SEO webdesign. Een technisch sterke en goed vindbare website

Ga voor een snelle, gebruiksvriendelijke website die goed vindbaar is in Google. Kies voor SEO webdesign.

Via SEO webdesign realiseren wij een technisch supersnelle website. Inclusief de logische websitestructuur en een interne linkstructuur waar Google waarde aan hecht. En natuurlijk werkt die website ook prettig voor je klanten!

websites

Wat is SEO webdesign?

SEO webdesign is het verbeteren van de techniek, links en SEO-content op je website zodat je hoger in zoekmachines komt te staan. SEO staat hierbij voor Search Engine Optimization, ofwel: zoekmachine optimalisatie. SEO webdesign zorgt ook dat bezoekers sneller hun weg vinden op je website, met meer kliks en conversie als resultaat.

Positieve resultaten van SEO webdesign

 • Je wordt beter gevonden in Google
 • Gebruikers navigeren gemakkelijker door je website
 • De opzet van pagina’s wordt logischer
 • De website wordt veel sneller
 • Je website gaat meer opleveren

Meer dan alleen mooi

Wie denkt aan webdesign, denkt vooral aan vormgeving. De website moet mooi zijn! Netjes in de kleuren van de huisstijl. Maar SEO webdesign gaat veel verder. Als Proven Context letten we op het uiterlijk, maar óók op de techniek, structuur en indeling van je website.

We letten op het uiterlijk, maar óók op de techniek, structuur en indeling van je website.

Onderdelen SEO webdesign

 • User-experience
  Zoekwoordonderzoek, analyseren van de website op vindbaarheid én gebruiksvriendelijkheid. Dat bedoelen we met user-experience. Kan een bezoeker vinden waar hij of zij naar op zoek was? User-experience is essentieel voor gebruikers en draagt positief bij aan de domein autoriteit van je website.
 • Techniek
  Google wil dat jouw website voldoet aan hoge technische eisen: snelle laadtijd, weinig scripts, duidelijke structuur, een herkenbare pagina-indeling en geoptimaliseerd voor smartphones. Als SEO-bureau voeren we verbeteringen van de Google Page Speed Insights door voor klanten.
 • Linkbuilding
  Een goede interne linkstructuur, voldoende links naar jouw website en links vanaf jouw website. Dit alles telt mee voor de waardering van jouw website door zoekmachines. Ons bureau zorgt ervoor dat Google de structuur van jouw website snapt. We adviseren over een juiste manier van linkbuilding.

Hogere Google Ranking via SEO-webdesign

De website van de Nederlandse Juristen Groep bevatte veel tekst. Maar deze tekst was niet geoptimaliseerd voor Google. Ook de techniek en het webdesign kon beter. Proven Context pakte het gehele proces op, van SEO-zoekwoordonderzoek tot webontwikkeling.

Jouw klant centraal

Jouw bedrijf, merk of organisatie is minder belangrijk dan jouw klant. Die klant moet centraal staan op je website. Wanneer een website niet gericht is op de klant, haken lezers af. Als SEO webdesign bureau verbeteren we de content op jouw website. We schrijven vanuit de klant. Wat zijn de voordelen voor hen?

Jouw bedrijf, merk of organisatie is minder belangrijk dan jouw klant.

Teksten die je lezer overtuigen

Onze SEO-webteksten worden niet alleen goed gelezen, maar ook goed gevonden. De teksten sluiten aan op de zoekinteresses van je doelgroep. Zo bereiken we mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw diensten of producten. Slim SEO-webdesing vergroot dus de kans dat je klanten actie ondernemen omdat zij terecht komen op een pagina die éxact gaat over hetgeen dat zij zoeken.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

SEO-vriendelijke websites

Soms is het doorvoeren van meerdere aanpassingen niet genoeg. Soms moet de hele website opnieuw worden ingericht. Proven Context ontwikkelt dan nieuwe websites ‘from scratch’. De webbouwers binnen ons team maken websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Verwant aan SEO bureau

Je bent op zoek naar een SEO webdesign bureau. Zo wordt jouw website beter gevonden in Google. Je kunt dit ook bereiken via gerichte advertentiecampagnes in Google of via een strategische blogstrategie. Wat past bij jou? Hoe kunnen we jou helpen?

Een snelle, slimme en vindbare website nodig?

Ons team zit voor je klaar. Bel 085-1301818 of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.