Online Marketing Bureau

Wij zijn een professioneel bureau voor online marketing. We bouwen aan bekendheid, leads en verkopen voor jouw bedrijf. Via advertising, copywriting, websites en SEO.

Waarom schakel je ons in?

Je bent op zoek naar een online marketing bureau. Met ruim 12 jaar ervaring helpen wij je met online marketingadvies of marketing-campagnes.

 • De website wordt weinig bezocht
 • Je positie in Google is laag
 • Content heeft te weinig bereik
 • E-mails hebben geen effect
Communicatiebureau - voorbeelden op devices

Wat doet ons online marketingbureau?

Wij maken een plan waarmee je meer aandacht krijgt voor jouw bedrijf. Dit doen we door online marketing-communicatiemiddelen slim in te zetten.

 • Snelle en slimme websites  
 • Advertentiecampagnes
 • Betere teksten (SEO, offline, online)
 • Marketing automation
Met zoekmachine optimalisatie laten we jouw bedrijf online meer opvallen.

Website en Marketing

Online Marketing naar ’the next level’. Dat was het doel bij Beleggingspand Rotterdam. Via een nieuwe website, marketing en communicatie realiseerden we het volgende.

 • Klantgerichte website
 • 22% meer gratis bezoekers
 • 50% minder afhakers
 • Hogere Google-ranking op alle (!) zoekwoorden

Nog niet helemaal overtuigd?

Dan geven we je 3 extra redenen om voor ons als online marketingbureau te kiezen.

 1. Succesvolle projecten voor andere klanten
 2. Ons unieke marketingcommunicatiemodel
 3. 12 jaar bureau-ervaring

Wat onze
klanten zeggen.

Proven Context is een no-nonsens allround marketingbureau, met een slimme en snelle aanpak voor het bouwen van moderne websites. Niet bang voor extra hooi op de vork. Ook niet bang voor ambitieuze projecten. Het is een team van specialisten met alle expertises in huis die je in 2022 en in de toekomst nodig hebt.

Matthijs van den Broek, Marketingfacts.nl

De afstemming is prettig en afspraken worden nagekomen. Ook een erg belangrijke kwaliteit waarover de tekstschrijvers beschikken is: doorvragen. Wat wil je bereiken met de tekst, wat wil je vertellen? Heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Wij vinden het een professioneel tekstschrijfbureau.

Anne Reijniers, HZ University of Applied Sciences

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, Nederlandse Juristen Groep

Proven Context is een goed bureau om mee samen te werken. Prettig contact, goed advies en vakkundigheid. Ze helpen ons met blogs en andere teksten en zijn voor ons nu al onmisbaar!

Janneke Brokking, Primaplan

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Hieronder vertellen we hoe ons marketingbureau jouw bedrijf kan laten groeien.

De risico’s van zelf doen

Als online marketingbureau zien we dat bedrijven zelfstandig vaak verkeerde communicatiekanalen inzetten. Of advertenties worden niet goed ingericht. Dat is zonde van zowel tijd als het geld.

 • FOUT 1 – Brede zoekwoorden in Google Ads
  Bedrijf A start zonder gedegen onderzoek met adverteren via Google Search Ads. Na 3 weken blijken de zoekwoorden te breed. Kliks leveren nauwelijks conversie op. Het budget wordt verkeerd uitgegeven.
 • FOUT 2 – Geen incentive in LinkedIn
  Bedrijf B adverteert in LinkedIn. De uiting is echter té weinig specifiek. Er wordt geen incentive of e-book weggegeven. Ook is niet duidelijk welke gebruikers klikken op de campagne. Ook hier gaat budget verloren.

Online Marketing – Strategie & Uitvoering

Ons bureau verzorgt niet alleen de strategie. We realiseren ook een operationeel plan. Bijvoorbeeld door onze ervaring met SEO-content-marketing in de praktijk toe te passen.

 • Hogere conversie
 • Betere Google Ranking
 • Campagneplanning
 • Marketing automation
 • Teksten die scoren
Klantcase Docent Direct en Proven Context.

Interactieve LinkedIn-Community voor Docent Direct

Docent Direct is een online bureau voor recruitment. Het bureau werkt specifiek voor docenten in het voortgezet onderwijs. Proven Context zette een website + LinkedIn Community op voor Docent Direct.

 • LinkedIn Community
 • Snelle nieuwe website
 • Ebooks als gratis downlaod

Campagnes met resultaat!

Wij maken bedrijven online en offline zichtbaar. De online marketing professionals van ons bureau schrijven SEO-teksten. Of ze creëren marketingcampagnes die scoren. Full-service. Je kunt dus alle marketingwerkzaamheden – websites, advertising, copywriting etc – aan ons uitbesteden.

Wij zijn een full-service online marketing bureau

Wat we voor je uitvoeren

Wat we voor jou kunnen betekenen? Een aantal voorbeelden.

 • Je wilt beter zichtbaar worden in Google. Als SEO Content Marketing bureau zorgen we dat jouw pagina’s door de juiste mensen worden gevonden.
 • E-mailmarketing biedt veel kansen in online marketing. Als bureau maken we e-mailings die klanten lezen en waarop ze klikken.

Geïntegreerde marketing opzetten

Als online marketingbureau creëren we strategieën die aansluiten bij jouw bedrijf, doelen en doelgroep. Hoe groot jouw bedrijf ook is en hoeveel afdelingen er ook zijn.

 1. We formuleren meetbare doelstellingen (KPI’s)
 2. We werken ideeën met verschillende afdelingen uit
 3. We bepalen de kracht van elk communicatiekanaal
 4. We stellen de optimale inzet vast
 5. We voeren A-B-tests uit
 6. We meten de resultaten en optimaliseren de strategie

Verwant aan ons online marketingbureau

Je bent op zoek naar een bureau voor online marketing advies. Om beter zichtbaar te worden. Of om een specifiek product te promoten. Wij kunnen je hiermee ontzorgen. Of we helpen je via onze verwante dienstverlening.

Ons online bureau zorgt dat potentiële klanten jou weten te vinden.