Zoekmachine marketing bureau

Wij zijn een zoekmachine marketing bureau. We maken jouw organisatie zichtbaar in zoekmachines. En we kijken naar andere marketingkansen.

Ons zoekmachine marketing bureau

Je wilt zichtbaar worden in zoekmachines Google en Bing. Vervolgens wil je dat mensen op jouw website klikken. Ons zoekmachine marketing bureau helpt je hiermee.

 • Jouw bedrijf wordt beter vindbaar
 • De websitekwaliteit verbetert
 • Het aantal bezoekers groeit
 • Je website gaat beter renderen

Wat we doen

Dit zijn de diensten die we op het gebied van zoekmachine optimalisatie voor je kunnen uitvoeren.

 1. Zoekwoorden-onderzoek
 2. SEO-content schrijven
 3. Je website verbeteren
 4. Linkbuilding-strategie opzetten
 5. Marketingkansen tonen
Proven Context is een zoekmachine marketing bureau.

Case Beleggingspand Rotterdam

De website van Beleggingspand Rotterdam was verouderd. 95% van de bezoekers met een smartphone klikte direct weg op de site (bounce). Wij ontwikkelden een SEO-proof website.

Nog niet helemaal overtuigd?

Ga met ons in gesprek. We hebben ruim 12 jaar ervaring. Er zijn altijd mogelijkheden.

Neem contact op

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Wij helpen je verder

Laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hieronder vertellen we je meer over ons als zoekmachine marketing bureau. Wat betekent het precies, wat zijn de verschillen en hoe zetten we als bureau SEO content marketing in voor bedrijven?

Wat doet een zoekmachine marketing bureau?

Zoekmachine marketing betekent dat je jouw bedrijf gaat promoten in zoekmachines. Dat kan in de gratis Google-resultaten. Je spreekt dan over zoekmachine optimalisatie (SEO). Je kunt ook adverteren. In dat geval spreek je van zoekmachine adverteren (SEA). Als marketingbureau kijken we naar wat een bedrijf nodig heeft. Zo maken we de optimale combinatie.

Zoekmachine marketing betekent dat je jouw bedrijf gaat promoten in zoekmachines.

Bereik jouw doelgroep via SEO en SEA

Door middel van zoekmachine marketing verbetert ons bureau de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van jouw website in Google. Dit doen we op 2 manieren. Via SEO en SEA. Lees ons blog over het verschil tussen SEO en SEA.

Diensten op het gebied van SEO

SEO / zoekmachine optimalisatie gaat over het optimaliseren van jouw website zodat deze beter wordt gevonden in Google. Dit zijn de diensten op het gebied van SEO die we voor je kunnen uitvoeren:

Diensten op het gebied van SEA

SEA is de tegenhanger van SEO. Via SEA maak je promotie door te adverteren in zoekmachines. Marketing via Google Ads zorgt ervoor dat jij direct resultaat boekt. Maar alleen als je Ads-campagnes op de juiste manier inricht. Als SEA-bureau zorgen we dat:

 • Je doelgroep wordt bereikt en geprikkeld.
 • Advertenties op de juiste platformen getoond worden.
 • Jouw budget optimaal wordt ingezet.

Meten = weten

Als marketingbureau meten we heel veel door. Wie ziet een uiting? Wie klikt door? Wie converteert er? Hoe lang blijven bezoekers? Hoeveel pagina’s bezoeken ze? Op basis van deze informatie verbeteren we campagnes. Resultaten delen we met onze klanten.

Proven Context is een zoekmachine marketing bureau.

Google Ads campagne

Albeda zocht naar manieren om het aantal deelnemers aan de NT2-taalcursussen te laten groeien. We maakten een succesvolle Ads-campagne.

 • 35% meer aanmeldingen
 • Minimale advertentiekosten
Meer over dit project

SEO-content specialist

Wij zijn naast een zoekmachine marketing bureau ook een tekstbureau. Onze copywriters schrijven pakkende SEO-teksten voor vindbaarheid in Google. Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek achterhalen wij de interesses van je doelgroep. Zo zorgen we dat:

 • Relevanten mensen je site bekijken
 • Jouw website hoger komt in Google
 • De website past bij je doelgroep

Verwant aan zoekmachine marketing bureau

Je bent op zoek naar een zoekmachine marketing bureau. Om online op te vallen, meer bezoekers te trekken of een product te verkopen. Hier kunnen we je ook mee helpen met onderstaande diensten.

Val op in Google

Als zoekmachine marketingbureau helpen we graag verder! Laat je gegevens achter of bel ons via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.