Ervaren tekstschrijver in Den Haag

Op zoek naar een tekstschrijver in regio Den Haag? Tekstbureau Proven Context schrijft doelgroepgerichte teksten, voor iedere branche. Van webteksten tot nieuwsbrieven.

Goede teksten zetten de lezer centraal. Als tekstschrijver voor bedrijven in of rondom Den Haag zijn we gespecialiseerd in het schrijven van klantgerichte teksten. Wij zetten het voordeel van de lezer voorop en zorgen ervoor dat ze actie ondernemen: een bestelling plaatsen, contact opnemen of jouw artikelen delen via social media.

Teksten voor je klant. Niet voor jou.

We vertellen niet wat voor diensten jij levert. We schrijven ook geen lovend praatje over waar jij allemaal goed in bent. Wat we wél schrijven zijn klantgerichte teksten. Klanten willen namelijk lezen van het voordeel voor hen is. Dat schrijven wij op. Zo kunnen we voor bedrijven in Den Haag teksten schrijven die de lezers aanspreken én overtuigen.

In onze teksten staat het voordeel voor de lezer centraal. Zo overtuigen we.

Teksten waar je lezer iets mee kan

Praat jij in jouw teksten vooral over jezelf? Of juist over je klant? Onze tekstschrijvers maken teksten waarin het voordeel voor de lezer centraal staat.

SEO-tekstschrijver in Den Haag

Wij weten we wat goed vindbare teksten voor jouw organisatie kunnen betekenen. Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek duiken we in het zoekgedrag en de interesses van jouw doelgroep. Op basis daarvan schrijven we SEO-teksten die hoog in de zoekresultaten staan.

Meer websitebezoekers

Door onder meer het gebruik van de juiste zoekwoorden, een overzichtelijke opmaak en activerende call-to-actions worden de teksten gewaardeerd door de lezers en zoekmachines. Dit leidt uiteindelijk tot meer websitebezoekers, leads en sales.

SEO-teksten zorgen voor meer websitebezoek. Zo word jij online beter zichtbaar.

Meer dan krachtige zinnen

Als tekstbureau Den Haag zetten we lastige vaktaal om naar leesbare teksten. Wij verruilen vakjargon voor concrete voorbeelden en zetten verkooptaal om naar klantvoordeel. Maar we optimaliseren ook de inhoud, opbouw en het doel van de tekst. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat:

 • De teksten goed leesbaar zijn op smartphones en IPad’s
 • De alinea’s behapbaar zijn waardoor lezers niet afhaken
 • Krachtige tussenkopjes de lezer nieuwsgierig maken
 • De belangrijkste inhoud als eerste komt
Prominent Logo

Klantgerichte, activerende teksten

Prominent is een producent van meubels in het luxe segment. De teksten op de website van Prominent stonden vol met schrijftaal en vakjargon. Onze tekstschrijvers herschreven alle teksten. Inmiddels zijn we vaste tekstschrijver van Prominent. De teksten zijn nu meer gericht op de klant en sluiten aan op de customer journeys.

Bekijk het gehele project >

Veelzijdig tekstbureau in Den Haag

Als tekstschrijver voor organisaties in de brede regio van Den Haag kunnen we je helpen met het schrijven van verschillende soorten teksten.

 • E-mailings
  We maken e-mailings. Bij voorkeur in meerdere varianten.
 • Landings- en campagnepagina’s
  We schrijven en verbeteren webteksten op landings- en campagnepagina’s.
 • (SEO-)Productteksten
  Wij schrijven productteksten die informeren en overtuigen.
 • Magazines en whitepapers
  We maken folders, brochures, artikelen, whitepapers en business-cases.

Tekstschrijver voor Den Haag

Wij zijn een online tekstbureau. We werken niet alleen als tekstschrijver in Den Haag maar voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. Vanuit onze locaties in Rotterdam en Middelburg richten we ons daarbij specifiek op Zuid-Holland en Zeeland. De nuchtere cultuur daar spreekt ons aan. Heb je vragen of wil je kort overleggen over het optimaliseren van de teksten op jouw website? Kom dan langs op ons kantoor.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Tekstbureau v.s. communicatiebureau

Wij zijn een tekstschrijf-bureau maar ook een communicatiebureau. We kijken breder naar de communicatievraag van jouw organisatie. Waarom kies je voor een tekst in plaats van een video of infographic? Waar wordt de tekst getoond? In een e-mail of op de website? Op basis daarvan geven we advies.

Verwant aan tekstschrijver Den Haag

Je bent op zoek naar een tekstbureau of tekstschrijver in de regio Den Haag om teksten te laten schrijven. Onze dienstverlening is echter breder dan schrijven alleen. Zoek je een reclamebureau of een website-adviesbureau dan helpen we je ook graag verder.

Pakkende teksten voor je Haagsche bedrijf?

We hebben ruim 15 jaar ervaring. Laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.