Ons PR-bureau in Zeeland maakt je beter zichtbaar

Vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf via ons PR-bureau. Als bureau in Zeeland zorgen wij dat jouw organisatie in de spotlights komt te staan.

Waarom schakel je ons in?

Bekender worden in of buiten Zeeland? PR-bureau Proven Context brengt jou onder de aandacht via slimme PR-acties. Wat creëren we onder meer?

 • Creatieve campagnes
 • Sterke nieuwsberichten
 • Originele inhakers
Proven Context is een pr-bureau in Zeeland.

Wat wij doen als PR-bureau Zeeland

Wij zijn gespecialiseerd in het ontdekken van nieuwswaarde binnen organisaties. En in het promoten van die nieuwswaarde. Ons PR-bureau pakt het volgende op.

 • PR-campagnes opzetten
 • Persberichten schrijven
 • Mediacampagnes opzetten
 • Media-mappen creëren
Proven Context is PR-bureau in Zeeland.

Media-aandacht voor verzekeraar Promovendum

Via een multimediacampagne realiseerden we een succesvolle PR- en marktintroductie van het merk Promovendum.

 • Ruim 35.000 klanten in 1 jaar
 • Grote naamsbekendheid
 • Volop media-aandacht

Nog niet overtuigd?

Ga met ons in gesprek. We kunnen een vrijblijvend voorstel doen. Er zijn altijd mogelijkheden.

Neem contact op

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, IntoCash

Arjan van Rooijen

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Contact opnemen

Wij zorgen voor PR en publiciteit met de juiste toon. Vul je gegevens in of bel ons via 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over Proven Context als PR-bureau in Zeeland? Lees dan verder!

Daarom Proven Context als PR-bureau

Eerst een vraag: wanneer zet je een PR-bureau in? Antwoord: in de eerste fase van de customer journey; je wilt bewustzijn creëren bij jouw doelgroep. Jouw merk, product of imago moet bekend worden. Dit doe je via een gerichte PR-actie via ons bureau in Zeeland.

Als PR-bureau maken we nieuwswaardige items. Want let op: reclameacties bestempelen als nieuws doet afbreuk aan jouw merk of imago.

PR inzetten als marketingkanaal is geen ad-hoc keuze. Het is een strategie.

PR is een doordachte marketingstrategie

PR inzetten als marketingkanaal is geen ad-hoc keuze. Het is een strategie. Als PR-bureau in Zeeland zoeken we continu naar kansen om jouw organisatie te promoten via gerichte PR-acties. Een aantal voorbeelden

 • Onderzoek
  Je doet onderzoek binnen jouw doelgroep. De cijfers wijzen op een nieuwe trend binnen jouw branche. Wij schrijven een correct en inhoudelijk persbericht.
 • Nieuwsthema
  Een thema uit jouw branche wordt besproken in het nieuws. Wij stellen een gepaste reactie of inhaker op vanuit jouw organisatie of bedrijf.
 • Data
  Je markt een opmerkelijk resultaat in je eigen data. Dit zetten wij als PR-bureau om naar nieuws en versturen het bericht naar de juiste media.

P.R. en linkbuilding

Een actieve persbenadering draagt bij aan je vindbaarheid in Google. P.R. kan onderdeel zijn van je strategie in SEO content marketing. Op deze manier bouwen we aan sterke inbound linkstructuur: links met een hoge kwaliteit die naar jouw website verwijzen. Hierdoor verhogen we de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines.

Media bereiken

Journalisten negeren een persbericht dat vol staat met reclame. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw persbericht nieuwswaardig is. We zoeken samen met jou naar relevant nieuws binnen jouw bedrijf of organisatie. We creëren aandacht voor innovatieve producten of diensten.

We creëren aandacht voor innovatieve producten of diensten.

Val op via social media 

Als social media marketing specialist weten we dat pr en social media hand in hand gaan. Voor meerdere klanten plaatsen we dan ook relevante content op social media kanalen.

Verwant aan PR-bureau Zeeland

Je bent op zoek naar een PR-bureau of PR-strategie in Zeeland om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Dit doen wij ook als

Neem contact op

Laat je gegevens achter. We helpen je direct verder. Bellen kan via 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.