Ons SEO-bureau brengt je hoger in zoekmachines.

Hoger in Google. Meer websitebezoekers. Meer kliks. Meer klanten. Ons SEO-bureau zorgt ervoor.

De kracht van ons SEO-bureau

Online werkt het simpel: kunnen bezoekers je website niet vinden in Google, dan loop je klanten mis. Als SEO-bureau vergroten we de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

 • Hogere positie in Google
 • Meer gratis bezoekers
 • Technisch snellere wesbite
 • Stijging in kliks en verkopen
Proven Context is ervaren SEO-bureau.

Wat doet ons SEO-bureau?

Wij zetten SEO voorop in de online strategie voor onze klanten. We maken jouw bedrijf zichtbaar op verschillende manieren.

 • We schrijven SEO-teksten
 • We adviseren over websitetechniek
 • We zetten linkbuilding in
 • We maken SEO-proof websites

Zo hielpen we Wegwijs

Voor het financiële blog Wegwijs.nl ontwikkelden we een meerjarige contentstrategie als bureau. SEO stond centraal. De resultaten verbeterden op alle terreinen.

 • Ruim 85.000 extra bezoekers per maand
 • Hogere Google-positie dan grote verzekeraars
 • Veel extra kliks en leads

Nog niet helemaal overtuigd?

We geven je graag nog twee extra redenen om voor ons bureau te kiezen.

 • We hebben ruim 12 jaar ervaring in SEO
 • Onze succesvolle SEO-projecten
Neem contact op

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, IntoCash

Arjan van Rooijen

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Neem contact op

We doen graag een concreet en vrijblijvend voorstel. Bellen kan via 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn een SEO-bureau. Dat wist je al. Maar wat doen we precies? Lees hieronder alles over SEO.

Wat wij doen als SEO-bureau

Wij zijn een full-service SEO-bureau. We nemen alle aspecten mee die belangrijk zijn voor jouw Google-ranking. We kijken kritisch naar tekst, content, techniek, links en gebruikerssignalen. Op basis daarvan brengen we advies uit en voeren we verbeteringen door.

Als bureau verbeteren we tekst, content, techniek en links.

 • SEO-content
  We schrijven SEO-teksten die perfect vindbaar én prettig leesbaar zijn voor je doelgroep. Via zoekwoordenonderzoek achterhalen we interesses en zoekopdrachten. Dit onderzoek vormt de basis van de SEO-content voor de gehele website.
 • User-experience
  Vindt een bezoeker snel waar hij of zij naar op zoek is? Wij analyseren de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid (user-experience) van de website.  En we onderzoeken het gedrag van bezoekers. Deze factoren dragen bij aan de domein autoriteit van een website.

22% meer gratis bezoekers

Beleggingspand Rotterdam was niet goed zichtbaar in Google. Op basis van een zoekwoordonderzoek schreven wij 14 SEO-teksten. Het gevolg: 22%  meer organische bezoekers.

Lees alle resultaten
 • Techniek
  Google wil dat jouw website voldoet aan hoge technische eisen: snelle laadtijd, weinig scripts, duidelijke structuur, een herkenbare pagina-indeling en geoptimaliseerd voor smartphones. Als SEO-bureau adviseren we welke onderdelen van de website moeten verbeteren.
 • Linkbuilding
  Een goede interne linkstructuur én voldoende links naar en vanaf jouw website tellen mee voor de waardering van jouw website door zoekmachines. Dit is linkbuilding. Wij zorgen ervoor dat Google de structuur van jouw website snapt. Ook adviseren we over hoe je bouwt aan een perfecte inbound linkstructuur.

SEO ranking tool

Goede analyses zijn onmisbaar voor ons bureau. SEO-onderzoek doen wij via de SE ranking tool We gaan na op welke zoekwoorden jij goed scoort en welke zoekwoorden veel potentieel hebben. Ook onderzoeken we de zoekwoorden die de concurrentie gebruikt. Zo spelen we in op kansen en plaatsen we jouw website hoger in de zoekresultaten.

De SEO-optimalisaties op een rij

We gaan voor elke klant na hoe de website geoptimaliseerd kan worden voor SEO. We checken onder meer:

 1. pagina-opzet
 2. linkstructuur
 3. headertags (H1, H2)
 4. call-to-actions
 5. techniek en sitesnelheid

Soms is een grondigere aanpak nodig. In die gevallen adviseren we de ontwikkeling van een volledig nieuwe website. Onze webbouwers creëren professionele websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Onze webbouwes creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Verwant aan SEO bureau

Je bent op zoek naar een SEO-bureau dat optimalisaties in tekst, links en techniek doorvoert. Om online beter vindbaar te worden. Dat kunnen wij ook via onderstaande verwante diensten voor jou bereiken.

Beter vindbaar worden?

Laat je gegevens achter. Als bureau helpen we je snel verder met SEO en online marketing. Bellen kan via 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.