SEO-teksten laten schrijven

Wij schrijven SEO-teksten die prettig lezen, jouw klant overtuigen én die goed vindbaar zijn in Google.

Waarom SEO-teksten laten schrijven?

 • Je teksten generen weinig leads.
 • Je website staat niet in de top 10 Google-resultaten.
 • Je blogs worden niet goed gelezen.

Herkenbaar? SEO-teksten laten schrijven door Proven Context biedt uitkomst. Onze teksten zorgen dat jouw organisatie online zichtbaar wordt.

Welke SEO-teksten schrijven we?

Onze tekstschrijvers hebben ervaring met elk type tekst. Professioneel en creatief schrijven we de volgende SEO-teksten.

 • Webteksten
 • Blogs
 • Productpagina’s
 • Diepte-artikelen
 • Commerciële teksten

Zo helpen we de Nederlandse Juristen Groep

Onze teksten worden goed gevonden in Google. Zo schreven we 83 SEO-webteksten voor de Nederlandse Juristen Groep. Goed vindbare én leesbare teksten

 • De top-3 van Google werd behaald
 • Inclusief technisch SEO-advies

Nog niet helemaal overtuigd?

Ga met ons in gesprek. Of bekijk onze blogs op Frankwatching over hoe wij slimmer schrijven.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Meer weten over onze SEO-teksten laten schrijven? Lees dan verder. We vertellen je hoe onze tekstschrijvers werken en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

De kracht van een goede SEO-tekst   

Door sterke SEO-teksten te laten schrijven vinden potentiële klanten gemakkelijk de weg naar jouw website. Als de inhoud van een tekst bovendien aansluit bij het zoekgedrag, is de kans groot dat deze lezer actie onderneemt. Zo’n actie is bijvoorbeeld een product kopen, e-book downloaden of contact opnemen.

SEO-proof teksten bereiken én enthousiasmeren jouw doelgroep.

De voordelen van SEO-proof teksten

Wij kunnen de volgende dingen voor je betekenen en bereiken.

 • Jouw organisatie online beter vindbaar maken
 • Het aantal Google-bezoekers laten groeien
 • Bekendheid genereren voor jouw bedrijf, project of idee
 • Zorgen dat er meer conversie plaatsvindt op je website
 • Jou als expert profileren door relevante content te plaatsen
Prominent Case Tablet

Actiegerichte SEO-teksten

Onze SEO-webteksten voor Prominent zijn sterk klantgericht, sluiten aan op de beleving van de doelgroepen en passen naadloos in de verschillende customer journeys.

SEO-teksten uitbesteden

Als SEO-specialist weten wij alles van zoekmachine optimalisatie. Wij verbeteren de online zichtbaarheid van jouw organisatie door middel van de volgende diensten.

 • We schrijven informatieve en overtuigende SEO-teksten.
 • We vinden de juiste zoekwoorden via een zoekwoordenonderzoek.
 • We optimaliseren de websitestructuur voor een betere Google-vindbaarheid.
 • We houden rekeningen met linkbuilding. Links binnen je website en vanaf andere websites zijn belangrijk.

We zetten vakjargon om naar teksten die klanten wél snappen.

Teksten die gewoon lekker lezen

Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en vakgebied. Daarbij zorgen we dat we vakjargon omzetten naar teksten die de klanten wél snappen. En we zorgen dat teksten goed gewoon ‘lekker lezen’. En bij teksten die wij schrijven houden we rekening met nog veel meer: doel, doelgroep, structuur, context, interactie en begrijpelijkheid

Hoge tekstkwaliteit

SEO-teksten laten schrijven gaat verder dan het creëren van teksten die goed gevonden worden. Wij zorgen er ook voor dat de tekstkwaliteit hoog is. We voorzien teksten van prikkelende tussenkopjes, schrijven beknopte alinea’s en verwerken de zoekwoorden op een prettige manier. Je leest dus niet drie keer hetzelfde zoekwoord in één alinea.

Een hoge tekstkwaliteit zorgt voor een langere leestijd en een hogere Page Ranking in Google.

Verschillende typen SEO-teksten laten schrijven

Als freelance SEO-tekstschrijver heeft Proven Context veel ervaring in het schrijven van goede SEO-teksten. We kunnen de volgende typen teksten voor je schrijven.

Verwant aan SEO-tekstbureau

Je wilt SEO-teksten laten schrijven. Je bent dus op zoek naar een tekstbureau of freelance SEO-tekstschrijver. We maken niet alleen jouw teksten SEO-proof. Als specialist zorgen we ook voor:

SEO-teksten nodig?

Ons team zit voor je klaar. Bel 085-1301818 of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.