Effectief marketingadvies

Een nieuw product onder de aandacht brengen? Meer bekendheid voor je bedrijf? Wij geven gericht marketingadvies. Lees verder of klik šŸ‘‡šŸ» direct door.

Jouw doelgroep vormt hĆ©t uitgangspunt van ons marketingadvies. Wie is je doelgroep? Waarin zijn jouw klanten geĆÆnteresseerd? Hiermee geven we het marketingadvies waarmee jij jouw doelgroep bereikt Ć©n overtuigt.

Proven Context Icon 150 -93

Wat is marketingadvies eigenlijk?

Marketingadvies bestaat in vele vormen. Iedere organisatie en elk bedrijf heeft namelijk andere doelstellingen, verschillende doelgroepen en andere producten. Een paar concrete voorbeelden van marketingadvies.

  • Advertenties plaatsen op social media.
  • Klanten een e-mail sturen als er nog iets in hun winkelmandje ‘ligt’.
  • Een marketingstrategie opzetten voor een productintroductie.
  • Websites bouwen of verbeteren voor conversie.

Elk doel een eigen strategie

Bovenstaande voorbeelden geven het al aan: advies in marketing is niet alleen afhankelijk van jouw bedrijf of product. Je doelgroep staat centraal. Evenals de fase waarin die doelgroep zich bevindt: oriƫnterende klanten benader je anders dan bestaande klanten.

Zo overtuigen we jouw klant

De juiste doelgroep. Het juiste marketingmiddel. Het juiste moment. Wij weten hoe we mensen moeten bereiken. Neem je contact met ons op?

Strategisch en effectief is ons marketing-advies

Via een customer journey breng je in kaart waar jouw doelgroep zich bevindt in het aankoop- of acquisitieproces. Welke marketingstrategie sluit op dat moment het beste aan? Wij zorgen ervoor dat klanten geprikkeld worden om actie te ondernemen. Bijvoorbeeld via activerende commerciƫle teksten die onze copywriters schrijven.

Onze marketingteksten gaan veel verder dan ‘goed leesbare zinnen’.

Onze teksten gaan we veel verder dan ‘gewoon’ goed leesbare zinnen. We houden rekening met de sitestructuur en overtuigende opbouw van teksten. Elke alinea voldoet aan de juiste lengte. Call-to-actions vormen de perfecte actiepunten in de tekst die jouw klant overtuigen om iets te doen.

Promovendum Logo

35.000 nieuwe klanten voor Promovendum

Als marketingbureau hebben we verzekeringsbedrijf Promovendum in de markt gezet. Radioreclame, e-mailings en postmailingscampagnes werden succesvol ingezet. In het eerste jaar werden direct al ruim 35.000 nieuwe klanten begroet. Bekijk project >

Online marketing advies voor mkb en corporates

Wij zijn een strategisch marketing adviesbureau. We geven advies aan mkb-bedrijven en corporate organisaties. Als ervaren digital marketing bureau helpen we je verder met online marketing. Zo zetten we effectieve advertentiecampagnes op waarmee we specifieke doelgroepen bereiken en houden we jouw social media up-to-date via social media marketing.

Wij maken resultaten meetbaar

De kracht van marketing ligt bij data. Wij meten alle resultaten van acties en campagnes door. Zo kunnen we deze steeds verder verbeteren. Uiteraard maken we onze data ook inzichtelijk voor klanten. Hierdoor houd je als bedrijf altijd grip op het succes.

Wat onze
klanten zeggen.

Nienke-Prominent

Wij ervaren de samenwerking met Proven Context als heel fijn! Een onmisbare partner als je op zoek bent naar uitstekende content. Kritisch waar nodig en flexibel als het op het halen van een deadline aan komt.

Nienke Kramer - Klein Langenhorst, Prominent.nu

Frank - Beleggingspand Rotterdam

Proven Context heeft voor ons een nieuwe website, commerciƫle mailing, brochure en meerdere webteksten opgesteld. Ons goede positie in Google is bevestigd en gestegen. Erg blij mee.

Frank Haver, Beleggingspand Rotterdam

Teun Lijnkamp - Eclipse

Door de heldere communicatie en het meedenken is de samenwerking plezierig en goed. Proven Context ondersteunt ons op het gebied van content, websitetechniek en vertalingen. Wat begon als een eenmalige samenwerking is inmiddels een duurzame samenwerking geworden.

Teun Lijnkamp, Eclipse Group

Berend Oostvogel Docent Direct Proven Context

Sinds een aantal jaar werk ik nauw samen met Proven Context. Ik ben erg tevreden over de pro actieve manier van werken. Ze komen altijd zelf met innovatieve, creatieve ideeƫn waar al veel mooie dingen zijn uitgekomen.

Berend Oostvogel, Docent Direct

Elwin - Haags Congresbureau

Proven Context heeft voor haagscongresbureau.nl verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid voor Google op een rij gezet.

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau

Herbert dettingmeijer - wende werkt - proven context

Actief meedenken met de klant, goede communicatie en heldere afspraken.

Herbert Dettingmeijer, Wende Werkt

Offline marketing advies

Wij zijn een online Ć©n offline bureau. We zetten in wat nodig is. Naast online marketing advies geven wij dus ook marketingadvies over offline kanalen. Zo adviseren we over het inzetten van postmailings, events, outdoor-reclame of brengen we jouw bedrijf of organisatie onder de aandacht via een gerichte PR-actie. Welke doelgroep jij ook wilt bereiken, wij doen het voor je.

Wij zijn een online Ć©n offline bureau. We zetten in wat nodig is.

Online marketing hulp nodig?

Onze marketeers geloven in de kracht van no-nonsense advies. Wij overladen je niet met adviezen vol bombastische marketingtermen waar jij niets aan hebt. We geven advies over marketing en voeren die adviezen uit. De resultaten maken we overzichtelijk en delen we met onze klanten. Dit maakt onze werkwijze eerlijk en transparant.

Verwant aan strategisch marketing advies

Je bent op zoek naar een marketingadviesbureau. Bijvoorbeeld om een product of dienst te promoten. Daarmee kunnen we je ook verder helpen als professioneel tekstbureau. Ook kunnen we als reclame adviesbureau jouw bedrijf op de kaart zetten. We helpen je verder.

Advies in marketing 2.0

Ons marketingadvies gaat verder. Offline Ć©n online. Vul je gegevens in. Wij nemen direct contact met je op. Bellen kan via 085 - 1301818.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.