Online marketing bureau Zeeland

Als online marketing bureau in Zeeland zorgen we dat je opvalt tussen de concurrentie. Bereik meer potentiële klanten. En trek meer bezoekers naar jouw website.

Zo helpen we je verder

Via online marketing maken we bedrijven online zichtbaar. Wat kunnen wij als online marketing bureau in Zeeland voor jou realiseren?

 • Meer bekenheid voor je merk
 • Een hogere positie in Google 
 • Meer websitebezoekers
 • Betere verkoop productendiensten
Proven Context is online marketing bureau in Zeeland.

Online marketing diensten

Lever je energie? Verhuur je strandhuisjes? Of verkoop je luxe designstoelen? Wat je dienst ook is, jouw klanten zijn steeds vaker online. Wij helpen jou om de kracht van online marketing te benutten. Wat we doen?

 • Advertentiecampagnes opzetten
 • Websites ontwikkelen
 • SEO-teksten schrijven
 • Klanten benaderen via e-mail
Proven Context is online marketing bureau in Zeeland.

Case Albeda

Scholengemeenschap Albeda in Rotterdam wilde het aantal deelnemers aan de NT2-taalcursussen laten groeien. Vanuit ons online bureau in Zeeland bouwden wij een succesvolle Google-Ads campagne.

 • Méér zichtbaarheid
 • 35% meer aanmeldingen
 • Lage advertentiekosten

Nog niet helemaal overtuigd?

We geven je 2 extra redenen om voor Proven Context te kiezen.

 1. Ons eigen marketingcommunicatiemodel
 2. Onze projecten voor andere klanten
Neem contact op

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

We zochten de beste voor onze marketing en kozen voor Proven Context. Nu we een paar maanden verder zijn heeft TechniQ Energy o.a. een duidelijke nieuwe site, geoptimaliseerde offerte teksten en seo en sea worden gemonitord en geoptimaliseerd. TechniQ Energy beveelt Proven Context van harte aan!

Bram Wijne, TechniQ Energy

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de marketing. We zijn heel tevreden over de behaalde resultaten. We zien een grote verbetering in het aantal en de kwaliteit van de leads. Olaf en Eva zijn deskundig, altijd bereikbaar en denken goed mee.

Jelle Jonker, IntoCash

Arjan van Rooijen

Slimme, meedenkende en proactieve tekst-goeroes. Hartstikke fijn samenwerken zo!

Arjan van Rooijen, ZorgkaartNederland

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciële mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Onze goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft aantal teksten voor ons geschreven en we zijn daar zeer tevreden over. Een bedrijf dat meer doet dan alleen schrijven. Ook geven ze tips over hoe je je pagina het beste kan indelen, opties voor afbeeldingen en nog meer. En dat alles na een zeer korte briefing. Hebben we weer teksten nodig kloppen we zeker weer aan.

Tom Boersma, Milieu Service Nederland

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de proactieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeën waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Contact opnemen

Online marketing in Zeeland? Wij helpen je verder. Vul je gegevens in of bel ons via 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over onze werkwijze als online marketing bureau Zeeland? Lees dan verder.

Online marketing bureau Zeeland – Diensten

Als online bureau zijn we sterk in digital marketing én content marketing. We zorgen dat jouw uitingen gelezen, bekeken en geopend worden. Creativiteit wordt gebundeld met strategie. Daarbij ontvang je geen lang en wollig marketingrapport. Je krijgt nuchter marketingadvies dat we direct voor je uitvoeren.

Met deze online diensten helpen we je verder

 • SEO en Zoekmachine Optimalisatie
  We optimaliseren jouw website op het gebied van SEO. Hieronder vallen onder meer de user-experience, de laadtijd van de website en de linkbuildingkwaliteit.
 • SEA / Advertising
  We zorgen ervoor dat de juiste personen de juiste advertenties te zien krijgen. Daarnaast richten we conversiegerichte landingspagina’s in die perfect aansluiten op de advertentie. Zo vergroten we de kans dat jouw doelgroep actie onderneemt.
 • SEO-tekstschrijven
  Onze copywriters creëren teksten die aansluiten bij de interesses en het zoekgedrag van jouw doelgroep.
 • Websiteontwikkeling en webdesign
  Alles begint bij een goed werkende website. Onze webbouwers en webdesigners creëren gebruiksvriendelijke, strakke en unieke websites.

Meten = weten

De kracht van marketing ligt bij data. Wij meten alle resultaten van acties en online campagnes door. Zo verbeteren we als online marketingbureau onze acties steeds weer voor onze klanten in Zeeland.

Wij meten resultaten van acties en online campagnes altijd door.

Marketingadvies in Zeeland

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Middelburg. Dit maakt ons tot een lokale partner voor bedrijven in Zeeland. Daarnaast hebben we een kleine nevenvestiging in Rotterdam. We werken regionaal en landelijk in heel Nederland, voor corporate bedrijven en mkb’ers.

Online marketing en content marketing

Online marketingstrategie en content marketing gaan bij ons hand in hand. We zorgen ervoor dat jouw website via specifieke SEO-teksten goed wordt gevonden in Google. De teksten activeren de websitebezoekers. En gerichte call-to-actions sturen de bezoekers naar de juiste productpagina.

Verwant aan online marketing bureau Zeeland

Je zoekt een online marketing bureau in Zeeland. Wij helpen je graag verder met online marketing. We vergroten jouw bereik ook met de volgende dienstverlening.

Advies in online marketing

Zorg ervoor dat jij opvalt tussen de concurrentie. Laat je gegevens achter. We helpen je graag verder. Bellen kan via 085 1301818.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.