Online zichtbaar met ons SEO-bureau Rotterdam

Als SEO-bureau in Rotterdam zorgen we dat je opvalt tussen de concurrentie. Meer klanten en beter online zichtbaar.

De kracht van SEO

Als Rotterdams bureau voor zoekmachine optimalisatie maken we jouw bedrijf online zichtbaar. Via een slimme SEO-strategie bereiken we de volgende dingen.

 • Een hogere positie in Google
 • Meer kliks naar je website
 • Meer resultaat op je webpagina’s

Breed inzetbaar

Ons allround SEO-bureau uit Rotterdam is breed inzetbaar. Zo hoef jij maar één extern bureau in te schakelen. We zijn gespecialiseerd in verschillende diensten.

 • We maken snelle, veilige websites
 • We schrijven SEO-teksten
 • Linkbuilding pakken we slim aan
Proven Context is SEO-bureau in Rotterdam.

Zo hielpen we Beleggingspand Rotterdam

De website-potentie van Beleggingspand Rotterdam werd niet benut. Na een uitgebreid zoekwoordonderzoek herschreven we alle teksten.

 • 22% meer bezoekers
 • Hogere Google-ranking
 • Veel langere bezoeksduur

Nog niet helemaal overtuigd?

Ga met ons in gesprek. We hebben ruim 12 jaar ervaring in SEO. Er zijn altijd mogelijkheden.

Neem contact op

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, IntoCash

Arjan van Rooijen

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

SEO-advies waardoor jouw bedrijf groeit

Neem contact op. Wij maken een vrijblijvend voorstel. Bellen kan via 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer te weten komen over de kracht van SEO? Lees dan verder en ontdek hoe wij als SEO-bureau te Rotterdam jouw bedrijf of organisatie kunnen versterken.

Een hoge positie in Google

Proven Context is een full-service zoekmachine optimalisatie bureau in Rotterdam. We verbeteren de Google Ranking van jouw website waardoor jij meer gratis bezoekers naar jouw website trekt. Met gerichte campagnes behalen we voor jouw website een hoge positie in de zoekresultaten van Google en Bing.

De voordelen van SEO

Via SEO-zoekmachine-optimalisatie zorgen we voor de volgende resultaten.

 • Online beter vindbaar
 • Meer organische bezoekers
 • Hogere websitekwaliteit
 • Sterkere linkstructuur
 • Meer conversie via je website

Allround SEO-bureau in Rotterdam

Als allround expert in Rotterdam op het gebied van SEO zijn we breed inzetbaar. We helpen je met de volgende diensten die allemaal invloed hebben op de Google-positie van jouw website.

 • User-experience
  Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? De user-experience speelt een grote rol binnen SEO-optimalisatie. Wij verbeteren de gebruiksvriendelijkheid van jouw website.
 • De techniek
  Websitetechniek speelt een grote rol voor de vindbaarheid in Google. Laadsnelheid, responsive design en de veiligheid van de website dragen bij aan jouw SEO-positie. Als SEO-bureau in Rotterdam zorgen wij dat websites voldoen aan de richtlijnen van Google.
 • SEO-analyse
  We analyseren de huidige SEO-opties van jouw website. Kun je H1 en H2’s verwerken, is er ruimte voor call-to-actions, zijn de juiste meta-descriptions meegegeven aan de pagina’s, hoe ziet de basisindeling van de websites eruit?
Als SEO-bureau in Rotterdam verbeterden we de Google Ranking van IntoCash.

Hogere Google Ranking

De organische vindbaarheid van de website van IntoCash was matig. Wij pakten het hele proces op, van zoekwoordonderzoek tot websiteontwikkeling.

Meer over dit project
 • SEO-content schrijven
  Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek analyseren we waar jouw doelgroep naar op zoek is. Op basis hiervan schrijven we SEO-teksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines.
 • Linkbuildingoptimalisatie
  Linkbuilding gaat over links naar je website, vanaf je website en binnen jouw website. Door een heldere linkstructuur stijgt jouw website in Google. Daarom verwerken wij in onze SEO-teksten relevante links.

Via slimme SEO versla je de concurrentie en overtuig je websitebezoekers.

 • Website-ontwikkeling
  Soms is een grondige aanpak nodig. Wij verbeteren websites en laten ook volledige nieuwe websites ontwikkelen. Onze webbouwers maken gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan alle SEO-richtlijnen.

SEO-bureau in Rotterdam

Wij zijn een specialist in SEO. Ons bureau is gevestigd in Rotterdam, met een tweede vestiging in Middelburg. Vanuit daar helpen wij mkb-bedrijven en corporate organisaties in heel Nederland.

Een stap verder met SEO

Je bent op zoek naar een SEO-bureau in Rotterdam. Wij maken jouw organisatie of bedrijf online beter zichtbaar. Dit doen we ook als:

Kom hoger in Google

Laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend voorstel op het gebied van SEO. Bellen kan via 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.