SEO content marketing

Met een doordachte SEO content marketing strategie maak je de top-5 in de zoekresultaten van Google haalbaar. Ontdek wat we als bureau voor jou kunnen betekenen. Neem contact op of lees snel verder. 👇🏻

Via een SEO content marketing strategie maakt ons bureau jouw website beter vindbaar in Google. Ook zorgen we dat bezoekers je website écht gaan waarderen. Je zult zien dat dit je meer kliks, leads en sales oplevert.

Wat is SEO content marketing?

Via SEO content marketing zorgen we ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in Google. Bij voorkeur in de top 5 van de zoekresultaten. Als jouw pagina’s onder aan de zoekresultaten staan, vindt niemand ze en klikt niemand erop. Google gebruikt meerdere SEO ranking factoren om jouw website te beoordelen. Wij kennen en implementeren ze.

Wat je kunt met content marketing en SEO

Wat je wilt bereiken met SEO en content marketing hangt af van wat jij als bedrijf or organisatie wilt bereiken. Dat klinkt wellicht wat abstract. Daarom enkele concrete voorbeelden van doelstellingen binnen de strategie.

  • 20% meer bezoekers op je website
  • € 2.000 minder uitgeven aan advertenties in Google
  • 30 extra nieuwsbrief-inschrijvingen via de website
Kies voor strategische content

Content op jouw website moet vindbaar zijn in Google en passen bij je klant. Wij zorgen voor SEO-content: relevante teksten, video's en afbeeldingen.

Verschil SEO en content marketing

SEO en content marketing worden door elkaar gebruikt. Maar ze zijn niet hetzelfde. Content marketing is een strategie waarmee je je richt op het verbeteren van domein autoriteit, linkbuilding, imago en conversie. Je richt je op zoekmachines én op andere kanalen, zoals e-mailmarketing. SEO is een onderdeel van content marketing. SEO richt zich vooral op het verbeteren van de website-positie in zoekmachines.

Wegwijs Logo

120.000 bezoekers per maand

Voor Wegwijs ontwikkelden we een doorlopende strategie in content marketing. Met succes. Wegwijs nestelde zich qua vindbaarheid tussen de grote verzekeraars en banken. Onze SEO content strategie leidde tot een groei van 30.000 naar 120.000 websitebezoekers per maand. Lees alles over dit project >

SEO Content Strategie in 3 stappen

In onze strategie voor SEO en content marketing hanteren we een strategische aanpak. Die vind je hieronder.

1. Analyseren huidige strategie 

We brengen de huidige strategie in kaart. Als deze er is uiteraard. Wat is de huidige positie in Google? Wat is de strategie van de concurrent? Waar liggen de kansen? Wat zijn de uitdagingen en valkuilen?

2. Opzetten strategie

Op basis van de juiste KPI’s bepalen we SEO-doelstellingen. Die doelstellingen zetten we om naar een strategie. Lees hier meer over in ons Ebook SEO Content Marketing. Uiteraard houden we rekening met het budget en de tijdsplanning.

3. Doorvoeren strategie

Uitvoeren van een strategie in SEO en content marketing betekent het creëren, testen en aanpassen van teksten, afbeeldingen, infographics en meer. We gaan aan de slag met content, zoekwoorden, sitestructuur, call-to-actions en websitetechniek. We maken jouw website gebruiksvriendelijk.

Blijf relevant en up-to-date

We houden jouw website relevant voor je bezoekers. We schrijven wekelijkse of maandelijkse blogs die aansluiten bij de interesses van jouw doelgroep. Op basis van een zoekwoordenonderzoek achterhalen we waar lezers naar op zoek zijn. Google waardeert het als je jouw website up-to-date houdt. Door regelmatige nieuwe blogs te posten verbeteren we ook de positie in Google.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciële mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Uitgelicht: linkbuilding

Laten we eens een specifiek onderdeel van content marketing uitlichten. Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf je website en binnen je website. Door een heldere linkstructuur stijgt jouw website in Google. Wij maken unieke content en delen deze via de juiste social media kanalen. Zo komen mensen vaker op jouw website terecht. We verwerken ook links naar andere pagina’s op de website in de SEO-teksten.

Verwant aan SEO content marketing

Je bent op zoek naar content marketing bureau, gespecialiseerd in SEO.  Wij maken jou beter vindbaar in zoekmachines. Dit doen we niet alleen via content marketing, maar ook door middel van website optimalisatie. En om jou nog beter te laten opvallen bij je doelgroep kunnen we ook gerichte reclamecampagnes opzetten. Meer weten? Neem contact op met ons bureau. 👇🏻

We helpen je verder!

Een stap vooruit in SEO en Content Marketing. Laat je gegevens achter. Dan nemen we contact op. Bellen kan via 085 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.