Bureau voor online marketing in Middelburg

Als online marketing bureau in Middelburg zorgen we voor meer potentiële klanten en meer bezoekers naar jouw website.

Dit doen we voor je

Via online marketing maken we bedrijven online zichtbaar. Wat kunnen wij als online marketing bureau Middelburg voor jou realiseren?

 • Een beter bezochte website
 • Een website die hoog in Google staat
 • Meer relevante websitebezoekers
 • Meer verkochte producten of diensten

Welke marketingdiensten voeren we uit?

Online marketingadvies bestaat in vele vormen. Iedere organisatie in Middelburg of daarbuiten heeft andere doelstellingen, doelgroepen en producten. Dit is wat we voor je kunnen betekenen.

 • Website voor Google verbeteren
 • Google-advertenties maken
 • SEO-teksten schrijven
 • Nieuwe websites bouwen
 • E-mailmarketing inzetten

Zo hielpen we PZEM

Voor het Middelburgse PZEM herschreven wij brochures en offertes tot klantvriendelijke teksten. Informerend én overtuigend.

Nog niet helemaal overtuigd?

We geven je 2 extra redenen om voor Proven Context te kiezen.

 1. Ons eigen marketingcommunicatiemodel
 2. Onze projecten voor andere klanten

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Heb jij een bedrijf in Middelburg? Online marketing is waar je naar op zoek bent? Lees dan verder. We leggen nog meer uit over onze werkwijze.

De kracht van online

Of je nu vakantiehuisjes verhuurt aan de Zeeuwse kust of luxe designstoelen verkoopt door heel Nederland, jouw klanten bevinden zich online. Als online marketing bureau in Middelburg benutten we de digitale kracht van online marketing. We zorgen voor meer aandacht.

Een samenwerking van online- en content marketing

Wij versterken de online marketingstrategie met content marketing. Door sterke SEO-teksten wordt jouw website goed gevonden in Google. De teksten activeren de websitebezoekers. Om bijvoorbeeld meer te lezen over een product. Gerichte call-to-actions sturen de bezoekers naar de juiste productpagina.

Via data tonen we aan dat onze online marketing strategie werkt

Meten = weten

Online marketing maakt marketingcommunicatie meetbaar. Data toont hoe goed jouw advertentie scoort en hoeveel mensen jouw berichten zien. Of hoe vaak jouw blog wordt gelezen en hoe betrokken volgers zijn. Op basis van de resultaten verbeteren wij campagnes.

Proven Context inschakelen als online marketing bureau Middelburg

Als marketing- en communicatiebureau zijn wij ervaren op het gebied van online-, digital- én content marketing. We bundelen creativiteit met strategie. Van ons bureau ontvang je geen vaag marketingadvies vol bombastische marketingtermen. Wel hands-on advies waarmee jouw bedrijf kan groeien.

Marketingadvies in Middelburg en daarbuiten

Ons kantoor is gevestigd in Middelburg. Dit maakt ons een lokale partner voor bedrijven in Zeeland. Wij maken je online zichtbaar. Daarnaast hebben we een nevenvestiging in Rotterdam waarmee we door heel Nederland werken.

Meer dan online marketing

Jij wilt advies op het gebied voor marketing in Middelburg of daarbuiten. Daar helpen we je graag mee. Maar de dienstverlening van Proven Context is breder. We vergroten ook jouw bereik via de volgende dienstverlening.