Online succes via SEA-optimalisatie

Haal meer uit je Google advertenties. Via onze SEA-optimalisatie bereik je jouw doelgroep beter. Neem contact op 👇🏻 of lees verder.

Gericht adverteren in Google Ads (SEA) zorgt voor meetbare resultaten. Maar let op: een juiste inrichting van je campagnes maakt of breekt het succes. Met onze SEA-optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw advertenties jouw doelgroep bereiken én overtuigen.

Effecten van SEA-optimalisatie

Bij Proven Context realiseren we de volgende SEA-doelen voor onze klanten:

 • Je bereikt de juiste doelgroep
 • Je biedt slim en doordacht
 • Jouw advertenties prikkelen je klant
 • Je SEA-strategie wordt tussendoor verbeterd
 • Je overlegt met ons over de strategie
 • Je benut Google én Bing

Kies voor SEA-optimalisatie. Zo bereik jij je doelgroep. Op de juiste manier.

Wat is SEA?

Via SEA maak je in een zoekmachines (Google of Bing) reclame voor jouw website, producten of diensten. Dat doe je via betaalde advertenties: Google-Ads. SEA levert je snel resultaten op. Dit in tegenstelling tot SEO-Zoekmachine Optimalisatie. Via Google Ads kun jij jouw advertenties op meerdere manieren optimaliseren.

Google / SEA Ads varianten

Adverteren via Google Ads kan op verschillende manieren. Hieronder een overzicht.

 • Zoekadvertenties: advertenties in de zoekresultaten
 • Display-advertenties: adverteren op websites van anderen
 • Shopping-advertenties: adverteren voor producten
 • Video-advertenties: advertenties op YouTube

SEA-optimalisatie bij Proven Context

De SEA-specialisten van Proven Context gaan altijd na of een zoekwoordonderzoek (goed) is uitgevoerd. Daarna bekijken we de campagnestructuur. Zijn doelgroepen en locaties goed ingesteld? Matchen de budgetten bij de doelstellingen? Dit is wat we doen:

 1. Doelen en de focus campagne vaststellen
 2. Interesse van de doelgroep onderzoeken
 3. Huidige campagnes, groepen en advertenties analyseren
 4. Campagnes aanpassen, nieuwe campagnes opzetten en nieuwe advertentie maken
 5. Overzicht bieden via heldere rapporten
Albeda logo

35% meer aanmeldingen voor Albeda

Marketing- en communicatiebureau Proven Context ging aan de slag voor de Rotterdamse mbo-school Albeda. Een krachtige Google-Ads-campagne leverde 35% meer aanmeldingen op. De SEA-kosten bleven laag.

Landingspagina’s – De stap ná SEA

Een goede SEA-campagne is belangrijk. Minstens zo belangrijk is een heldere landingspagina. Dit is de pagina waar websitebezoekers op komen nadat ze op de advertentie hebben geklikt. Bij Proven Context zorgen we ervoor dat de inhoud van je advertentie klopt met de inhoud van de landingspagina.

Een goede SEA-campagne is belangrijk. Minstens zo belangrijk is een heldere landingspagina.

Perfect advertentieteksten

Onze commerciële tekstschrijvers schrijven en optimaliseren de perfecte SEA-advertentietekst in Google. En ze zorgen dat webteksten aansluiten op die advertentietekst. Onze teksten zijn niet alleen goed leesbaar. Ze overtuigen de lezer ook. Zo zorgen we dat bezoekers van jouw website jouw product bestellen. Of dat ze jouw dienst afnemen.

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Commercieel tekstbureau

Weinig bureaus zijn ervaren in het schrijven van écht commerciële teksten. Proven Context is ervaren in het schrijven van persuasieve en overtuigende teksten. Teksten die iets doen met je klant. Onze schrijfstijl passen we ook toe voor SEA-advertenties. Zo boeken we resultaat.

Verwant aan SEA-optimalisatie

Je bent op zoek naar marketingbureau om jouw SEA / Google Ads campagne te optimaliseren. Als bureau kunnen we méér voor je betekenen. Denk hierbij aan website-optimalisatie, SEO content marketing of als PR-bureau. Neem contact met ons op. 👇🏻