Word online zichtbaar met ons SEO-bureau in Goes

Als SEO-bureau voor bedrijven en organisaties in Goes zorgen we ervoor dat niemand om jouw website heen kan. Lees meer of kies voor een specifieke dienst. 👇🏻

Je wilt meer klanten binnenhalen. Een nieuw product promoten bij een specifieke doelgroep. Of opvallen in of buiten Goes. Als SEO-bureau helpen we je verder.

Kom hoog in de zoekmachineresultaten

Proven Context is een full-service zoekmachine optimalisatie bureau. We verbeteren de Google Ranking van jouw website waardoor jij meer bezoekers naar jouw website trekt. Met gerichte campagnes behalen we voor jouw website een hoge positie in de zoekresultaten van Google en Bing.

Via SEO versla je de concurrentie en overtuig je websitebezoekers.

De voordelen van SEO

Via SEO kunnen we de volgende dingen voor je bereiken en betekenen.

 • Jouw organisatie wordt online beter vindbaar
 • Het aantal organische (=gratis) bezoekers groeit
 • De websitekwaliteit en gebruiksvriendelijkheid verbetert
 • Jouw website wordt conversiegericht
“Yes. Dat had ik nodig!”

Dat is de reactie die jij wilt van je klant. Wij zorgen ervoor en maken jouw dienst of product vindbaar.

SEO voor Goes en omgeving

Als allround SEO-adviesbureau in de omgeving Goes zijn we breed inzetbaar. We helpen je met het verbeteren van de volgende punten of het uitvoeren van de volgende diensten.

 • User-experience
  We analyseren je huidige website vanuit de bezoeker. Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? De user-experience speelt een grote rol binnen SEO-optimalisatie. Hoe gebruiksvriendelijker jouw website is, hoe langer en gerichter bezoekers op jouw website blijven. Dit verhoogt de domein autoriteit van jouw website.
 • De techniek
  De techniek van jouw website speelt een grote rol voor de vindbaarheid in Google. De laadsnelheid, het responsieve design en de veiligheid van de website dragen bij aan SEO. Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de richtlijnen van Google.
 • SEO-analyse
  We bekijken de huidige SEO-opties van jouw website. Kun je H1 en H2’s verwerken, is er ruimte voor call-to-actions, zijn de juiste meta-descriptions meegegeven aan de pagina’s, hoe ziet de basisindeling van de websites eruit?
IntoCash logo

Hogere Google Ranking via SEO-optimalisatie

IntoCash is een incassobureau en juridisch advieskantoor. De organische vindbaarheid van de website was matig. Daarnaast was de website verouderd. Proven Context pakte het gehele proces op, van zoekwoordonderzoek tot websiteontwikkeling. Dit leidde tot een hogere Google Ranking, meer organische bezoekers en een betere conversie. Lees meer over dit project >

 • SEO-content schrijven
  Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek analyseren we waar jouw doelgroep naar op zoek is. Op basis hiervan schrijven we SEO-teksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines als Google. Onze SEO-tekstschrijvers zijn ervaren in het schrijven van informerende en activerende teksten. We zorgen ervoor dat de teksten de lezers aanspreken.

  Vanuit de klant

  We schrijven vanuit de behoefte van de klant en benadrukken hoe jij ze helpt. Dit is wat we schrijven: blogs, categorie- en productomschrijvingen, landingspagina’s, brochureteksten, commerciële teksten en cornerstone webteksten; de teksten met daarop de belangrijkste inhoud van jouw website

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

 • Linkbuildingoptimalisatie
  Via linkbuilding indexeren en waarderen zoekmachines als Google jouw website beter. Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf je website en binnen jouw website. Door een heldere linkstructuur stijgt jouw website in Google.Wij maken unieke content en delen deze via de juiste social media kanalen. Zo komen mensen vaker op jouw website terecht. We verwerken ook links naar andere pagina’s op jouw website in de SEO-teksten.
 • Website-ontwikkeling
  Soms is een grondige aanpak nodig. Wij optimaliseren niet alleen huidige websites, maar laten ook volledige nieuwe websites ontwikkelen. Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen. Zo heb jij nergens meer omkijken naar.

Onze webbouwers creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

SEO buiten Goes

Wij zijn een specialist in Zeeland en werken voor bedrijven en organisaties en in rondom Goes. Wij helpen mkb’ers en corporate bedrijven in heel Nederland.

Verwant aan SEO Goes

Je bent op zoek naar een bureau gespecialiseerd in SEO in of rondom Goes. Wij helpen je met zoekmachine optimalisatie, met e-mailmarketing, als PR-bureau in Zeeland of als online marketing bureau in Zeeland.

Zet jouw bedrijf in de spotlights.

We hebben 15 jaar ervaring. Laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.