Ervaren tekstschrijver in Middelburg

Op zoek naar een tekstschrijver in Middelburg? Wij zitten in hartje centrum en schrijven doelgroepgerichte teksten voor elk bedrijf.

Onze krachtige tekstgaranties

Als tekstschrijver in Middelburg zijn we gespecialiseerd in het schrijven van klantgerichte teksten. We geven klanten krachtige garanties.

 • Géén vakjargon
 • Verhalen die je klant wil lezen
 • Teksten die overtuigen
Proven Context is tekstschrijver in Middelburg.

Wat voor teksten schrijven we?

Onze tekstschrijvers en copywriters in Middelburg schrijven eigenlijk elke tekst. Al 12 jaar zorgen we voor meer resultaat.

 • Blogs en webteksten
 • Google-teksten (SEO)
 • E-books en whitepapers
 • E-mailings
 • Magazines en brieven

We schrijven voor PZEM

De teksten van de Zeeuwse zakelijke energieleverancier PZEM zijn sterk productgericht. Wij herschrijven ze tot goed leesbare teksten.

 • We benadrukken het klantvoordeel
 • In begrijpelijke en zakelijke taal
 • Aansluitend bij de klantbeleving

Nog niet helemaal overtuigd?

Bekijk onze blogs op Frankwatching over hoe wij klanten overtuigen. Overleg gerust. Er zijn altijd mogelijkheden.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Meer weten over onze werkwijze als tekstbureau in Middelburg? Lees dan verder.

Jouw klant staat centraal

Wij schrijven vanuit jouw lezers. We vertellen niet welke diensten jij levert en waar je goed in bent. Ook vermijden we teksten vol nietszeggende verkooptermen. Wat we wel schrijven zijn klantgerichte teksten die de lezers aanspreken én overtuigen.

In onze teksten staat het voordeel voor de lezer centraal. Zo overtuigen we.

Meer dan krachtige zinnen

Wij zetten lastige vaktaal om naar leesbare teksten. Wij verruilen vakjargon voor concrete voorbeelden en zetten verkooptaal om naar klantvoordeel. We optimaliseren ook de inhoud, opbouw en het doel van de tekst.

 • Teksten zijn goed leesbaar zijn op smartphones en IPad’s
 • Alinea’s zijn dynamisch. Kort en langer wisselen we af
 • Krachtige tussenkopjes motiveren de lezer om door te gaan
 • We zorgen voor de opbouw naar een actie

SEO-tekstschrijver in Middelburg

Wij weten wat goed vindbare teksten voor jouw organisatie kunnen betekenen. Door middel van een uitgebreid zoekwoordonderzoek duiken we in het zoekgedrag en de interesses van jouw doelgroep. Op basis daarvan schrijven we teksten die hoog in de zoekresultaten staan.

SEO-teksten zorgen voor meer websitebezoek. Zo word jij online beter zichtbaar.

Meer websitebezoekers

Door onder meer het gebruik van de juiste zoekwoorden, een overzichtelijke opmaak en activerende call-to-actions worden de teksten gewaardeerd door de lezers en zoekmachines. Dit leidt uiteindelijk tot meer websitebezoekers, leads en sales.

Veelzijdige tekstschrijvers

Als tekstschrijver in Middelburg kunnen we je helpen met het schrijven van verschillende soorten teksten.

 • E-mailings
  We maken e-mailings. Bij voorkeur in meerdere varianten.
 • Landings- en campagnepagina’s
  We schrijven en verbeteren webteksten op landings- en campagnepagina’s.
 • (SEO-)Productteksten
  Wij schrijven productteksten die informeren en overtuigen.
 • Magazines en whitepapers
  We maken folders, brochures, artikelen, whitepapers en business-cases.

Klantgerichte teksten

Prominent is producent van meubels in het luxe segment. Bekend van de stap-op-stoel. Proven Context is vaste tekstschrijver van Prominent.

Tekstschrijver Middelburg, Zeeland

Wij zitten in hartje binnenstad van Middelburg. Tekstschrijvers, website-bouwers en marketingspecialisten vormen ons team. We werken niet alléén voor bedrijven in Middelburg. We pakken geheel Zeeland en Nederland mee als werkgebied. Aan de slag met het verbeteren van jouw teksten? Kom dan langs op ons kantoor.

Tekstbureau én communicatiebureau

Wij zijn een tekstschrijf-bureau in Middelburg én we zijn een communicatiebureau. We kijken breder naar de communicatievraag van jouw organisatie. Waarom kies je voor een tekst in plaats van een video of infographic? Waar wordt de tekst getoond? In een e-mail of op de website? Op basis daarvan geven we advies.

Verwant aan tekstbureau in Middelburg

Je bent op zoek naar een tekstbureau in Middelburg om teksten te laten schrijven. We helpen je als copywriters in Middelburg én met onderstaande diensten.