Val op via SEO en online marketing

SEO online marketing betekent: meer klanten aantrekken en opvallen tussen de concurrentie. Bekijk wat we voor je kunnen doen.

Waarom schakel je ons in?

Jouw klanten bevinden zich online. Dus moet jij online zichtbaar zijn. Als SEO- en online marketing bureau helpen je jouw verder met onderstaande uitdagingen.

 • Jouw website wordt weinig bezocht
 • Klanten worden niet overtuigd
 • E-mails hebben geen effect
 • Je positie in Google is te laag

Wat doen wij met SEO online marketing?

We zijn een allround bureau. Jij hoeft maar één online marketing bureau in te schakelen. Wel zo makkelijk. Wat we onder meer doen:

 • Websites bouwen en verbeteren
 • E-mailmarketingstrategie opzetten
 • SEO-teksten schrijven
 • Advertentiecampagnes opzetten

Zo hielpen we de Nederlandse Juristen Groep

De website van dit incassobureau was onvoldoende vindbaar in Google. Ook was de website verouderd. Wij realiseerden 2 technisch snelle websites en krachtige SEO-content.

 • Hogere ranking in Google
 • Conversiegerichte teksten
 • Lagere advertentiekosten

Nog niet helemaal overtuigd?

Ga met ons in gesprek. We hebben ruim 12 jaar ervaring als SEO- en online marketing bureau. Er zijn altijd mogelijkheden.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Meer weten over SEO of over online marketing? Lees dan verder. We vertellen je hoe we werken en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Verschil SEO en online marketing

SEO en online marketing zijn twee verschillende dingen. Als zoekmachine-optimalisatiebureau kunnen wij je met beide diensten verder helpen.

 • SEO
  SEO wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Via SEO verbeter je de organische (=gratis) vindbaarheid van jouw website in Google. Ofwel: jouw website komt hoger in de zoekresultaten van Google.
 • Online marketing
  Online marketing staat voor het online promoten van jouw diensten, producten, merk of bedrijf. SEO is onderdeel van online marketing. Bij Proven Context bekijken we welke marketingcombinatie een bedrijf nodig heeft.

Via SEO en online marketing maken we bedrijven en organisaties online zichtbaar

Wat we doen in online marketing

Wij helpen jouw bedrijf verder. De volgende diensten op het gebied van online marketing pakken wij voor je op.

En op het gebied van SEO

 • SEO-teksten
  Goed vindbare en leesbare teksten die lezers overtuigen.


Door onze activiteiten wordt jouw Google-positie langzaam steeds beter. Wij meten die positie 24/7 door. Onder andere via de tool SE Ranking.

22% meer gratis bezoekers

De website van Beleggingspand Rotterdam was niet goed vindbaar. Op basis van een zoekwoordonderzoek ontwikkelden we een nieuwe website, inclusief SEO-teksten. Één van de resultaten: 22% meer gratis bezoekers. 

Een krachtige samenwerking

Wij benutten de kracht van SEO en versterken die via content marketing. Hoe doen we dat?

 1. Via onze SEO-teksten wordt jouw website goed gevonden in Google.
 2. We optimaliseren teksten op jouw website voor meer conversie.
 3. Gerichte call-to-actions sturen bezoekers naar de juiste productpagina.

We zorgen voor meer websitebezoekers en een betere user-experience.

Op deze manier zorgen we niet alleen voor meer websitebezoek, maar ook voor een betere user-experience en uiteindelijk meer kliks en sales. We bundelen dus onze expertise in content marketing, online marketing én SEO. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat.

Verwante diensten

Je ben primair geïnteresseerd in SEO en online marketing. Als full service marketingcommunicatiebureau zetten we veel meer marketingcommunicatiemiddelen in om jouw doelgroep te bereiken.