Ervaren SEO-bureau in Middelburg

Als SEO-bureau in Middelburg zorgen we ervoor dat niemand om jouw website heen kan. Wordt online beter zichtbaar. Lees meer of kies een specifieke dienst. 👇🏻

Meer klanten binnenhalen? Online opvallen? Als SEO-bureau in Middelburg maken we jou online zichtbaar. We hebben ruime ervaring in SEO-tekstschrijven, SEO content marketing en zoekwoordonderzoek.

Hoger in zoekmachineresultaten

Proven Context is een full-service zoekmachine optimalisatie bureau uit Middelburg. We verbeteren de Google Ranking van jouw website. Hierdoor haal je meer websitebezoekers binnen, zonder te hoeven investeren in dure campagnes.

Versla de concurrentie via slimme SEO. Overtuig je websitebezoekers.

Wat we als SEO-bureau bereiken

Via SEO / Zoekmachine-optimalisatie kunnen we als Middelburgs bureau het volgende voor je bereiken.

 • Het aantal organische (=gratis) bezoekers groeit.
 • Jouw organisatie wordt online beter vindbaar.
 • De websitekwaliteit verbetert.
 • Je website zorgt voor meer leads of verkopen.
“Yes. Dat had ik nodig!”

Dat is de reactie die jij wilt van je klant. Wij zorgen ervoor. We maken jouw dienst of product online vindbaar.

SEO voor bedrijven en organisaties uit regio Middelburg / Walcheren

Als allround SEO-adviesbureau zijn we breed inzetbaar. We helpen je met de volgende diensten.

 • User-experience
  We analyseren je website vanuit de bezoeker. Hoe gebruiksvriendelijk is die website? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast in de websitestructuur? De user-experience speelt een belangrijke rol binnen SEO-optimalisatie. Hoe beter jouw website inspeelt op de wens van de gebruiker, hoe langer en gerichter bezoekers op jouw website blijven. Dit alles verhoogt de domein autoriteit van jouw site.
 • Techniek
  De techniek van een website speelt een grote rol voor de vindbaarheid in zoekmachines. De laadsnelheid, het responsieve design en de veiligheid van de website dragen dus bij aan jouw SEO-score. Wij zorgen dat jouw website voldoet aan alle belangrijke richtlijnen van Google.
 • SEO-analyse
  We bekijken de huidige SEO-opties van jouw website. Kun je H1 en H2’s verwerken, is er ruimte voor call-to-actions, zijn de juiste meta-descriptions meegegeven aan de pagina’s, hoe ziet de basisindeling van de websites eruit?
 • SEO-content
  Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek analyseren we waar je doelgroep naar op zoek is. Op basis hiervan schrijven we SEO-teksten die perfect vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Onze SEO-tekstschrijvers zijn ervaren in het schrijven van activerende teksten.
IntoCash logo

SEO-optimalisatie voor IntoCash

IntoCash is een incassobureau en juridisch advieskantoor. De organische vindbaarheid van de website van IntoCash was te beperkt. Ook was de website verouderd. Proven Context pakte het gehele proces op voor IntoCash: zoekwoordonderzoek, websiteontwikkeling en teksten schrijven. Met als resultaat: véél meer bereik. Lees meer over dit project >

 • SEO-ranking
  Met onze eigen SEO ranking tool gaan we na op welke positie jouw website staat in Google en hoe jij scoort op bepaalde zoekwoorden. Ook ontdekken we welke zoekwoorden concurrenten gebruiken. We gaan na of jij belangrijke keywords mist en ontdekken kansen.
 • Linkbuildingoptimalisatie
  Via linkbuilding indexeren en waarderen zoekmachines een website beter. Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf jouw website en binnen je website. Bij Proven Context denken we mee hoe je kunt verbeteren op het gebied van linkbuilding.
 • Ontwikkelen websites
  Soms is een grondige aanpak nodig. Wij optimaliseren niet alleen bestaande websites; we laten ook nieuwe websites ontwikkelen. Onze webbouwers maken gebruiksvriendelijke websites die volledig voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Onze webbouwers maken gebruiksvriendelijke websites. Deze voldoen perfect aan alle SEO-vereisten.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciële mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Verwant aan SEO Middelburg

Je bent op zoek naar een bureau gespecialiseerd in SEO in de regio Middelburg. Wij helpen je met zoekmachine optimalisatie, met e-mailmarketing, als PR-bureau in Zeeland of als online marketing bureau in Zeeland.

Val op tussen de concurrentie.

Als SEO-bureau helpen we graag verder. Vul je gegevens in of bel ons via 085 1301818. Je kunt ons ook bezoeken op de Lange Noordstraat 27 in Middelburg.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.