SEO-bureau Proven Context.
Word online zichtbaar.

Als SEO-bureau voeren we Google-optimalisaties door en zorgen we dat jouw website beter wordt gevonden in Google. Lees verder of kies een specifieke dienst. 👇🏻

Je wilt dat jouw bedrijf hoger komt in de zoekresultaten van Google. Méér klanten, een duidelijke website, goed geschreven webteksten én éxtra zichtbaarheid. Als SEO-bureau voeren we de juiste optimalisaties voor je door.

Proven Context Icon 150 -164

Wat doet een SEO-bureau?

Online werkt het simpel: kunnen bezoekers je website niet vinden in Google, dan loop je klanten mis. Daarom zetten wij als bureau SEO voorop in de online strategie voor onze klanten. Adverteren kan altijd nog, en dient ter aanvulling en ondersteuning. SEO-optimalisatie biedt organisaties een oplossing om blijvend zichtbaar te worden.

 • We maken je beter vindbaar
 • We zorgen dat het aantal organische (=gratis) bezoekers groeit
 • We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid van je website
 • We zorgen voor een stijging in conversies (leads / sales)
Naar de top 3 van Google

Een plek in de top 3 van Google. Voor de belangrijkste zoekwoorden. Dat is waar we voor gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Optimalisatie van je SEO-strategie

Wij zijn een full-service SEO-bureau. We nemen alle aspecten mee die belangrijk zijn voor jouw Google-ranking. We kijken kritisch naar tekst, content, techniek, links en gebruikerssignalen. Op basis daarvan brengen we advies uit.

Als bureau verbeteren we tekst, content, techniek en links.

 • SEO-content
  We schrijven SEO-teksten die perfect vindbaar én prettig leesbaar zijn voor je doelgroep. Via zoekwoordenonderzoek achterhalen we interesses en zoekopdrachten. Dit onderzoek vormt de basis van SEO-content voor de gehele website.
 • User-experience
  Naast een zoekwoordonderzoek analyseren we de website op vindbaarheid en vriendelijkheid. Vindt een bezoeker snel waar hij of zij naar op zoek is? We letten op de user-experience. En we onderzoeken het gedrag van bezoekers. Deze factoren dragen bij aan de domein autoriteit van een website.
 • Techniek
  Google wil dat jouw website voldoet aan hoge technische eisen: snelle laadtijd, weinig scripts, duidelijke structuur, een herkenbare pagina-indeling en geoptimaliseerd voor smartphones. Als SEO-bureau adviseren we welke onderdelen van de website moeten verbeteren. We toetsen ons advies via Google Page Speed Insights.
 • Linkbuilding
  Een goede interne linkstructuur én voldoende links naar jouw website en vanaf jouw website tellen mee voor de waardering van jouw website door zoekmachines. Ons bureau zorgt ervoor dat Google de structuur van jouw website snapt. Ook adviseren we over hoe je bouwt aan een perfecte inbound linkstructuur.
IntoCash logo

Hogere Google Ranking via SEO-optimalisatie

De website van IntoCash bevatte veel tekst. Maar deze tekst was niet geoptimaliseerd voor Google. Ook was er veel te verbeteren aan de techniek van de website. Proven Context pakte het gehele proces op, van zoekwoordonderzoek tot websiteontwikkeling. Lees meer over dit project >

SEO ranking tool van Proven Context

Met onze eigen SEO ranking tool meten we de positie van jouw website in Google. We gaan na op welke zoekwoorden jij goed scoort en welke zoekwoorden veel potentieel hebben. Ook onderzoeken we de zoekwoorden die de concurrentie gebruikt. Zo spelen we in op kansen en plaatsen we jouw website hoger in de zoekresultaten.

De SEO-optimalisaties op een rij

Proven Context gaat voor elke klant na hoe de website geoptimaliseerd kan worden voor SEO. We checken de pagina-opzet, headertags (H1, H2 en H3’s) en de manier waarop klanten actie kunnen ondernemen. We integreren alle SEO-opties.

Soms is een grondigere aanpak nodig. In die gevallen zorgen we voor de ontwikkeling van een volledig nieuwe website. De webbouwers binnen ons team creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Onze webbouwes creëren gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Verwant aan SEO bureau

Je bent op zoek naar een SEO-bureau dat optimalisaties in tekst, links en techniek doorvoert. Proven Context doet echter meer. Als reclamebureau zetten we volledige reclamecampagnes op. En via Google Ads zorgen we ervoor dat targets snel behaald worden. Hoe kan ons bureau jou helpen? Neem contact op. 👇🏻

Vindbaar worden?

Laat je gegevens achter. Als bureau helpen we je snel verder met SEO en online marketing. Bellen kan via 085 1301818.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.