Jouw website hoger in Google. Het kan!

Hoger in Google. Meer websitebezoekers. Extra kliks. Meer klanten. Ons SEO-advies zorgt ervoor.

De kracht van SEO

Online werkt het simpel: kunnen bezoekers je website niet vinden in Google, dan loop je klanten mis. Met ons SEO-advies vergroten we de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

 • Hogere positie in Google
 • Meer gratis bezoekers
 • Technisch snellere website
 • Stijging in kliks en verkopen

Zo hielpen we Wegwijs

Voor het financiële blog Wegwijs.nl ontwikkelden we een contentstrategie die meerder jaren duurde. SEO stond centraal. De resultaten verbeterden op alle terreinen.

 • Ruim 85.000 extra bezoekers per maand
 • Hogere Google-positie dan verzekeraars
 • Veel extra kliks en leads

Wat voor SEO-advies geven we?

Wij zetten SEO voorop in de online strategie voor onze klanten. We maken jouw bedrijf zichtbaar op verschillende manieren. We geven advies in SEO. En voeren dit advies ook uit.

 • We schrijven SEO-teksten
 • We adviseren over websitetechniek
 • We zetten linkbuilding in
 • We maken SEO-proof websites
olaf_advies_communicatiemiddelen

Nog niet helemaal overtuigd?

We geven je graag nog extra redenen om voor ons  SEO-advies te kiezen.

 • Minder afhankelijk van Google Ads
 • We hebben 12 jaar ervaring in SEO
 • Succesvolle projecten voor klanten

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Wij geven SEO-advies . Dat wist je al. Maar wat doen we precies? Wat valt er onder advies op het gebied van SEO. Hieronder geven we je alle uitleg.

Wat valt er onder SEO-advies?

Wij zijn een full-service SEO-bureau. We nemen alle aspecten mee die belangrijk zijn voor jouw Google-ranking. We kijken kritisch naar tekst, content, techniek, links en gebruikerssignalen. Op basis daarvan brengen we SEO-advies uit en voeren we verbeteringen door.

Als bureau verbeteren we tekst, content, techniek en links.

 • SEO-content
  We schrijven SEO-teksten die perfect vindbaar én prettig leesbaar zijn voor je doelgroep. Via zoekwoordenonderzoek achterhalen we interesses en zoekopdrachten. Dit onderzoek vormt de basis van de SEO-content voor de gehele website.
 • User-experience
  Vindt een bezoeker snel waar hij of zij naar op zoek is? Wij analyseren de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid (user-experience) van de website.  En we onderzoeken het gedrag van bezoekers. Deze factoren dragen bij aan de domein autoriteit van een website.

22% meer gratis bezoekers

Beleggingspand Rotterdam was niet goed zichtbaar in Google. Op basis van een zoekwoordonderzoek schreven wij 14 SEO-teksten. Het gevolg: 22%  meer organische bezoekers.

 • Techniek
  Google wil dat jouw website voldoet aan hoge technische eisen: snelle laadtijd, weinig scripts, duidelijke structuur, een herkenbare pagina-indeling en geoptimaliseerd voor smartphones. Als SEO-bureau adviseren we welke onderdelen van de website moeten verbeteren.
 • Linkbuilding
  Een goede interne linkstructuur én voldoende links naar en vanaf jouw website tellen mee voor de waardering van jouw website door zoekmachines. Dit is linkbuilding. Wij zorgen ervoor dat Google de structuur van jouw website snapt. Ook adviseren we over hoe je bouwt aan een perfecte inbound linkstructuur.

SEO ranking tool

Goede analyses zijn onmisbaar voor ons bureau. SEO-advies geven wij via de SE ranking tool We gaan na op welke zoekwoorden jij goed scoort en welke zoekwoorden veel potentieel hebben. Ook onderzoeken we de zoekwoorden die de concurrentie gebruikt. Zo spelen we in op kansen en plaatsen we jouw website hoger in de zoekresultaten.

se ranking banner image

De SEO-optimalisaties op een rij

We gaan voor elke klant na hoe de website geoptimaliseerd kan worden voor SEO. We checken onder meer:

 1. pagina-opzet
 2. linkstructuur
 3. headertags (H1, H2)
 4. call-to-actions
 5. techniek en sitesnelheid

Soms is een grondigere aanpak nodig. In die gevallen adviseren we de ontwikkeling van een volledig nieuwe website. Onze webbouwers creëren professionele websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Verwant aan SEO advies

Je bent op zoek naar een SEO-bureau dat optimalisaties in tekst, links en techniek doorvoert. Om online beter vindbaar te worden. Dat kunnen wij ook via onderstaande verwante diensten voor jou bereiken.

Hoger in Google?

Onze SEO-specialisten helpen je verder. We gaan graag met je in overleg. Bel 085-1301818 of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.