Zoekmachine marketing bureau

Als zoekmachine marketing bureau maken we jouw bedrijf of organisatie online beter zichtbaar. Via strategische content, websiteoptimalisatie en een slimme linkstructuur.

Je wilt meer websitebezoekers aantrekken. En zichtbaar worden in de zoekmachines Google en Bing. Als zoekmachine marketing bureau helpen we je hiermee. We laten je online groeien.

Wat is zoekmachine marketing?

Zoekmachine marketing betekent dat je jouw bedrijf gaat promoten in zoekmachines. Dat kan in de gratis resultaten. Je spreekt dan over zoekmachine optimalisatie (SEO). Je kunt ook adverteren. In dat geval spreek je van zoekmachine adverteren (SEA). Als marketingbureau kijken we naar wat een bedrijf nodig heeft. Zo maken we de optimale combinatie.

Voordelen van zoekmachine marketing

 • Jouw organisatie wordt online beter vindbaar
 • Het aantal websitebezoekers groeit
 • De websitekwaliteit en gebruiksvriendelijkheid verbetert
 • Jouw website wordt conversiegericht (= meer kliks en verkoop)
Wil je beter vindbaar worden in zoekmachines?

Wij geven je een praktisch advies over zoekmachine marketing. We ontwikkelen SEA-campagnes, schrijven SEO-teksten, maken websites en creëren advertenties voor betere resultaten.

Bereik jouw doelgroep via SEO en SEA

Door middel van zoekmachine marketing verbetert ons bureau de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van jouw website in Google. Dit doen we op 2 manieren. Via SEO en SEO. Lees ons blog over het verschil tussen SEO en SEA.

Diensten op het gebied van SEO

SEO / zoekmachine optimalisatie gaat over het optimaliseren van jouw website zodat deze beter wordt gevonden in Google. Dit zijn de diensten op het gebied van SEO die we voor je kunnen uitvoeren:

 • Zoekwoordenonderzoek – We onderzoeken waarin jouw doelgroep is geïnteresseerd. Op basis hiervan maken we relevante inhoud en pagina’s.
 • SEO-content schrijven – We schrijven SEO-content: content die voldoet aan de eisen van Google en daarom beter wordt gevonden in zoekmachines.
 • Onze SEO ranking tool – We onderzoeken hoe goed jouw website scoort in Google en welke zoekwoorden kansrijk zijn.
 • Website-optimalisatie – Op basis van het zoekonderzoek optimaliseren we de structuur van je website als het geheel, en de structuur per pagina.
 • Linkbuilding-optimalisatie – We bouwen een sterk netwerk van interne en externe links.
IntoCash logo

Hoger in Google en veel meer bezoekers

De organische vindbaarheid van de website van IntoCash was matig. Én de website was verouderd. Proven Context pakte het gehele proces op, van zoekwoordonderzoek tot websiteontwikkeling. Het resultaat: een hogere Google Ranking, minder kosten, meer gratis bezoekers en een betere conversie. Lees meer >

Diensten op het gebied van SEA

SEA is de tegenhanger van SEO. Via SEA maak je promotie door te adverteren in zoekmachines. Marketing via Google Ads zorgt ervoor dat jij direct resultaat boekt. Maar alleen als je Ads-campagnes op de juiste manier inricht. Als SEA-bureau zorgen we dat:

 • Je doelgroep wordt bereikt en geprikkeld.
 • Advertenties op de juiste platformen getoond worden.
 • Jouw budget optimaal wordt ingezet.

Meten is weten

Als marketingbureau meten we alles door. Wie ziet een uiting? Wie klikt door? Wie converteert er? Hoe lang blijven bezoekers? Hoeveel pagina’s bezoeken ze? Op basis van deze informatie verbeteren we campagnes. Resultaten delen we met onze klanten. Dat maakt onze werkwijze transparant.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciële mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

SEO-content specialist

Wij zijn naast een zoekmachine en online marketing bureau ook een professioneel tekstbureau. Onze copywriters schrijven pakkende SEO-teksten die goed gevonden worden in Google. Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek achterhalen wij waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is. Zo zorgen we dat:

 • Alleen relevanten mensen jouw website bezoeken.
 • Jouw website hoger in Google komt te staan.
 • De website zinvol is én blijft voor jouw doelgroep.

Verwant aan zoekmachine marketing bureau

Je bent op zoek naar een zoekmachine marketing bureau. Om online op te vallen, meer bezoekers te trekken of een product te verkopen. Hier kunnen we je ook mee helpen als marketingcommunicatiebureau of als e-mailmarketingbureau.

Val op in zoekmachines.

Als marketingbureau helpen we graag verder! Laat je gegevens achter of bel ons via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.