Online zichtbaar met ons SEO-bureau Rotterdam

Als SEO-bureau in Rotterdam zorgen we dat je opvalt tussen de concurrentie. Meer klanten en beter online zichtbaar.

De kracht van SEO

Als Rotterdams bureau voor zoekmachine optimalisatie maken we jouw bedrijf online zichtbaar. Via een slimme SEO-strategie bereiken we de volgende dingen.

 • Een hogere positie in Google
 • Meer kliks naar je website
 • Meer resultaat op je webpagina’s

Breed inzetbaar

Ons allround SEO-bureau uit Rotterdam is breed inzetbaar. Zo hoef jij maar één extern bureau in te schakelen. We zijn gespecialiseerd in verschillende diensten.

 • We maken snelle, veilige websites
 • We schrijven SEO-teksten
 • Linkbuilding pakken we slim aan
Proven Context is SEO-bureau in Rotterdam.

Zo hielpen we Beleggingspand Rotterdam

De website-potentie van Beleggingspand Rotterdam werd niet benut. Na een uitgebreid zoekwoordonderzoek herschreven we alle teksten.

 • 22% meer bezoekers
 • Hogere Google-ranking
 • Veel langere bezoeksduur

Nog niet helemaal overtuigd?

Ga met ons in gesprek. We hebben ruim 12 jaar ervaring in SEO. Er zijn altijd mogelijkheden.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Meer te weten komen over de kracht van SEO? Lees dan verder en ontdek hoe wij als SEO-bureau te Rotterdam jouw bedrijf of organisatie kunnen versterken.

Een hoge positie in Google

Proven Context is een full-service zoekmachine optimalisatie bureau in Rotterdam. We verbeteren de Google Ranking van jouw website waardoor jij meer gratis bezoekers naar jouw website trekt. Met gerichte campagnes behalen we voor jouw website een hoge positie in de zoekresultaten van Google en Bing.

De voordelen van SEO

Via SEO-zoekmachine-optimalisatie zorgen we voor de volgende resultaten.

 • Online beter vindbaar
 • Meer organische bezoekers
 • Hogere websitekwaliteit
 • Sterkere linkstructuur
 • Meer conversie via je website

Allround SEO-bureau in Rotterdam

Als allround expert in Rotterdam op het gebied van SEO zijn we breed inzetbaar. We helpen je met de volgende diensten die allemaal invloed hebben op de Google-positie van jouw website.

 • User-experience
  Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? De user-experience speelt een grote rol binnen SEO-optimalisatie. Wij verbeteren de gebruiksvriendelijkheid van jouw website.
 • De techniek
  Websitetechniek speelt een grote rol voor de vindbaarheid in Google. Laadsnelheid, responsive design en de veiligheid van de website dragen bij aan jouw SEO-positie. Als SEO-bureau in Rotterdam zorgen wij dat websites voldoen aan de richtlijnen van Google.
 • SEO-analyse
  We analyseren de huidige SEO-opties van jouw website. Kun je H1 en H2’s verwerken, is er ruimte voor call-to-actions, zijn de juiste meta-descriptions meegegeven aan de pagina’s, hoe ziet de basisindeling van de websites eruit?

Hogere Google Ranking

De organische vindbaarheid van de website van de Nederlandse Juristen Groep was matig. Wij pakten het hele proces op, van zoekwoordonderzoek tot websiteontwikkeling.

 • SEO-content schrijven
  Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek analyseren we waar jouw doelgroep naar op zoek is. Op basis hiervan schrijven we SEO-teksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines.
 • Linkbuildingoptimalisatie
  Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf je website en binnen jouw website. Door een heldere linkstructuur stijgt jouw website in Google. Daarom verwerken wij in onze SEO-teksten relevante links.

Via slimme SEO versla je de concurrentie en overtuig je websitebezoekers.

 • Website-ontwikkeling
  Soms is een grondige aanpak nodig. Wij verbeteren websites en laten ook volledige nieuwe websites ontwikkelen. Onze webbouwers maken gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

SEO-bureau in Rotterdam

Wij zijn een specialist in SEO. Ons bureau is gevestigd in Rotterdam, met een tweede vestiging in Middelburg. Vanuit daar helpen wij mkb-bedrijven en corporate organisaties in heel Nederland.

Een stap verder met SEO

Je bent op zoek naar een SEO-bureau in Rotterdam. Wij maken jouw organisatie of bedrijf online beter zichtbaar. Dit doen we ook als: