Ervaren SEO-bureau Vlissingen

Je wilt opvallen in heel Nederland, Zeeland of specifiek Vlissingen. SEO maakt we jouw website online zichtbaar.

Waarom schakel je ons in?

Jij wilt meer producten of diensten verkopen. Bekender worden. Via SEO kunnen we de volgende dingen voor jouw bedrijf in (regio) Vlissingen bereiken.

 • Je bedrijf wordt online beter vindbaar
 • Het aantal gratis webbezoekers groeit
 • Meer potentiële klanten bezoeken jouw website

Wat doen wij als bureau?

We zijn breed inzetbaar. Zo hoef jij maar één extern bureau in te schakelen. We zijn gespecialiseerd in onder meer de volgende diensten.

 • Snelle, slimme websites maken
 • Het inzetten van linkbuilding
 • Het schrijven van SEO-teksten

Zo hielpen we de Nederlandse Juristen Groep

Op basis van een groot zoekwoordonderzoek schreven we 83 SEO-teksten voor de websites van de Nederlandse Juristen Groep.

 • Goed vindbare teksten
 • Hogere Google-Ranking
 • Langere bezoeksduur

Nog niet helemaal overtuigd?

We geven je graag nog 2 extra redenen om voor ons SEO-bureau te kiezen.

 1. Onze succesvolle projecten
 2. 12 jaar ervaring als bureau

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Meer weten over SEO? Lees dan verder. We vertellen je wat wij voor jouw bedrijf in regio Vlissingen kunnen betekenen.

Jouw bedrijf hoger in Google via SEO

Proven Context is een full-service zoekmachine optimalisatie bureau. We verbeteren de Google Ranking van jouw website waardoor jij meer (gratis) bezoekers naar jouw website trekt. Zonder dure campagnes behalen we voor jouw website een hogere positie in de zoekresultaten van Google en Bing.

Allround SEO-bureau regio Vlissingen

Als breed gespecialiseerd SEO-adviesbureau in de omgeving Vlissingen zijn wij specialist in het verbeteren van jouw website. We helpen je met de volgende punten.

 • User-experience
  We analyseren je huidige website vanuit de bezoeker. Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? De user-experience speelt een grote rol binnen SEO-optimalisatie. Hoe gebruiksvriendelijker jouw website is, hoe langer en gerichter bezoekers op jouw website blijven.
 • Techniek
  Hoe de techniek van jouw website in elkaar zit, speelt een grote rol in zoekmachine-optimalisatie. De laadsnelheid, het design en de veiligheid van de website dragen bij aan jouw SEO-positie. Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de richtlijnen van Google.
 • SEO-analyse
  We analyseren je huidige website op het gebied van SEO. Hoe doet je website het nu? Gebruik je H1 en H2’s op de juiste manier? Is er ruimte voor call-to-actions? Zijn de juiste meta-descriptions meegegeven aan de pagina’s? En hoe is de structuur van de website opgezet?
Als SEO bureau regio Vlissingen pakken we landelijk opdrachten op.

22% extra gratis bezoekers

Op basis van een zoekwoordonderzoek herschreven wij alle webteksten voor de website van Beleggingspand Rotterdam. We behaalden onder meer 22% extra gratis bezoekers.

 • SEO-content
  We helpen onze klanten met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Hiermee analyseren we waar jouw doelgroep naar op zoek is. Op basis hiervan schrijven we SEO-teksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. We zorgen ervoor dat onze teksten de lezers enthousiasmeren.
 • Linkbuilding
  Linkbuilding is enorm belangrijk voor een juiste SEO-werkwijze. Door een goede linkstructuur indexeren en waarderen zoekmachines als Google jouw website beter. Daarom verwerken we altijd relevante links in onze teksten.
 • Website-ontwikkeling
  Soms is een grondige of zelf rigoureuze aanpak nodig. Wij optimaliseren niet alleen huidige websites, maar laten ook volledige nieuwe websites ontwikkelen. Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.


Door onze activiteiten wordt jouw Google-positie langzaam steeds beter. Wij meten die positie 24/7 door. Onder andere via de tool SE Ranking.

SEO Vlissingen en omgeving

Wij zijn een specialist in Zeeland en werken voor bedrijven en organisaties en in rondom Vlissingen. Daarnaast helpen we ook mkb’ers en corporate bedrijven in heel Nederland met onder meer de onderstaande verwante diensten.