Websites: snel, slim en SEO-proof

Je website is verouderd, niet klantgericht of slecht vindbaar in Google. Als website-bureau maken we websites sneller en slimmer.

Heeft je website aandacht nodig?

Je website is verouderd. Denk je. Maar wat is dat precies: ‘verouderd’. Dat kan liggen aan vorm, techniek of inhoud.

 • De techniek is gedateerd
 • Je bent niet vindbaar in Google
 • Bezoekers klikken weg
 • De verkoop blijft achter
 • Pagina’s laden heel traag

Onze garanties als website-bureau

Proven Context kijken naar website-verbeteringen. Ook bouwen we nieuwe websites van A tot Z. We verdiepen ons in de structuur, techniek en content. Onze garanties als website bureau.

 • Je klant staat centraal
 • Snelle laadtijd website
 • Technisch slimmer
 • Sterke interne links
 • Goed vindbaar in Google

Zo hielpen we de Nederlandse Juristen Groep

De websites van de Nederlandse Juristen Groep waren onvoldoende vindbaar in Google. Op basis van een zoekwoordonderzoek realiseerden wij twee nieuwe websites.

 • Makkelijker in gebruik
 • Technisch veel sneller
 • Gericht op conversie

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Meer weten over Proven Context als website adviesbureau? Lees dan verder. We vertellen je graag hoe wij werken.

We pakken alles op

We pakken écht alles op rondom je website. De functionele structuur, het website-design, de technische realisatie en de inhoud. We doen zoekwoordonderzoek en schrijven alle teksten. En als het nodig is, maken we ook de foto’s en video’s.

5 stappen bij website-advies

Bij advies over websites en bij de creatie van nieuwe websites, werken we volgens een vaste structuur. Hierin vinken we de volgende 5 punten af.

 1. Gebruiksvriendelijk
  Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Kunnen bezoekers gemakkelijk doorklikken? Hoe zit de sitestructuur in elkaar? Onze websites zorgen dat bezoekers lezen, klikken en actie ondernemen.
 2. Technisch up-to-date
  De techniek van websites wordt steeds ingewikkelder. Smartphone of laptop? iPhone of Android? Groot of klein scherm? Jouw website moet altijd perfect werken. Als website-bureau zorgen we hiervoor.
 3. Vindbare SEO-teksten
  Zonder bezoekers heeft je website weinig waarde. Daarom zorgen wij dat je website aansluit bij het zoekgedrag van je doelgroep. Dat doen we via zoekwoordenonderzoek. Hiermee schrijven we SEO-teksten of redigeren we bestaande teksten.
 4. Betere structuur
  ‘Verweesde pagina’s’ noemt WordPress ze: pagina’s in je website waar niet naar gelinkt wordt. Deze pagina’s ga je niet terugzien in Google. Daarom zorgen we er als website-adviesbureau voor dat de structuur van je website helder is.
 5. Snellere websites
  50% van je websitegebruikers haakt af als ze langer dan 3 seconden moet wachten. Dat weet Google ook. Daarom wil Google dat je website snel is. Wij snappen dit belang en realiseren snelle websites. Meet jouw website-snelheid via PageSpeed Insights.

Nieuwe website?

Wij ontwikkelen snelle en slimme websites voor bedrijven. Neem contact op via 085 – 1301818 of vul het formulier in.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.