Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. Lees meer.

Ik begrijp het

Specialist in SEO

Bureau Proven Context is Specialist in SEO & Zoekmachine Optimalisatie

Je website is niet goed vindbaar in Google. Er is geen SEO-strategie. SEA wordt te duur. De conversie is slecht. Herken je dit? SEO-bureau Proven Context helpt je met zoekmachine optimalisatie.

Contact met Proven Context

Case Wegwijs SEO Content Marketing

Case SEO bij Wegwijs.nl

Vanaf 2015 zette Proven Context een meerjarige SEO-strategie op voor het financiële consumentenplaform Wegwijs.nl. Het resultaat van deze strategie was een groei in het aantal bezoekers van 30.000 per maand in 2015, naar 120.000 per maand in 2018. 

Lees het hele verhaal >

Betere SEO in 3 stappen

SEO Specialist Proven Context hanteert een SEO-werkwijze in 3 stappen.

 1. Analyse SEO Content 
  We beginnen met een SEO Content Analyse. Een quickscan voor SEO bijvoorbeeld. Daarin onderzoeken we de huidige positie van de website in Google. Ook bepalen we waarom concurrenten hoger scoren in zoekmachine optimalisatie. Wat gaat er goed? Wat kan beter? 

 2. Bepalen SEO-Strategie
  Na de analyse komen we tot een SEO Content Marketingstrategie. Gezamenlijk met de klant. Hierin formuleren we realistische SEO-doelen. Ook zetten we een stip op de horizon. Wat wordt de SEO-streefpositie in Google? Tot slot maken we een strategisch voorstel.

 3. Uitvoering Contentstrategie
  Proven Context draagt zorg voor de operationele uitvoering van de SEO-strategie. We ontwikkelen SEO-content. Ook schrijven we e-mailings, blogs, social posts en andere uitingen.  

Contact met Proven Context

Meer over Proven Context

SEO Longtail Strategie Nationale Nederlanden

Case Longtail bij NN

Voor Nationale-Nederlanden is een SEO-analyse verricht en een langjarige longtail-zoekwoordstrategie opgezet om de positie in zoekmachines te versterken. Via de longtail zoekwoorden werden niches opgezocht die bij concurrenten onbenut bleven.

Lees het hele verhaal >

SEO Specialist

Hoger in Google. Ofwel: zoekmachine optimalisatie. Veel bedrijven vinden het proces van SEO ingewikkeld. Proven Context is SEO-specialist. Proven Context zorgt dat bedrijven zichtbaar worden in Googe. Hiervoor ontwikkelen we een SEO Strategie. Maar niet voordat we een SEO Analyse hebben uitgevoerd.

SEO Content Strategie

Een bekende strategie op het gebied van content is het ontwikkelen van relevante SEO-content. Maar wat is dat precies? We kunnen je dat precies uitleggen. Maar SEO Optimalisatie is meer dan content alleen. Als specialist kijkt Proven Context ook naar social postings, linkbuilding, techniek van de website en de sitestructuur.

Whitepaper SEO

Je kunt zelf aan de slag gaan met SEO. Of wij ontwikkelen een speclialistische SEO-Strategie voor jouw organisatie. In alle gevallen is het nuttig om onze Whitepaper SEO te downloaden. Daarmee krijg je de basis van SEO (en meer) snel onder de knie. 

banner_bedrijven

Klanten Proven Context

 • Nationale-Nederlanden
 • Politie Nederland
 • Hogeschool Inholland
 • Promovendum
 • Beleggingspand Rdam
 • Vitadent
BEKIJK MEER

Lees meer over SEO en Zoekmachine Optimalisatie


Proven Context is specialist en expert in SEO en Zoekmachine Optimalisatie. Proven Context helpt met uitdagingen in Google Vindbaarheid, SEO en Zoekmachine Optimalisatie. Maar ook met SEO teksten schrijven, Marketingcommunicatie en E-mailmarketing.

Olaf_Directeur_Proven Context_vrijstaand
Neem contact op

Perfecte webteksten. Een campage voor meer leads. Een hogere positie in Google. Wij gaan aan de slag. Laat je gegevens achter of bel 085 1301818.