Effectieve SEO-teksten laten schrijven

Wij schrijven teksten die prettig lezen, jouw klant overtuigen én die goed vindbaar zijn in Google. SEO-tekst laten schrijven? Proven Context!

Je teksten generen weinig leads. Je website staat niet in de top 10 Google-resultaten. Je blogs worden niet goed gelezen. Herkenbaar? SEO-teksten laten schrijven door Proven Context biedt uitkomst. Onze teksten zorgen dat jouw organisatie online zichtbaar wordt.

De kracht van een goede SEO-tekst   

Door sterke SEO-teksten te schrijven vinden potentiële klanten gemakkelijk de weg naar jouw website. Als de inhoud van een tekst bovendien aansluit bij het zoekgedrag, is de kans groot dat deze lezer actie onderneemt. Zo’n actie is bijvoorbeeld een product kopen, ebook downloaden of contact opnemen.

SEO-proof teksten bereiken én enthousiasmeren jouw doelgroep.

De voordelen van SEO-proof teksten

Als SEO-tekstschrijvers kunnen we de volgende dingen voor je betekenen en bereiken.

  • Jouw organisatie online beter vindbaar maken
  • Het aantal Google-bezoekers laten groeien
  • Bekendheid genereren voor jouw bedrijf, project of idee
  • Zorgen dat er meer conversie plaatsvindt op je website
  • Jou als expert profileren door relevante content te plaatsen
Teksten die wél gelezen worden

Eerst moet jouw tekst gevonden worden in Google. Daarna moet die tekst ook écht prettig leesbaar zijn. Wij zorgen daarvoor.

SEO-teksten uitbesteden

Als SEO-specialist weten wij alles van zoekmachine optimalisatie. Wij verbeteren de online zichtbaarheid van jouw organisatie door middel van de volgende diensten.

  • We schrijven informatieve en overtuigende SEO-teksten.
  • We vinden de juiste zoekwoorden via een zoekwoordenonderzoek.
  • We optimaliseren de websitestructuur voor een betere Google-vindbaarheid.
  • We houden rekeningen met linkbuilding. Links binnen je website en vanaf andere websites zijn belangrijk.

We zetten vakjargon om naar teksten die de klanten wél snappen

Teksten die gewoon lekker lezen

Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en vakgebied. Daarbij zorgen we dat we vakjargon omzetten naar teksten die de klanten wél snappen. En we zorgen dat teksten goed gewoon ‘lekker lezen’. En bij teksten die wij schrijven houden we rekening met nog veel meer: doel, doelgroep, structuur, context, interactie en begrijpelijkheid

Voetzorg Lansingerland Project Proven Context

60% van de zoekwoorden in top-5 van Google

Voetzorg Lansingerland is een praktijk voor podotherapie met de ambitie om te groeien naar een groot-regionale partij. Proven Context deed een uitgebreid zoekwoordonderzoek en (her)schreef informerende SEO-teksten. Zo werd de top 3 in Google haalbaar. Bekijk het gehele project >

Hoge tekstkwaliteit

Onze SEO-teksten worden goed gevonden. Maar we zorgen er ook voor dat tekstkwaliteit hoog is. We voorzien teksten van prikkelende tussenkopjes, schrijven beknopte alinea’s en verwerken de zoekwoorden op een prettige manier. Je leest dus niet drie keer hetzelfde zoekwoord in één alinea.

Een hoge tekstkwaliteit zorgt voor een langere leestijd en een hogere Page Ranking in Google.

Verschillende typen SEO-teksten laten schrijven

Als freelance SEO-tekstschrijver heeft Proven Context veel ervaring in het schrijven van goede SEO-teksten. We kunnen de volgende typen teksten voor je schrijven.

Verwant aan SEO-tekstbureau

Je bent op zoek naar een tekstbureau om SEO-teksten te laten schrijven. Of naar een freelance SEO-tekstschrijver. We maken niet alleen jouw teksten SEO-proof. Als specialist zorgen we ook voor website-optimalisatie, e-mailmarketing of social media-acties. Zo behalen we nog meer resultaat.

Wij schrijven jouw SEO-tekst

Hoger in Google? SEO-teksten zijn dan vereist. We helpen je er graag mee. Laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.