Website optimalisatie laat jouw website beter presteren

Website optimalisatie draait om het verbeteren van je website. Voor zoekmachines en gebruikers. Het doel: meer kliks en meer conversie.

De kracht van website optimalisatie

Is jouw website mooi en overzichtelijk maar blijven resultaten achterwege? Dan is de techniek, structuur of content van je website niet op orde. Via website optimalisatie haal je meer uit je website.

 • Meer websitebezoekers
 • Langere bezoekersduur
 • Meer clicks en verkopen
Website optimalisatie door Proven Context.

Zo optimaliseren wij jouw website

Hoe beter jouw website in elkaar zit, hoe hoger jouw website rankt in Google. Onder website zoekmachine optimalisatie vallen de volgende punten.

 • Structuur website verbeteren
 • Site-techniek verbeteren
 • SEO-content optimaliseren
 • Bouwen aan in- en externe links
Website optimalisatie door Proven Context.

Zo hielpen we IntoCash

De website van incassobureau IntoCash was onvoldoende vindbaar in Google. Op basis van een zoekwoordonderzoek realiseerden wij een nieuwe website.

 • Gericht op conversie
 • Technisch snel
 • SEO-geoptimaliseerd

Nog niet helemaal overtuigd?

Ga met ons in gesprek. We vertellen je graag hoe wij jouw website verbeteren. Er zijn altijd mogelijkheden.

Neem contact op

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Neem contact op

Wij helpen je met website optimalisatie. Vul je gegevens in of bel 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over website optimalisatie? Lees dan verder.

Jouw bezoeker centraal

Op jouw website moet één iemand centraal staan: de bezoeker. Maar wat is de ervaring van die bezoeker op de landingspagina van je website? En is jouw site goed zichtbaar in Google? Je website optimaliseren draait om techniek, content, links én structuur.

Zo komt je website hoger in zoekmachines

Website zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website online beter vindbaar wordt. Veel mensen denken bij zoekmachineoptimalisatie /SEO meteen aan betere SEO-teksten. Maar SEO gaat dieper en heeft ook te maken het optimaliseren van ‘de achterkant’ van je website.

1. Gebruiksvriendelijkheid verbeteren

Laadtijd langer dan 3 seconden? Grote kans dat bezoekers teruggaan naar de Google-zoekopdracht. Is jouw website niet goed te gebruiken op een smartphone? Dan haken je gebruikers massaal af. Wij verbeteren de user-experience van de website.

2. Inrichting SEO-factoren

Hoe zijn de SEO-standaarden van je website ingericht? Wat is de pagina-opzet, kun je H1 en H2’s toevoegen, krijgen call-to-actions voldoende aandacht? Soms is een grondige optimalisatie-aanpak nodig en moet een volledig nieuwe website ontwikkeld worden. Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

3. Linkbuildingstrategie opzetten of verbeteren

Via interne linkbuilding creëer je een duidelijk bezoekerspad voor bezoekers én Google. Daarnaast dragen links van andere websites naar jouw website bij aan jouw domein autoriteit.

4. SEO-content maken

Via Google-proof SEO-teksten die interessant zijn voor jouw doelgroep wordt je website beter gevonden. Op basis van een zoekwoordenonderzoek achterhalen we waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is. En op basis daarvan schrijven we SEO-teksten die aansluiten bij hun zoekgedrag.

Website zoekmachine optimalisatie maakt jouw website beter vindbaar

Verwant aan website optimalisatie

Je bent op zoek naar een bureau om jouw website te optimaliseren voor Google. Maar als bureau kunnen we meer voor je betekenen op het gebied van online zichtbaarheid.

Perfecte website nodig?

Laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.