Ervaren tekstschrijver in Middelburg

Op zoek naar een tekstschrijver in Middelburg? Ons tekstbureau schrijft doelgroepgerichte teksten, voor iedere branche. Van webteksten tot nieuwsbrieven.

Goede teksten zetten de lezer centraal. Als tekstschrijver in Middelburg zijn we gespecialiseerd in het schrijven van klantgerichte teksten. Wij zetten het voordeel voor de lezer centraal en zorgen ervoor dat ze actie ondernemen: een bestelling plaatsen, contact opnemen of jouw artikelen delen via social media.

Voor jouw lezers, niet voor jou

Wij schrijven vanuit jouw lezers. We vertellen niet wat voor diensten jij levert, waar je goed in bent en schrijven al helemaal geen teksten vol nietszeggende verkooptermen. Wat we wel schrijven zijn klantgerichte teksten waarin het voordeel voor de lezer voorop staat. Teksten die de lezers aanspreken én overtuigen.

In onze teksten staat het voordeel voor de lezer centraal. Zo overtuigen we.

Teksten waar je lezer iets mee kan

Praat jij in jouw teksten vooral over jezelf? Of juist over je klant? Onze tekstschrijvers maken teksten die jouw klanten aanspreken en overtuigen.

Meer dan krachtige zinnen

Wij zetten lastige vaktaal om naar leesbare teksten. Wij verruilen vakjargon voor concrete voorbeelden en zetten verkooptaal om naar klantvoordeel. Maar we optimaliseren ook de inhoud, opbouw en het doel van de tekst. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat:

 • De teksten goed leesbaar zijn op smartphones en IPad’s
 • De alinea’s behapbaar zijn waardoor lezers niet afhaken
 • Krachtige tussenkopjes de lezer nieuwsgierig maken
 • De belangrijkste inhoud als eerste komt

SEO-tekstschrijver in Middelburg

Wij weten wat goed vindbare teksten voor jouw organisatie kunnen betekenen. Door middel van een uitgebreid zoekwoordonderzoek duiken we in het zoekgedrag en de interesses van jouw doelgroep. Op basis daarvan schrijven we teksten die hoog in de zoekresultaten staan.

SEO-teksten zorgen voor meer websitebezoek. Zo word jij online beter zichtbaar.

Meer websitebezoekers

Door onder meer het gebruik van de juiste zoekwoorden, een overzichtelijke opmaak en activerende call-to-actions worden de teksten gewaardeerd door de lezers en zoekmachines. Dit leidt uiteindelijk tot meer websitebezoekers, leads en sales.

Prominent Logo

Klantgerichte teksten

Prominent is een producent van meubels in het luxe segment. De teksten op de website van Prominent stonden vol met schrijftaal en vakjargon. Proven Context herschreef alle teksten en is inmiddels vaste tekstschrijver van Prominent. De teksten zijn nu meer gericht op de klant en sluiten aan op de customer journeys. Lees alles over dit project >

Veelzijdig tekstbureau

Als tekstschrijver in Middelburg kunnen we je helpen met het schrijven van verschillende soorten teksten.

 • E-mailings
  We maken e-mailings. Bij voorkeur in meerdere varianten.
 • Landings- en campagnepagina’s
  We schrijven en verbeteren webteksten op landings- en campagnepagina’s.
 • (SEO-)Productteksten
  Wij schrijven productteksten die informeren en overtuigen.
 • Magazines en whitepapers
  We maken folders, brochures, artikelen, whitepapers en business-cases.

Tekstschrijver Middelburg, Zeeland

Je vindt ons kantoor in de binnenstad van Middelburg. Wij werken niet alleen als
tekstschrijver in Middelburg, maar ook als tekstschrijver in Goes, Vlissingen en de brede regio van Walcheren en omgeving. Heb je vragen of wil je kort overleggen over het optimaliseren van de teksten op jouw website? Kom dan langs op ons kantoor.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Tekstbureau v.s. communicatiebureau

Wij zijn een tekstschrijf-bureau in Middelburg én we zijn een communicatiebureau. We kijken breder naar de communicatievraag van jouw organisatie. Waarom kies je voor een tekst in plaats van een video of infographic? Waar wordt de tekst getoond? In een e-mail of op de website? Op basis daarvan geven we advies.

Verwant aan tekstbureau in Middelburg

Je bent op zoek naar een tekstbureau in Middelburg om teksten te laten schrijven. We helpen je niet alleen op het gebied van tekstschrijven. Zoek je een reclamebureau in Zeeland of een PR-bureau in Zeeland? Dan helpen we je graag verder.

Breng jouw teksten naar een hoger niveau.

We hebben 15 jaar ervaring. Laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.