Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

SEO Specialist Rotterdam

Bureau Proven Context is SEO specialist in Rotterdam en omstreken.

Je website is slecht vindbaar in Google. Een SEO-strategie ontbreekt. SEA is duur. Je conversie laag. Herkenbaar? Proven Context is een ervaren SEO-bureau uit Rotterdam. Wij helpen je met zoekmachine optimalisatie.

CONTACT  -  085-1301818

Website Wegwijs

Ons SEO-succes bij Wegwijs.nl

Wegwijs.nl is een financieel platform waarop consumenten informatie vinden over wonen, hypotheken en vezekeringen. In 2015 werd een meerjarige SEO-strategie opgezet voor Wegwijs. Er waren toen 30.000 bezoekers per maand. Begin 2018 was dit aantal gegroeid naar 120.000. 

Bekijk onze SEO-strategie bij Wegwijs

Betere SEO in 3 stappen

Als Rotterdamse Specialist in SEO werkt Proven Context in 3 stappen aan Zoekmachine Optimalisatie.

 1. Analyseren SEO Content 
  We maken een SEO Content Analyse. Bijvoorbeeld een SEO-quickscan. Daarin onderzoeken we de huidige ranking van de website in zoekmachines. Ook bepalen we waarmee je concurrenten hoger scoren in die zoekmachines. Wat doe je dus goed en waar kan het beter? 

 2. Bepalen SEO-Strategie
  Na het analyseren, bepalen we de SEO Content Marketingstrategie. Samen met de klant formuleren we realistische SEO-doelen. We bepalen een Google-streefpositie en werken een strategisch voorstel uit.

 3. Uitvoeren SEO Contentstrategie 
  Proven Context helpt met het uitvoeren van de SEO Strategie. We schrijven bijvoorbeeld hands-on SEO-teksten. Maar ook e-mailings, blogs, social posts en meer. 
bannerfoto_olaf_geysendorpher

Zo helpt Proven Context met SEO

 • KPI's definiëren
 • SEO Analyse
 • Keyword-onderzoek
 • SEO Strategie
 • SEO Tekstschrijven
NEEM CONTACT OP

SEO Specialist Rotterdam

Je wilt hoger komen in Google. Maar Search Engine Optimization, Content Marketing en Zoekmachine Optimalisatie vind je complex. Proven Context is SEO-specialist. Wij kunnen je organisatie professioneel positioneren in Google. Hoger komen in Google vraagt om een doordachte SEO-Strategie

Van strategie naar SEO-content

Hoger komen in Google betekent bovendien héél veel relevante SEO-content ontwikkelen. Daarnaast kijk je naar de social posts, linkbuilding, de techniek van je website en je website-structuur.

Lokale SEO optimalisatie Rotterdam

Je wordt vindbaar in de zoekmachines Google en Bing door je content structureel te optimaliseren. Lokaal optimaliseren is daarbij een niche-strategie. Je richt je dan bijvoorbeeld specifiek op Rotterdam of een andere stad. Optimaliseren op inhoud kan ook. Bijvoorbeeld door jezelf als specialist op een bepaald terrein te positioneren.

banner_bedrijven

Klanten Proven Context

 • Nationale-Nederlanden
 • Politie Nederland
 • Hogeschool Inholland
 • Promovendum
 • Beleggingspand Rdam
 • Vitadent
BEKIJK MEER

Daarom Proven Context

Wij hebben klanten geholpen met SEO. Hieronder een greep uit onze USP's. 

 • We hebben ruim 2.500 SEO-teksten geschreven
 • Alle medewerkers zijn opgeleid in Marketing én/of Communicatie 
 • We werken voor zowel Corporates als het MKB
 • We realiseerden 120.000 bezoekers p.m.o voor Wegwijs.nl
 • We ontwikkelden de Content Strategie voor Nationale-Nederlanden


SEO expert in Rotterdam

Proven Context is een Rotterdams bedrijf. De meeste van onze klanten komen ook uit de omgeving van Rotterdam: Den-Haag, Dordrecht, Rotterdam, etc. De Rotterdamse mentaliteit spreekt ons aan. Daarom profileren we ons als SEO specialist, specifiek voor Rotterdam.

Bekijk ook onze specifieke pagina's, verwant aan SEO Specialist Rotterdam.


Proven Context neemt uitdagingen aan omtrent SEO, Content Marketing, Zoekmachine Optimalisatie, Tekstschrijven en Marketingcommunicatie.
Neem contact op wanneer je een SEO Specialist in de regio Rotterdam zoekt. 

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

Perfecte webteksten. Een campage voor meer leads. Een hogere positie in Google. Wij gaan aan de slag. Laat je gegevens achter of bel 085 1301818.