PR-bureau Proven Context Zeeland maakt je beter zichtbaar

Vergroot de naamsbekendheid van jouw merk, organisatie of bedrijf via ons PR-bureau. Als bureau in Zeeland zorgen wij dat jouw organisatie in de spotlights komt te staan. Lees snel verder. šŸ‘‡šŸ»

We laten jou opvallen

Bekender worden in of buiten Zeeland? PR-bureau Proven Context brengt jou onder de aandacht via slimme PR-acties. Dan doen we op een creatieve en doordachte manier. Maar het allerbelangrijkste: als PR-bureau maken we nieuwswaardige items. Want let op: reclameacties bestempelen als nieuws doet afbreuk aan jouw merk of imago.

PR inzetten als marketingkanaal is geen ad-hoc keuze. Het is een strategie.

Daarom Proven Context als PR-bureau

Eerst een vraag: wanneer zet je een PR-bureau in? Antwoord: in de eerste fase van de customer journey; je wilt bewustzijn creƫren bij jouw doelgroep. Jouw merk, product of imago moet bekend worden. Dit doe je via een gerichte PR-actie. Uiteraard kunnen wij deze als PR-bureau voor je creƫeren.

Pas op met reclame! Kies voor slimme P.R.

Journalisten ruiken reclame vanaf grote afstand. Wij zorgen voor publiciteit met de juiste toon. Persberichten die gelezen worden. Neem contact op.

PR is een doordachte marketingstrategie

PR inzetten als marketingkanaal is geen ad-hoc keuze. Het is een strategie. Als PR-bureau in Zeeland zoeken we continu naar kansen om jouw organisatie te promoten via gerichte PR-acties. Aan de volgende acties kun je denken.

  • Je doet onderzoek binnen jouw doelgroep. De cijfers wijzen op een nieuwe trend binnen jouw branche. Wij schrijven een correct en inhoudelijk persbericht.
  • Een thema uit jouw branche wordt besproken in het nieuws. Wij stellen een gepaste reactie of inhaker op vanuit jouw organisatie of bedrijf.
  • Je ziet een opmerkelijk verschil in je eigen data. Zoals 40% meer hypotheekaanvragen in een kwartaal. Dit zetten wij als PR-bureau om naar nieuws en versturen het bericht naar de juiste media.

Wat wij doen als PR-bureau Zeeland

Als PR-bureau in Zeeland zijn wij gespecialiseerd in het schrijven van blogs, bedrijfsteksten en gerichte persberichten. Interessante bedrijfsgegevens zetten we om naar een goed leesbare blog. We zorgen ervoor dat die blogs opgenomen worden in relevante vakbladen of op een populair platform.

Interessante bedrijfsgegevens zetten we om naar een goed leesbare blog.

Promovendum Logo

Binnen een jaar landelijk bekend

Als marketingbureau hebben we het destijds onbekende verzekeringsbedrijf Promovendum op de kaart gezet. PR-acties, radioreclame, e-mailings en postmailingscampagnes werden succesvol ingezet. Bekijk project >

PR en linkbuilding

Een actieve persbenadering draagt bij aan je vindbaarheid in Google. P.R. kan onderdeel zijn van je strategie in SEO content marketing. Op deze manier bouwen we aan sterke inbound linkstructuur: links met een hoge kwaliteit die naar jouw website verwijzen. Hierdoor verhogen we de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines.

Media bereiken

Journalisten negeren een persbericht dat vol staat met reclame. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw persbericht nieuwswaardig is. We zoeken samen met jou naar relevant nieuws binnen jouw bedrijf of organisatie. We creƫren aandacht voor innovatieve producten of diensten.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor Beleggingspand Rotterdam een perfecte commerciƫle mailing, nieuwe brochure en suggesties voor online blogs opgesteld.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeƫn waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Val op via social mediaĀ 

Als social media marketing specialist weten we hoe we bedrijven en organisaties via social media onder de aandacht brengen bij een doelgroep. We plaatsen relevante content die gedeeld wordt. We creƫren naamsbekendheid en bereiken veel potentiƫle klanten.

Verwant aan PR-bureau Zeeland

Je bent op zoek naar een PR-bureau of PR-strategie in Zeeland om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Dit doen wij ook als tekstbureau of als communicatiebureau. We helpen je graag verder.

Kies voor PR en publiciteit

Val op. Laat je gegevens achter. We helpen je direct verder. Bellen kan via 085 1301818. Of bezoek ons op de Lange Noordstraat 27 in Middelburg.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.