Ervaren tekstschrijver regio Breda

Op zoek naar een tekstschrijver in of nabij Breda? Ons tekstbureau schrijft doelgroepgerichte teksten, voor iedere branche. Van webteksten tot nieuwsbrieven.

Goede teksten zetten de lezer centraal. Als tekstbureau schrijven wij voor de brede regio. We werken dus actief als tekstschrijver voor bedrijven en organisaties in Breda. Hiervoor schrijven we klantgerichte teksten waarin we zorgen dat klanten actie ondernemen: een product kopen, contact opnemen of jouw posts delen via social media.

SEO-tekstschrijver regio Breda

Wij weten wat goed vindbare teksten voor jouw organisatie kunnen betekenen. Door middel van een uitgebreid zoekwoordonderzoek duiken we in het zoekgedrag en de interesses van jouw doelgroep. Op basis daarvan schrijven we teksten die hoog in de zoekresultaten staan en perfect aansluiten op de interesses van de lezers.

SEO-teksten zorgen voor meer websitebezoek. Zo word jij online beter zichtbaar.

Teksten waar je lezer iets mee kan

Praat jij in jouw teksten vooral over jezelf? Of juist over je klant? Onze tekstschrijvers maken teksten waarin het voordeel voor de lezers centraal staan.

Meer websitebezoekers

Door onder meer het gebruik van de juiste zoekwoorden, een overzichtelijke opmaak en activerende call-to-actions worden de teksten gewaardeerd door de lezers en zoekmachines. Dit leidt uiteindelijk tot meer websitebezoekers, leads en sales voor bedrijven in Breda en ver daarbuiten.

Meer dan krachtige zinnen

Wij zetten lastige vaktaal om naar leesbare teksten. Wij verruilen vakjargon voor concrete voorbeelden en zetten verkooptaal om naar klantvoordeel. Maar we optimaliseren ook de inhoud, opbouw en het doel van de tekst. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat:

 • De teksten goed leesbaar zijn op smartphones en IPad’s
 • De alinea’s behapbaar zijn waardoor lezers niet afhaken
 • Krachtige tussenkopjes de lezer nieuwsgierig maken
 • De belangrijkste inhoud als eerste komt

Veelzijdig tekstbureau nabij Breda

Als tekstbureau Breda kunnen we je helpen met het schrijven van verschillende soorten teksten.

 • E-mailings
  We maken e-mailings. Bij voorkeur in meerdere varianten.
 • Landings- en campagnepagina’s
  We schrijven en verbeteren webteksten op landings- en campagnepagina’s.
 • (SEO-)Productteksten
  Wij schrijven productteksten die informeren en overtuigen.
 • Magazines en whitepapers
  We maken folders, brochures, artikelen, whitepapers en business-cases.
Prominent Logo

Klantgerichte teksten

Prominent is een producent van meubels in het luxe segment. De teksten op de website van Prominent stonden vol met schrijftaal en vakjargon. Onze tekstschrijvers herschreven alle teksten. Inmiddels vaste tekstschrijver van Prominent. De teksten zijn nu meer gericht op de klant en sluiten aan op de customer journeys. Lees alles over dit project >

Online tekstschrijver

We zijn een online bureau. Wij werken voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. Heb je vragen of wil je kort overleggen over het optimaliseren van de teksten op jouw website? Je zoekt een tekstschrijver Breda? Videobellen kan altijd. Of we komen graag langs op jouw kantoor in Breda.

Tekstbureau v.s. communicatiebureau

Wij zijn een tekstschrijver in de brede regio van Breda. Daarnaast zijn weook een communicatiebureau. We kijken breder naar de communicatievraag van jouw organisatie. Waarom kies je voor een tekst in plaats van een video of infographic? Waar wordt de tekst getoond? In een e-mail of op de website? Op basis daarvan geven we advies.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciële mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Verwant aan tekstbureau Breda

Je bent op zoek naar een tekstbureau in de buurt van Breda om teksten te laten schrijven. Maar onze dienstverlening is breder dan schrijven alleen. Zoek je een reclame-adviesbureau of een website-adviesbureau? We helpen je graag verder.

Pakkende teksten voor jouw bedrijf?

We hebben 15 jaar ervaring. Laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.