SEO adwords specialist

Als SEO adwords specialist zorgen we dat jouw bedrijf hoger in Google komt. Bereik je doelgroep en word online zichtbaar. Lees snel verder. 👇🏻

Jij bent op zoek naar een SEO adwords specialist. SEO en Adwords / Ads zijn eigenlijk twee verschillende dingen. Maar het resultaat is hetzelfde: je komt hoog te staan in de zoekresultaten van Google. Wij zorgen dat je online beter vindbaar wordt.

Wat doet een SEO adwords specialist?

Google Ads zijn betaalde advertenties in de zoekmachines Google en Bing. Een goede manier om snel zichtbaar te worden. SEO staat voor Search Enigine Optimization – zoekmachine optimalisatie. Via SEO verbeter je de teksten en techniek van jouw website zodat jouw website beter wordt gevonden in Google. SEO en Google Ads (SEA) zijn dus niet hetzelfde.

Wij zijn Google-expert

Jij zoekt een specialist in Google. Of misschien nog specifieker een partij die jouw bedrijf helpt aan meer bekendheid. Wij zijn die SEO en Adwords specialist. Wij kennen Google en zorgen voor effectieve advertenties of een hogere ‘gewone’ positie van jouw website in Google.

Onze eigen SEO-tool

Google kennen wij dus als geen ander. Daarom bieden we ook onze eigen SEO-tool aan. We onderzoeken jouw positie in Google, ontdekken op welke zoekwoorden de concurrentie scoort en gaan na welke kansen er voor jou liggen.

Word beter vindbaar via SEO

Proven Context is een full-service zoekmachine optimalisatie bureau. We verbeteren de Google positie van jouw website waardoor jij meer bezoekers naar jouw website trekt. Via gerichte campagnes zorgen we voor een hogere positie in Google en Bing. we realiseren de volgende doelen:

  1. Jouw organisatie wordt online beter vindbaar.
  2. Het aantal organische (=gratis) bezoekers groeit.
  3. De gebruiksvriendelijkheid van je website verbetert.
  4. Jouw website levert meer leads en verkopen op.

Val op bij jouw doelgroep via Google Ads

Via advertenties in Google maken we in een zoekmachine (Google of Bing) reclame voor jouw website, producten of diensten. Dit levert je snel resultaten op. Toch is Proven Context niet alleen specialist in Adwords of SEO. Wat wij doen is kijken welke promotievraag jouw bedrijf of organisatie écht heeft. Zijn Ads, Adwords of SEO wel écht de oplossing? Of past e-mailmarketing of content marketing beter?

Albeda logo

35% meer aanmeldingen dankzij Google Ads

Via Google Ads lieten we het aantal deelnemers van de opleidingen van mbo-school Albeda in Rotterdam sterk stijgen. Advertentiekosten bleven beperkt en leverden maximaal resultaat op.

Verwant aan SEO adwords specialist

Je bent op zoek naar een SEO adwords specialist, omdat je beter gevonden wilt worden in Google. Of om meer klanten te trekken, een bepaald product te promoten of meer websitebezoekers te ontvangen.

Wist je dat we je ook verder kunnen helpen als PR-bureau, marketingbureau en reclame-adviesbureau. Neem contact op. We overleggen graag met je over de mogelijkheden. 👇🏻