Zoek je een creatief social media marketing bedrijf?

Op een slimme manier social media marketing inzetten voor jouw bedrijf zorgt ervoor dat je snel een groot bereik creëert. Neem contact op 👇🏻. Of lees verder.

Of je nou luxe designstoelen verkoopt of een airco’s installeert? Veel van jouw potentiële bereik genereer je via social media marketing. Social media vormen een ideale manier om positief zichtbaar te worden. Klanten waarderen het inzicht in jou als persoon of bedrijf en voelen zich verbonden. Dat is de kracht van social media.

Waarom als bedrijf social media marketing inzetten?

Marketing via social media is een goede manier om in verbinding te komen met je doelgroep. Daarnaast heeft deze vorm van media marketing nog meer voordelen:

  • Het versterkt de relatie met jouw doelgroep
  • Je bouwt een merkidentiteit op
  • Je trekt meer websitebezoekers aan
  • Je vergroot je naamsbekendheid
  • Je betrekt je volgers bij jouw bedrijf

Met de juiste social media marketing versterk je de relatie met de doelgroep en komt je doelgroep onderling in contact.

Het effect van social media

Social media marketingcampagnes zijn de ideale manier om zeer specifiek doelgroepen te targetten / te bereiken. Door het bieden van relevante unieke content aan elke individuele doelgroep, triggeren we die doelgroep om jouw website te bezoeken.

Content die gedeeld wordt

Je wilt uiteindelijk dat je content gedeeld wordt. Wij helpen je daarbij. Bijvoorbeeld door als tekstschrijver unieke posts te maken. Of door inspirerende blogs te schrijven die jij kunt delen. Die content wordt vervolgens gedeeld via social media zodat jij jij meer potentiële klanten bereikt. Social media draag zo bij aan jouw netwerk en naamsbekendheid. Gaat het écht goed? Dan komt ook viral marketing in beeld.

Via gratis posts genereer je niet het maximale bereik

Maar let op: oninteressante content wordt afgestraft in de social algoritmes. Je posts verdwijnen dan snel. Ook zul je merken dat je met ‘gratis’ posts geen maximaal bereik kunt genereren. Aanvullend adverteren is dan nodig. Als marketing- en communicatiebureau kunnen wij een gerichte planning voor je opstellen.

Klantcase Docent Direct en Proven Context.

Meer zichtbaarheid met een LinkedIn-community

Docent Direct is een arbeidsbemiddelaar voor docenten in het voortgezet onderwijs. Proven Context zette een strategie op voor meer zichtbaarheid en klantenbinding via een eigen LinkedIn-community voor VO Docenten. Het bleek een slimme strategische social media zet.

Social media content planning

Social media marketing heeft pas effect wanneer je een krachtige strategie hebt. Ad-hoc af een toe een foto, ervaring of bedrijfsvideo delen heeft weinig tot geen effect. Onze marketeers kunnen daarom een social media content planning voor je opzetten. Jouw doelgroep vormt de basis. Wie zijn je volgers? Wat vinden ze interessant? Op welke social media kanalen zijn zij actief? Op basis hiervan maken wij een planning in social media marketing.

Social media uitbesteden

Desgewenst kunnen we ook het bijhouden van je social media kanalen voor je overnemen. Naast het beheer van je social media zetten we dan een strategie in content marketing voor je op. We zorgen ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar het up-to-date houden van jouw social media.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Social communicatiebureau

Wij zijn een social media marketing bedrijf en een communicatiebureau. We kijken meestal dus breder naar de communicatievraag van jouw organisatie. Social media is maar een kanaal. Hoe past dit kanaal in jouw bedrijfsbrede marketingcommunicatie-strategie? We bekijken welke doelgroepen en communicatiegroepen jij benadert. En in welke fase van de customer journey deze zich bevinden. Zo optimaliseren we jouw media marketing-strategie. zijn.

Verwant aan social media marketing bedrijf

Je bent op zoek naar social media marketing bedrijf. Wij kunnen je hiermee helpen. Wij zorgen ervoor dat jij gezien wordt op social media kanalen. Zichtbaarheid creëren we ook via SEO / Zoekmachine optimalisatie en SEA. Of schakel ons in als PR-bureau als jouw nieuws te groot is voor social We vergroten de zichtbaarheid van jouw bedrijf of organisatie, online en offline. Neem je contact op? 👇🏻

Proven Context en social media

Misschien check je ook de social media pagina’s van Proven Context. Zo ja, bekijk dan vooral het LinkedIn-profiel van de eigenaar. Dat is hét social kanaal waar Proven Context mee werkt. De andere kanalen zijn (op dit moment) niet zinvol voor ons bureau. 😉

Advies in social media marketing

Ons team zit voor je klaar. Bel 085-1301818 of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.