Door website optimalisatie presteert je website beter

Website optimalisatie draait om het verbeteren van je website. Voor zoekmachines en gebruikers. Als bureau optimaliseren we je website. Het doel: meer kliks en conversie. Neem contact op 👇🏻 of lees verder.

Is jouw website mooi en overzichtelijk maar blijven resultaten achterwege? Dan is je techniek, structuur of content van je website niet op orde. Optimaliseer je site daarom voor zoekmachines én je bezoeker. Via website optimalisatie haal je meer uit je website.

Website optimalisatie voor je bezoeker

Op jouw website moet één ding centraal staan: de bezoeker. Maar wat is de ervaring van die bezoeker op de landingspagina van je website? En is jouw site goed zichtbaar in Google? Je website optimaliseren draait om techniek, content, links én structuur.

Jouw website laten optimaliseren

Hoe beter jouw website in elkaar zit, hoe hoger Google jouw website rankt. Onder website zoekmachine optimalisatie valt het volgende:

  • Betere vindbaarheid in Google
  • Structuur website verbeteren
  • Aantal kliks laten stijgen
  • Site-techniek verbeteren
  • SEO-content optimaliseren
  • Bouwen aan in- en externe links
Hoe we jouw website optimaliseren?

We duiken in jouw website en bepalen welke verbeteringen een rol spelen: structuur, techniek, design, links en teksten. Wil je ook een betere website?

Zo komt je website hoger in zoekmachines

Website zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website online beter vindbaar wordt. Veel mensen denken bij zoekmachineoptimalisatie (SEO) meteen aan SEO-content. Maar SEO heeft ook te maken de achterkant van jouw website. Hoe beter jouw website in elkaar zit, hoe beter de vindbaarheid ervan.

1. Gebruiksvriendelijkheid verbeteren

Duurt het langer dan 3 seconden voordat de pagina is geladen? Grote kans dat bezoekers teruggaan naar de Google-zoekopdracht. Is jouw website goed te gebruiken op een smartphone? Zo nee, dan haken je gebruikers massaal af. Als website optimalisatie bureau analyseren en verbeteren we de user-experience van de website.

IntoCash logo

Betere website – Hoger in Google

Voor IntoCash pakte Proven Context het gehele proces op van website-optimalisatie: structuur, design, content, techniek en links Het resultaat: een veel hogere positie in Google. Een een forse groei in conversie. Lees meer over dit project >

2. Inrichting SEO-factoren

Hoe zijn de SEO-standaarden van je website ingericht? Wat is de pagina-opzet, kun je H1 en H2’s toevoegen, krijgen call-to-actions voldoende aandacht? Soms is een grondige optimalisatie-aanpak nodig en moeten volledig nieuwe websites ontwikkeld worden. Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

3. Linkbuildingstrategie opzetten of verbeteren

Via linkbuidling creëer je een duidelijk bezoekerspad voor bezoekers én Google. Intern moeten pagina’s doorverwijzen naar andere relevante pagina’s. Zo stuur je bezoekers de juiste richting op. Daarnaast dragen interne links binnen jouw website en links van en naar andere websites bij aan jouw domein autoriteit.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciële mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

4. SEO-content maken

Via Google-proof SEO-teksten die interessant zijn voor jouw doelgroep wordt je website beter gevonden. Op basis van een zoekwoordenonderzoek achterhalen we waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is. Op basis daarvan schrijven we SEO-teksten die aansluiten bij hun zoekgedrag.

Naast SEO-teksten optimaliseren we ook:
→ Knoppen
→ Afbeeldingen
→ Video’s
→ Infographics

Verwant aan website optimalisatie

Je bent op zoek naar een bureau om jouw website te optimaliseren voor Google. Maar als bureau kunnen meer voor je betekenen in online zichtbaarheid.

Wat je uitdaging in websites ook is? Wij helpen je verder. Neem contact met ons op. 👇🏻

Ga voor die perfecte website.

Laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.