Ervaren bureau voor SEO - Zeeland

Word online beter zichtbaar via SEO. Als SEO-bureau in Zeeland zorgen we dat niemand om jouw website heen kan. Lees meer of kies voor een specifieke dienst. 👇🏻

Je wilt meer klanten binnenhalen. Je wilt opvallen in of buiten Zeeland. Als SEO-bureau maken we jou online zichtbaar. We hebben ruime ervaring in het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek, SEO-tekstschrijven en SEO content marketing.

Kom hoog in de zoekmachineresultaten

Proven Context is een full-service zoekmachine optimalisatie bureau uit Zeeland. We verbeteren de Google Ranking van jouw website waardoor jij meer organische bezoekers naar jouw website trekt. Zonder dure campagnes behalen we voor jouw website een hoge positie in de zoekresultaten van Google en Bing.

Via slimme SEO versla je de concurrentie en overtuig je websitebezoekers.

De voordelen van SEO

Via SEO / Zoekmachine-optimalisatie kunnen we de volgende dingen voor je bereiken.

 • Jouw organisatie wordt online beter vindbaar.
 • Het aantal organische (=gratis) bezoekers groeit.
 • De websitekwaliteit en gebruiksvriendelijkheid verbeteren.
 • Jouw website levert meer leads of verkopen op.
“Yes. Dat had ik nodig!”

Dat is de reactie die jij wilt van je klant. Wij zorgen hiervoor en maken jouw dienst of product vindbaar in Google.

SEO bureau voor regio Zeeland

Als allround SEO-adviesbureau in Zeeland zijn we breed inzetbaar. We helpen je met de volgende diensten.

 • User-experience
  We analyseren je huidige website vanuit de bezoeker. Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? De user-experience speelt een grote rol binnen SEO-optimalisatie. Hoe gebruiksvriendelijker jouw website is, hoe langer en gerichter bezoekers op jouw website blijven. Dit verhoogt de domein autoriteit van jouw website.
 • Techniek website
  De techniek van jouw website speelt een grote rol voor de vindbaarheid in Google. De laadsnelheid, het responsieve design en de veiligheid van de website dragen bij aan SEO. Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de richtlijnen van Google.
 • SEO-analyse
  We bekijken de huidige SEO-opties van jouw website. Kun je H1 en H2’s verwerken, is er ruimte voor call-to-actions, zijn de juiste meta-descriptions meegegeven aan de pagina’s, hoe ziet de basisindeling van de websites eruit?
 • SEO-content schrijven
  Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek analyseren we waar jouw doelgroep naar op zoek is. Op basis hiervan schrijven we SEO-teksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines als Google. Onze SEO-tekstschrijvers zijn ervaren in het schrijven van informerende en activerende teksten. Onze teksten spreken lezers aan.
IntoCash logo

SEO-optimalisatie voor IntoCash

IntoCash is een incassobureau en juridisch advieskantoor. De organische vindbaarheid van de website van IntoCash was te beperkt. Ook was de website verouderd. Proven Context pakte het gehele proces op voor IntoCash: zoekwoordonderzoek, websiteontwikkeling en teksten schrijven. Met als resultaat: véél meer bereik. Lees meer over dit project >

 • Linkbuildingoptimalisatie
  Via linkbuilding indexeren en waarderen zoekmachines jouw website beter. Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf je website en binnen jouw website. Bij Proven Context denken we mee over hoe je dit kunt verbeteren.
 • Website-ontwikkeling
  Soms is een grondige aanpak nodig. Wij verbeteren niet alleen huidige websites, maar laten ook volledige nieuwe websites ontwikkelen. Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciële mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Verwant aan SEO Zeeland

Je bent op zoek naar een bureau gespecialiseerd in SEO in Zeeland. Wij helpen je met zoekmachine optimalisatie, met e-mailmarketing, als PR-bureau in Zeeland of als online marketing bureau in Zeeland.

Zorg dat je opvalt.

Als SEO bureau helpen we graag verder. Vul je gegevens in of bel ons via 085 1301818. Langskomen op ons kantoor kan ook. Wij zijn gevestigd aan de Lange Noordstraat 27 in Middelburg.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.