Ervaren bureau voor SEO Vlissingen

Word online beter zichtbaar door middel van SEO. Als SEO-bureau voor bedrijven en organisaties in Vlissingen maken we jouw website vindbaar. Lees verder of kies een specifieke dienst hieronder. 👇🏻

Je wilt meer klanten werven. Je wilt opvallen in heel Nederland, Zeeland of specifiek Vlissingen. Als SEO-bureau maken we jouw website online zichtbaar.

Hoger in Google

Proven Context is een full-service zoekmachine optimalisatie bureau. We verbeteren de Google Ranking van jouw website waardoor jij meer (gratis) bezoekers naar jouw website trekt. Zonder dure campagnes behalen we voor jouw website een hoge positie in de zoekresultaten van Google en Bing.

Via een slimme SEO-strategie versla je de concurrentie en overtuig je websitebezoekers.

De kansen van SEO

Via SEO kun je de volgende dingen voor jouw bedrijf in (regio) Vlissingen bereiken.

 • Je organisatie wordt online beter vindbaar
 • De hoeveelheid gratis websitebezoekers groeit
 • Websitekwaliteit en gebruiksvriendelijkheid verbeteren
“Yes. Dat had ik nodig!”

Dat is de reactie die jij wilt van je klant als hij jou ziet in Google. Wij zorgen ervoor en maken jouw dienst of product vindbaar.

SEO voor Vlissingen en omgeving

Als allround SEO-adviesbureau in de omgeving Vlissingen zijn wij specialist in het verbeteren van jouw website. We helpen je met de volgende punten.

 • User-experience
  We analyseren je huidige website vanuit de bezoeker. Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? De user-experience speelt een grote rol binnen SEO-optimalisatie. Hoe gebruiksvriendelijker jouw website is, hoe langer en gerichter bezoekers op jouw website blijven. Dit verhoogt de domein autoriteit van jouw website.
 • Techniek
  Hoe de techniek van jouw website in elkaar zit, speelt een grote rol in zoekmachine-optimalisatie. De laadsnelheid, het design en de veiligheid van de website dragen bij aan jouw SEO-positie. Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de richtlijnen van Google.
 • SEO-analyse
  Hoe doet je website het nu? Gebruik je H1 en H2’s op de juiste manier? Is er ruimte voor call-to-actions? Zijn de juiste meta-descriptions meegegeven aan de pagina’s? En hoe is de structuur van website opgezet?
IntoCash logo

Hogere Ranking via SEO-optimalisatie

IntoCash is een incassobureau en juridisch advieskantoor. De organische vindbaarheid van de website was matig. Daarnaast was de website verouderd. Proven Context pakte het gehele proces op, van zoekwoordonderzoek tot websiteontwikkeling. Lees meer over dit project >

 • SEO-content
  We helpen onze klanten met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Hiermee analyseren we waar jouw doelgroep naar op zoek is. Op basis hiervan schrijven we SEO-teksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Onze SEO-tekstschrijvers zijn ervaren in het schrijven van informerende en activerende teksten. We zorgen ervoor dat onze teksten de lezers enthousiasmeren.
 • Linkbuilding
  Linkbuilding is ongelofelijk belangrijk voor een juiste SEO-werkwijze. Door een goede linkstructuur indexeren en waarderen zoekmachines als Google jouw website beter. Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf je website en binnen jouw website. Door een heldere linkstructuur stijgt jouw website in Google. Daarom zorgen we bij Proven Context altijd voor links naar andere pagina’s op jouw website.

Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

 • Website-ontwikkeling
  Soms is een grondige of zelf rigoureuze aanpak nodig. Wij optimaliseren niet alleen huidige websites, maar laten ook volledige nieuwe websites ontwikkelen. Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen. Zo hoef je nergens naar om te kijken.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

SEO voor regio Vlissingen

Wij zijn een specialist in Zeeland en werken voor bedrijven en organisaties en in rondom Vlissingen. Daarnaast helpen we ook mkb’ers en corporate bedrijven in heel Nederland.

Hoe nu verder?

Je bent op zoek naar een bureau gespecialiseerd in SEO in of rondom Vlissingen. Wij helpen je met zoekmachine optimalisatie, met e-mailmarketing, als PR-bureau in Zeeland of als online marketing bureau in Zeeland.

Zorg ervoor dat je opvalt.

Als SEO-bureau voor Vlissingen, Middelburg en Zeeland helpen we graag verder. Vul je gegevens in of bel ons via 085 1301818. Je kunt ons ook bezoeken op de Lange Noordstraat 27 in Middelburg.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.