Tekstschrijver Zeeland. Ruim 12 jaar schrijfervaring

Jij bent zoek naar een tekstschrijver in Zeeland. Tekstbureau Proven Context uit Middelburg schrijft blogs, webteksten en e-mailings. Met 12 jaar ervaring weten wij hoe we klanten interesseren.

Goede teksten zetten de lezer centraal. Als tekstschrijver in Zeeland zijn we gespecialiseerd in het schrijven van teksten die goed zijn voor je klant én goed zijn voor Google. Wij zetten het voordeel van de lezer voorop en zorgen dat klanten actie ondernemen. Ze vullen een contactformulier in of delen jouw artikel via social media.

Onze teksten: de juist stijl, inhoud en opbouw

Als tekstbureau voor Zeeland houden we bij onze teksten rekening met het CCC-model. Het model geeft regels aan inhoud, opbouw, stijl en presentatie van de tekst. Die regels passsen we toe. Onze professionele tekstschrijvers zetten vaktaal om naar een tekst die klanten snappen.

 • Zinnen zijn perfect leesbaar op smartphones
 • Teksten worden geïndexeerd door Google
 • De belangrijkste inhoud staat vooraan
 • Teksten krijgen altijd tussenkopjes
 • De inhoud nodigt uit tot actie
Teksten met meerwaarde voor je klant

Praat jij in jouw teksten over waar jij goed in bent? Of benoem je de meerwaarde voor je klant? Onze tekstschrijvers zetten je klant centraal. Ervaar zelf het verschil.

SEO-tekstschrijver vor Zeeland

Wij zijn ook SEO-tekstschrijver voor Zeeland. We helpen bedrijven uit Zeeland en de brede regio buiten Zeeland met het maken van vindbare teksten voor zoekmachines, zoals Google en Bing. Via een uitgebreid zoekwoordonderzoek ontdekken we het zoekgedrag en de interesses van jouw doelgroep. Op basis daarvan schrijven we onze SEO-teksten.

SEO-teksten zorgen voor meer websitebezoek. Zo word je online beter zichtbaar.

Meer bezoekers én conversie

Maar wat als je die bezoekers eenmaal hebt? Wij denken een stap verder. Via ons website-advies maken we landingspagina’s die gericht zijn op actie. De juiste opbouw, de juiste kleuren en de juiste knoppen. Als tekstschrijver zetten we de eerste stap voor jouw bedrijf in Zeeland. Vervolgens zetten we de stap naar optimalisatie van je conversie. Het doel: meer websitebezoekers, leads en sales.

Veelzijdig tekstbureau

Als tekstschrijver in Zeeland kunnen we je helpen met het schrijven van verschillende soorten teksten.

 • Landings- en campagnepagina’s
  We schrijven en verbeteren webteksten op landings- en campagnepagina’s.
 • E-mailings
  We maken e-mailings. Vaak in meerdere varianten.
 • Productteksten
  Wij schrijven productteksten die overtuigen.
 • Magazines en whitepapers
  We maken brochures, ebooks, artikelen en whitepapers.
Prominent Logo

Klantgerichte teksten

Prominent is een producent van meubels in het luxe segment. De teksten van Prominent haalden niet de hoge kwaliteit van de meubels. Proven Context werd vaste tekstschrijver van Prominent en schrijft teksten die sterk gericht zijn op de klant en de customer journey. Lees meer >

Tekstschrijver Middelburg, Zeeland

Je vindt ons kantoor in de binnenstad van Middelburg. Wij werken niet alleen als
tekstschrijver in Middelburg, maar ook als tekstschrijver in Goes, Vlissingen en de brede regio van Walcheren. Heb je vragen of wil je kort overleggen over het optimaliseren van de teksten op jouw website? Kom dan langs op ons kantoor.

Tekstbureau v.s. communicatiebureau

Wij zijn een tekstschrijfbureau in Zeeland én we zijn een communicatiebureau. We kijken breder naar de communicatievraag van jouw organisatie. Waarom kies je voor een tekst in plaats van een PR-actie, video of infographic? Waar wordt de tekst getoond? In een e-mail of op de website? Op basis daarvan geven we advies.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciële mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Verwant aan tekstbureau in Zeeland

Je bent op zoek naar een tekstbureau in Zeeland om teksten te laten schrijven. Maar onze dienstverlening is breder dan schrijven alleen. Zoek je een reclamebureau in Zeeland of een bureau voor website-optimalisatie dan helpen we je graag verder.

Teksten voor jouw klant

We hebben 12 jaar schrijfervaring. Laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.