Ons SEO content marketing bureau maakt je zichtbaar in Google

Wij zijn een bureau voor SEO en content marketing. Wij zorgen voor meer aandacht voor jouw bedrijf via content en een slimme SEO-strategie.

Waarom schakel je ons in? 

Als SEO-bureau laten we bedrijven opvallen bij hun doelgroep. We helpen bedrijven in onderstaande situaties.

 • Je website wordt weinig bezocht
 • Je positie in Google is laag
 • Bezoekers zijn passief op je website
seo content marketing bureau voorbeelden op scherm

Wat doen we?

We zijn een breed inzetbaar bureau. SEO en Content marketing zijn twee van onze expertises. We vinden het belangrijk dat jij maar één extern bureau hoeft in te schakelen voor je marketingcommunicatie.

 • Snelle websites maken
 • Klantgerichte SEO-teksten schrijven
 • Linkbuilding slim inzetten
Proven Context is SEO content marketing bureau voor IntoCash.

Case: Nederlandse Juristen Groep

De Nederlandse Juristen Groep bestaat uit 2 websites: Incassojuristen.nl en Huurrechtjuristen.nl. De positie in Google was laag. Ons bureau ontwikkelde nieuwe websites en schreef meer dan 83 SEO-teksten. Met succes!

 • Hogere positie in Google
 • Klantgerichte teksten
 • Conversiegerichte website

Nog niet helemaal overtuigd?

Ga met ons in gesprek. We hebben ruim 12 jaar ervaring. Er zijn altijd mogelijkheden.

Content Marketing voor jouw bedrijf

Wat jouw uitdaging in content ook is? Wij pakken ‘m op!  We gaan graag in overleg. Bel 085 – 1301818 of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hieronder vertellen we je meer over SEO en content marketing. Wat betekent het precies, wat zijn de verschillen en zetten wij het in voor bedrijven?

Wat is SEO content marketing?

Via SEO content marketing zorg je dat een website beter gevonden wordt in de Google zoekresultaten. Google gebruikt meerdere ranking factoren om jouw website te beoordelen. Via een SEO-strategie speel je slim in op deze factoren. Zo kom je als bedrijf niet onderaan de zoekresultaten te staan.

SEO vs Content Marketing in schema

SEO is een geïntegreerd onderdeel van content marketing. Als bureau kun je dit niet los van elkaar zien. Wij zetten daarom een all-in-strategie op.

Verschil SEO en content marketing

SEO en content marketing worden door elkaar gebruikt maar zijn niet hetzelfde.

 • Via content marketing richt je je op het verbeteren van domein autoriteit, linkbuilding, imago en conversie. Zoekmachines vormen een speerpunt, maar ook andere kanalen, zoals e-mail en social media spelen een rol.
 • SEO is een kernonderdeel van content marketing. SEO is het verbeteren van de website-positie in zoekmachines
SEO content marketing bureau voor Wegwijs

120.000 bezoekers per maand

Voor Wegwijs ontwikkelden we een doorlopende strategie in content marketing. Onze SEO content strategie leidde tot een groei van 30.000 naar 120.000 websitebezoekers per maand.

Strategie in 3 stappen

In onze strategie hanteren we een duidelijke aanpak. Die vind je hieronder.

1. Analyseren huidige strategie 

We brengen de huidige strategie in kaart, wanneer deze er is. Wat is de huidige positie in Google? Wat is de strategie van de concurrent? Wat zijn de uitdagingen en valkuilen?

2. Opzetten strategie

Op basis van de juiste KPI’s bepalen we SEO-doelstellingen. Die doelstellingen zetten we om naar een strategie. Meer hierover lees je in ons Ebook SEO en Content Marketing.

3. Doorvoeren strategie

Bij het uitvoeren van een SEO content strategie ga je aan de slag met het maken, testen en aanpassen van teksten, afbeeldingen, sitestructuur en websitetechniek. We maken je website vindbaar en gebruiksvriendelijk.

Blijf relevant en up-to-date

Een website moet relevant blijven voor bezoekers. We monitoren of jouw website stijgt of daalt in de Google-rankings via o.a. het programma SE Ranking.

 • We schrijven maandelijkse blogs die aansluiten bij de interesses van jouw doelgroep.
 • Op basis van een zoekwoordenonderzoek spelen we in op zoekgedrag.
 • Door regelmatige nieuwe blogs te posten verbeteren we je Google-positie.

Uitgelicht: linkbuilding

Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf je website en binnen je website. Door een heldere linkstructuur snapt Google jouw website beter. Wij maken relevante content en delen deze via de juiste social media kanalen. Zo komen mensen vaker bij jouw website uit. We verwerken ook links naar andere pagina’s en in de SEO-teksten.

Verwant aan ons SEO content marketing bureau

Je bent op zoek naar een bureau voor content marketing, met kennis over SEO. Wij maken jouw bedrijf vindbaar. Dit doen we via content marketing, maar ook via onderstaande verwante diensten.