een doolhof dat bezoekers laat verdwalen. Wij maken een heldere sitestructuur.
 • Linkbuilding optimalisatie – Inbound links, outbound links en interne links. Ze zijn belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website.
Direct zichtbaar

We zorgen ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan. We maken een top-5 positie haalbaar.

Dit heb je aan zoekmachine optimalisatie

Als bureau zorgen we ervoor dat de juiste mensen op jouw website terecht komen. Wat bedoelen we daar precies mee? We onderzoeken waarin jouw doelgroep is geïnteresseerd. Dit doen we door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek.

We clusteren belangrijke zoekwoorden op specifieke pagina’s. Zo zorgen we ervoor dat mensen die specifiek op zoek zijn naar jouw diensten of producten, op ├ę├ęn van die pagina’s terechtkomen.

Voorbeeld
Wanneer je op een website-pagina printers aanbiedt, wil je dat deze pagina wordt bezocht door mensen die op zoek zijn naar printers. Wat doet een bezoeker die op de pagina komt en op zoek is naar printerinkt? Juist, die klikt weg! Via zoekwoorden (keywords) maak je de match tussen een bezoeker en de pagina. Je optimaliseert de kans dat bezoekers actie ondernemen. Zoals een printer bestellen.

Techniek en linkbuilding

Zoekmachine optimalisatie gaat ook over de sitestructuur, websitetechniek en linkbuilding. We zorgen ervoor dat jouw website goed in elkaar zit. We vermijden 404-pagina’s, doodlopende pagina’s en een onlogische pagina-indeling. Websitebezoekers sturen we door naar relevante pagina’s zodat ze snel vinden waar ze naar op zoek zijn.

Voetzorg Lansingerland Project Proven Context

Op plek 1 in Google

Voor Voetzorg Lansingerland deed Proven Context uitgebreid zoekwoordonderzoek. Ook (her)schreven we alle SEO-teksten. Met succes! Inmiddels staan veel pagina’s op plek 1 in Google. Meer over dit project >

SEO ranking tool Proven Context

Met onze eigen SEO ranking tool heb je doorlopend inzicht in jouw Google positie. Op basis van de inzichten in je nieuwe Google positie kun je gericht actie ondernemen. Denk aan het verbeteren van jouw content.

Goed vindbare ├ęn leesbare SEO-teksten

Naast optimalisatie voor zoekmachines zijn wij een tekstbureau dat sterk is in het schrijven van SEO-teksten. We zorgen ervoor dat:

 • Jouw website hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan.
 • Mensen je website ook ├ęcht gaan bezoeken.
 • Je website relevant en boeiend is voor je doelgroep.

Doordat geïnteresseerden op jouw website vinden waar ze naar zochten, blijven ze langer op je website aanwezig. Daarnaast waardeert Google het als jij mensen biedt waar ze naar op zoek zijn. Doordat onze teksten naadloos aansluiten op het zoekgedrag van je bezoekers, verhoogt dit de bezoekduur en daarmee de Google Page Ranking van jouw website.

Alternatief: zichtbaar via SEA

Je kunt je website ook optimaliseren door middel van SEA. SEA of Zoekmachine Adverteren is de tegenhanger van SEO. SEA gaat over het promoten van een product, dienst of merk via betaalde advertenties in Google. Adverteren in Google Ads zorgt ervoor dat jij direct resultaat boekt. Als je de advertenties en campagnes op de juiste manier inricht tenminste. Als SEA-specialist zorgen we ervoor dat:

 • Jouw doelgroep wordt bereikt en op de juiste manier wordt aangesproken.
 • Advertenties op de juiste platformen getoond worden.
 • Het budget met het beste effect wordt gebruikt per advertentie of campagne.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerci├źle mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve idee├źn waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Verwant aan zoekmachine optimalisatie

Je bent op zoek naar een zoekmachine marketing bureau. Om online op te vallen, meer bezoekers te trekken of een product te verkopen. Hiermee helpen we je als marketing-communicatiebureau of als e-mailmarketingbureau. Wat kunnen wij voor jou doen?

Word zichtbaar in de zoekmachines.

Laat je gegevens achter. We helpen je graag met de optimalisatie van je website. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.