Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

Proven Context - SEO Tekstbureau voor Google

SEO-teksten schrijven vind je een uitdaging. Google indexeert je content niet goed. Een SEO-zoekwoordstrategie ontbreekt. Je bent geen SEO-tekstschrijver. Herkenbaar? Tekstbureau Proven Context helpt je verder.

Contact met Proven Context

Case Wegwijs - Proven Context

Case SEO-teksten Wegwijs

Proven Context zette een meerjarige SEO-strategie op voor consumentenplatform Wegwijs.nl. Het schrijven van gerichte SEO-teksten was één van de speerpunten van het succes. Wegwijs groeide naar van 30.000 naar 120.000 bezoekers per maand.

Lees het hele verhaal >  

SEO-teksten voor websites

Proven Context kan je verder helpen met SEO-content. We schrijven SEO-teksten: blogs, landingpagina's, social content, e-mailings en statische teksten. De top 3 in SEO-ondersteuning ziet er als volgt uit.

  1. SEO Tekstschrijven
    We schrijven SEO-teksten met keywords en zoekwoorden als basis. Google staat centraal. 

  2. SEO Contentstrategie
    We zetten een SEO-Contentstrategie op. We ontwikkelen een maand- en/of jaarplanning en werken deze uit tot een praktische to-do-lijst. Op verzoek helpen we ook uitvoerend mee met het schrijven van teksten.

  3. SEO Training
    SEO-teksten schrijven is een vaardigheid die je als tekstschrijver, communicatie-specialist, copywriter, of redacteur kunt leren. Als trainingsbureau helpen wij organisaties hiermee.

Longtail Strategie Nationale-Nederlanden

Case SEO-content voor Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden liep achter op de benchmark qua vindbaarheid in Google. Daartoe is een langjarige SEO-strategie opgezet met SEO-content als speerpunt.

Lees het hele verhaal >

Tekstschrijvers met kennis van SEO en Content Marketing

Proven Context werkt met ervaren tekstschrijvers. Copywriters die weten hoe en waarom teksten scoren in Google. Ook adviseert Proven Context over hoe je zelf SEO-teksten kunt optimaliseren.

Verwant aan SEO-Tekstschrijver

Proven Context heeft ruime ervaring met het schrijven van SEO-teksten. Teksten waarin vindbaarheid in Google en zoekmachines centraal staan. Naast SEO-tekst schrijven we ook commerciële teksten en persberichten.

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

Perfecte webteksten. Een campage voor meer leads. Een hogere positie in Google. Wij gaan aan de slag. Laat je gegevens achter of bel 085 1301818.