Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

SEO Specialist Den Haag

Bureau Proven Context is SEO Specialist voor Den Haag en omstreken.

Je website is niet goed vindbaar in Google. Er is geen SEO-strategie. SEA wordt te duur. De conversie is slecht. Herken je dit? SEO-bureau Proven Context helpt je met zoekmachine optimalisatie.

CONTACT  -  085-1301818

Website Wegwijs

Ons SEO-succes voor Wegwijs.nl

Wegwijs is een platform waar consumenten informatie vinden omtrent hypotheken, wonen en vezekeringen. In 2015 zette Proven Context een meerjarige SEO-strategie op voor Wegwijs. Wegwijs had toen 30.000 bezoekers per maand. Na drie jaar waren dit er 120.000. 

Bekijk de SEO-strategie bij Wegwijs

Betere SEO in 3 stappen

Als Specialist in SEO werken we in 3 stappen aan optimalisatie voor zoekmachines.

 1. SEO Content analyseren
  We starten met een SEO Content Analyse. Bijvoorbeeld quickscan voor SEO. Daarin bekijken we de huidige positie van de website in Google. Ook bepalen we hoe concurrenten hoger scoren in een zoekmachine. Wat gaat er goed? Wat kan beter? 

 2. SEO-Strategie bepalen 
  Na de analyse, bepalen we een SEO Content Marketingstrategie. Samen met de klant. We formuleren SEO-doelen die realistisch zijn. Ook bepalen we een streefpositie in Google. Tot slot maken we een strategisch voorstel.

 3. SEO Contentstrategie uitvoeren
  Proven Context kan ook helpen bij de uitvoering van de SEO Strategie. Aan de slag met SEO-teksten bijvoorbeeld. Maar ook maken we e-mailings, blogs, social posts en andere uitingen. 
bannerfoto_olaf_geysendorpher

Zo helpt Proven Context met SEO

 • KPI's definiëren
 • SEO Analyse
 • Keyword-onderzoek
 • SEO Strategie
 • SEO Tekstschrijven
NEEM CONTACT OP

SEO Specialist Den Haag

Je wilt hoger in Google. Search Engine Optimization, ofwel SEO, vind je complex. Proven Context werkt als SEO-specialist. Proven Context kan jouw organisatie professioneel toonbaar krijgen in Google. Hoger in Google vraagt echter om een slimme SEO-Strategie

SEO Content Strategie

Hoger komen in Google betekent héél veel relevante SEO-content ontwikkelen. Ook kijk je naar de social postings, links, techniek van de website en de structuur van de site.

Lokale SEO optimalisatie Den Haag

Zoekmachines kunnen je vinden door je content structureel te optimaliseren. Lokaal optimaliseren is daarnaast een zeer specifieke strategie. Daarbij richt je je bijvoorbeeld specifiek op Den Haag of een stad in de regio van Den Haag. Optimaliseren op inhoud kan ook overigens. We zetten de mogelijkheden voor je uiteen.

banner_bedrijven

Klanten Proven Context

 • Nationale-Nederlanden
 • Politie Nederland
 • Hogeschool Inholland
 • Promovendum
 • Beleggingspand Rdam
 • Vitadent
BEKIJK MEER

Kiezen voor Proven Context

Wij hebben meerdere klanten geholpen met SEO. Een greep uit onze USP's. 

 • We schreven ruim 2.500 SEO-teksten
 • Iedereen is opgeleid in Marketing én/of Communicatie 
 • We realiseren projecten voor zowel Corporates als MKB-bedrijven
 • We zorgden voor 120.000 bezoekers op Wegwijs.nl
 • We bedachten de Content Strategie voor Nationale-Nederlanden


SEO expert in Den Haag

Proven Context is een bedrijf uit de brede regio Den Haag. De meeste van onze klanten komen ook uit de omgeving van Den Haag: Rotterdam, Rijswijk, Delft, Dordrecht, Capelle a/d IJssel etc. De Haagse mentaliteit spreekt ons aan. Recht doorzee. Daarom profileren we ons als SEO specialist, specifiek voor de regio Den Haag.

Bekijk ook onze specifieke pagina's, verwant aan SEO Specialist Den Haag.


Proven Context neemt uitdagingen aan omtrent SEO, Content Marketing, Zoekmachine Optimalisatie, Tekstschrijven en Marketingcommunicatie.
Neem CONTACT op wanneer je een SEO Specialist in de regio Den Haag zoekt. 

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

Perfecte webteksten. Een campage voor meer leads. Een hogere positie in Google. Wij gaan aan de slag. Laat je gegevens achter of bel 085 1301818.