Ervaren bureau voor SEO in Terneuzen

Word online beter zichtbaar door middel van SEO. Als SEO specialist in Terneuzen zorgen we ervoor dat niemand om jouw website heen kan. Lees meer of kies voor een specifieke dienst. 👇🏻

Je wilt opvallen in heel Nederland of specifiek in Zeeuws -Vlaanderen of Terneuzen. SEO biedt je hiervoor de juiste kansen. Als SEO expert voor bedrijven en organisaties in en rondom Terneuzen maken we jouw website online zichtbaar.

Hoger in de zoekmachineresultaten

Als SEO bureau verhogen we de positie van jouw website in Google. Daarnaast kunnen we via SEO de volgende dingen voor je bereiken en betekenen.

 • Jouw organisatie wordt online beter vindbaar
 • Het aantal organische (=gratis) bezoekers groeit
 • De websitekwaliteit en gebruiksvriendelijkheid verbeteren

SEO expert in Terneuzen

Als allround expert op het gebied van SEO rondom Terneuzen zijn we breed inzetbaar. We helpen je met de volgende diensten.

 • User-experience
  We analyseren je huidige website vanuit de bezoeker. Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? De user-experience speelt een grote rol binnen SEO-optimalisatie. Hoe gebruiksvriendelijker jouw website is, hoe langer en gerichter bezoekers op jouw website blijven. Dit verhoogt de domein autoriteit van jouw website.
 • De techniek
  De techniek van jouw website speelt een grote rol voor de vindbaarheid in Google. De laadsnelheid, het responsieve design en de veiligheid van de website dragen bij aan SEO. Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de richtlijnen van Google.
 • SEO-analyse
  We bekijken de huidige SEO-opties van jouw website. Kun je H1 en H2’s verwerken, is er ruimte voor call-to-actions, zijn de juiste meta-descriptions meegegeven aan de pagina’s, hoe ziet de basisindeling van de websites eruit?

Hoger in Google door SEO-optimalisatie

De organische vindbaarheid van de website van de Nederlandse Juristen Groep kon versterkt worden. Daarnaast was de website verouderd. Proven Context pakte het gehele proces op, van zoekwoordonderzoek tot websiteontwikkeling.

 • SEO-content schrijven
  Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek analyseren we waar jouw doelgroep naar op zoek is. Op basis hiervan schrijven we SEO-teksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines als Google. Onze SEO-tekstschrijvers zijn ervaren in het schrijven van informerende en activerende teksten.
 • Linkbuilding-optimalisatie
  Via linkbuilding indexeren en waarderen zoekmachines als Google jouw website beter. Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf je website en binnen jouw website. Door een heldere linkstructuur stijgt jouw website in Google. We verwerken ook links naar andere pagina’s op jouw website in alle SEO-teksten.

Goede linkbuilding is essentieel voor een goede vindbaarheid in Google

 • Website-ontwikkeling
  Soms is een grondige aanpak nodig. Wij optimaliseren niet alleen huidige websites, maar laten ook volledige nieuwe websites ontwikkelen. Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen. Zo heb jij nergens meer omkijken naar.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

SEO bureau regio Terneuzen

Wij zijn een specialist in SEO. We werken voor de regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en de rest van Zeeland. Wij helpen bedrijven in deze regio, mkb’ers en corporate bedrijven, met promotie in heel Nederland.

Ga een stap verder

Je bent op zoek naar een SEO specialist in of nabij Terneuzen. Wij maken jouw organisatie of bedrijf online beter zichtbaar. Naast SEO-optimalisatie kunnen we je helpen als tekstschrijver en als reclamebureau. Laat je gegevens achter. Wij bellen je snel terug 👇🏻