SEO-tekstschrijvers. Voor betere Zoekmachine-teksten.

SEO-tekstschrijver gezocht? Tekstbureau Proven Context schrijft SEO-teksten die jouw doelgroep overtuigen én teksten die goed gevonden worden in Google. Neem contact op 👇🏻 of lees verder.

Je SEO-teksten uitbesteden aan Proven Context? Goed idee! Onze ervaren SEO-tekstschrijvers verbeteren de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines. En we zorgen dat SEO-teksten prettig leesbaar zijn voor je klant.

SEO icon

Waarom een SEO-schrijver voor jouw teksten?

SEO-tekstschrijver gezocht. Of toch zelf aan de slag? Misschien kun jij als ondernemer, marketeer of communicatie-specialist zelf best een goede tekst schrijven. Waarom zou je dan het schrijven van SEO teksten uitbesteden? Omdat veel mensen vooral schrijven over wat ze zelf goed kunnen. En niet over wat goed is voor de klant.

Schrijf voor je klant!

Leuk dat jij specialist bent in wat je doet. Maar wil jouw klant weten waar jij goed in bent? Of wil je klant horen welke problemen jij voor hem of haar oplost?

Vergelijk deze twee zinnen eens.

1. Onze ervaren HR-professionals hebben jarenlange ervaring met trajecten en het ontzorgen van klanten.

2. Wij helpen jou als werkgever met het oplossen van arbeidskwesties. En we helpen jouw medewerkers aan een nieuwe baan.

De zinnen zeggen hetzelfde. Maar de eerste zin gaat over jou. De tweede over je klant. Onze SEO-schrijvers maken die tweede variant. Dat levert jou meer kliks en respons op.

SEO-teksten voor je klant én Google

Wij schrijven teksten voor je klant en voor zoekmachines. De top 3 in Google is haalbaar. We tonen je graag onze resultaten. Interesse?

Proven Context als SEO-tekstschrijver

Even door over SEO. Ofwel Search Engine Optimization. Ofwel zoekmachineoptimalisatie 🙂. SEO-teksten moeten inspelen op wat klanten zoeken in Google. De basis hiervoor leg je via een uitgebreid zoekwoordonderzoek. Hiermee ontdek je op welke termen klanten zoeken. Deze termen verwerken onze SEO-schrijvers in teksten. Zonder dat ze deze teksten volproppen met SEO-termen.

We proppen teksten niet vol met SEO-termen. De klant staat centraal. Niet Google.

SEO teksten uitbesteden

Onze SEO-tekstschrijvers maken het verschil. Dit zijn de doelen die onze schrijvers realiseren voor jouw organisatie.

  • We maken je bedrijf beter vindbaar
  • Jouw bedrijf wordt bekender
  • Je site krijgt meer bezoekers
  • Je realiseert meer verkopen en leads
  • Het aantal website-bezoekers stijgt
IntoCash logo

Hoger in Google via SEO-optimalisatie

IntoCash is een incassobureau en juridisch advieskantoor. Veel klanten werden geworven via (dure) advertenties. Proven Context zorgde via zoekwoordonderzoek, sterke SEO-teksten en uitgebreid website-advies voor een hogere Google Ranking, meer bezoekers en meer omzet Lees meer >

SEO-tekstschrijver & communicatiespecialist

Onze SEO-schrijvers weten alles van zoekmachineoptimalisatie. Wij kijken verder dan relevante zoekwoorden. We houden rekening met de sitestructuur en de opbouw van de teksten. Elke alinea heeft een juiste lengte. En call-to-actions zorgen dat jouw klant overtuigd raakt om actie te ondernemen.

Geef je websitebezoeker een rondleiding

Hallo bezoeker. Waar wil je heen? Interne links binnen je website zijn essentieel voor het gemak dat bezoekers op jouw website ervaren. Via interne linkbuilding zorgen onze SEO-schrijvers en UX-specialisten voor een helder klik- en navigatiepad voor bezoekers. Maar we bekijken ook hoe inbound links kunnen bijdragen aan een betere pagerank in Google.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Deze teksten maken onze SEO-schrijvers

Commercieel tekstbureau

Weinig bureaus zijn ervaren in het schrijven van écht commerciële teksten. Proven Context maakt teksten die zorgen dat jouw lezers klikken op een knop, een contactformulier invullen of meedoen aan een kortingsactie. Als schrijfbureau maken we overtuigende teksten. Zo boeken we resultaat.

Verwant aan SEO-tekstschrijver

Je bent op zoek naar een SEO-tekstschrijver. Maar we kunnen meer voor je doen op het gebied van tekstschrijven. Zoek je een bureau om een whitepaper te laten schrijven of een tekstbureau om teksten te laten redigeren en corrigeren? Neem dan contact op. 👇🏻

Hoger in Google met onze SEO-teksten.

Wij brengen bedrijven hoger in Google. Vraag ons om de resultaten. Laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.