SEO specialist Rotterdam

Als SEO-specialist voor Rotterdam zorgen we dat jouw website zichtbaar wordt. Lees verder of kies een specifieke dienst. 👇🏻

Je zoekt extra klanten, wilt een betere naamsbekendheid of simpelweg hoger in Google komen. Wij zijn zoekmachine-specialist voor Rotterdam. SEO biedt voor jouw website de kans om online zichtbaar te worden. Bekijk hoe we jou kunnen helpen.

SEO expert in Rotterdam

Als allround expert in Rotterdam op het gebied van SEO zijn we breed inzetbaar. We helpen je met de volgende diensten die allemaal invloed hebben op de Google-positie van jouw website.

 • User-experience
  Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? De user-experience speelt een grote rol binnen SEO-optimalisatie. Hoe gebruiksvriendelijker jouw website, hoe langer bezoekers blijven.
 • De techniek
  De techniek van je website speelt een belangijke rol voor de vindbaarheid in Google. Laadsnelheid, responsieve design en de veiligheid van de website dragen bij aan jouw SEO-positie. Wij zorgen voor websites die voldoen aan de richtlijnen van Google.
“Kijk. Op nummer 1”

Een positie in de top 3 van Google raak je niet zo maar kwijt. Wij realiseren jouw hoge Google Ranking. Neem je contact op?

 • SEO-analyse
  We bekijken de huidige SEO-opties van jouw website. Kun je H1 en H2’s verwerken, is er ruimte voor call-to-actions, zijn de juiste meta-descriptions meegegeven aan de pagina’s, hoe ziet de basisindeling van de websites eruit?
 • SEO-content schrijven
  Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek analyseren we waar jouw doelgroep naar op zoek is. Op basis hiervan schrijven we SEO-teksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines als Google. Onze SEO-tekstschrijvers zijn ervaren in het schrijven van informerende en activerende teksten.

Via SEO versla je de concurrentie en overtuig je websitebezoekers.

 • Linkbuildingoptimalisatie
  Via linkbuilding indexeren en waarderen zoekmachines als Google jouw website beter. Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf je website en binnen jouw website. Door een heldere linkstructuur stijgt jouw website in Google.
 • Website-ontwikkeling
  Soms is een grondige aanpak nodig. Wij optimaliseren websites en laten ook volledige nieuwe websites ontwikkelen. Onze webbouwers maken gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan de SEO-richtlijnen van zoekmachines.
IntoCash logo

Hogere Google Ranking via SEO-optimalisatie

De organische vindbaarheid van de website van IntoCash was matig. Daarnaast was de website verouderd. Proven Context pakte het gehele proces op, van zoekwoordonderzoek tot websiteontwikkeling. Dit leidde tot een hogere Google Ranking, meer organische bezoekers en een betere conversie. Lees meer over dit project >

De voordelen van SEO

Via SEO-zoekmachine-optimalisatie zorgen we voor de volgende resultaten

 • Online beter vindbaar
 • Meer organische bezoekers
 • Hogere websitekwaliteit
 • Sterkere linkstructuur
 • Meer conversie via je website

Via SEO hoger in Google

Proven Context is een full-service zoekmachine optimalisatie bureau in Rotterdam. We verbeteren de Google Ranking van jouw website waardoor jij meer gratis bezoekers naar jouw website trekt. Met gerichte campagnes behalen we voor jouw website een hoge positie in de zoekresultaten van Google en Bing.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

SEO Rotterdam en Middelburg

Wij zijn een specialist in SEO. Ons bedrijf is gevestigd in Rotterdam en Middelburg. Vanuit daar helpen wij mkb-bedrijven en corporate organisaties in heel Nederland.

Een stap verder met SEO

Je bent op zoek naar een SEO specialist in Rotterdam. Wij maken jouw organisatie of bedrijf online beter zichtbaar. Dit doen we ook via digital marketing of als communicatiebureau. Meer weten over ons? Neem contact op!

 

Val op tussen de concurrentie.

Als SEO-bureau voor Rotterdam helpen we je graag verder. Vul je gegevens in of bel ons via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.