Ervaren bureau voor SEO in Zeeland

Word online beter zichtbaar. Als SEO-bureau in Zeeland zorgen we dat niemand om jouw website heen kan.

Ontdek de kracht van SEO

Je wilt meer klanten binnenhalen. Je wilt opvallen in of buiten Zeeland. Als SEO-experts maken we jouw bedrijf online zichtbaar. We kunnen onder meer de volgende dingen bereiken.

 • Jouw website hoger in Google 
 • Aantal gratis bezoekers groeit
 • De websitekwaliteit verbetert
 • Je website levert meer leads op
Proven Context is een bureau voor SEO in Zeeland.

Wat doen we qua SEO in Zeeland?

We zijn breed inzetbaar. Jij hoeft dus maar één extern bureau in te schakelen. We zijn op meerdere gebieden expert.

 • Slimme en snelle websites 
 • Linkbuiding
 • SEO-teksten en SEO-content
 • Technische optimalisaties

Zo hielpen we de Nederlandse Juristen Groep

De Google Ranking van de website van dit incassobureau was laag. Via 83 SEO-teksten verbeterden wij de resultaten

 • Goed vindbare teksten
 • Hogere Google-positie
 • Langere bezoeksduur

Nog niet helemaal overtuigd?

We gaan graag met je in gesprek. We hebben ruim 12 jaar ervaring in SEO. Laten we kijken naar de mogelijkheden.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Meer weten over hoe wij via SEO bedrijven online zichtbaar maken? Wij vertellen het je graag. Hieronder lees je meer over onze werkwijze als bureau voor SEO in Zeeland.

SEO-adviesbureau in Zeeland

Als allround SEO-adviesbureau in Zeeland zijn we breed inzetbaar. We helpen je met de volgende diensten.

 • User-experience
  We analyseren de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? De gebruiksvriendelijkheid van jouw website is enorm belangrijk voor de positie van jouw website in Google.
 • Techniek website
  De laadsnelheid, het responsieve design en de veiligheid van de website dragen bij aan SEO. Wij zorgen ervoor dat de techniek van jouw website voldoet aan de richtlijnen van Google.
Proven Context is een ervaren bureau voor SEO in Zeeland.

Hogere Google-ranking voor alle zoekwoorden

De website van Beleggingspand Rotterdam was niet goed vindbaar in Google. Wij schreven veel SEO-webteksten. Het resultaat: een hogere Google-ranking voor alle zoekwoorden en 22% meer gratis bezoekers.

 • SEO-analyse
  We bekijken de SEO-status van jouw huidige website. Worden H1 en H2’s op de juiste manier gebruikt? Staan er genoeg call-to-actions op de pagina’s? Worden de juiste meta-descriptions toegevoegd?
 • SEO-content schrijven
  Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek analyseren we waar jouw doelgroep naar op zoek is. Op basis hiervan schrijven we SEO-teksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines als Google. 
 • Linkbuildingoptimalisatie
  Via linkbuilding indexeren en waarderen zoekmachines jouw website beter. Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf je website en binnen jouw website. Bij Proven Context denken we mee over hoe je dit kunt verbeteren.
 • Website-ontwikkeling
  Soms is een grondige aanpak nodig. Wij verbeteren niet alleen huidige websites, maar laten ook volledige nieuwe websites ontwikkelen. Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Verwant aan SEO Zeeland

Je bent op zoek naar een bureau gespecialiseerd in SEO in Zeeland. Wij vergroten jouw online zichtbaarheid ook door middel van onderstaande verwante diensten.

Wij meten Google-positie continu door. Onder andere via de tool SE Ranking. Zo bewijzen we onze resultaten.